23-04-2010, 10:14 AM
Chiar daca as urmari anime-ul de douazeci de ori , tot pe Rukia as alege-o =]] . De ce ? Pai este foarte simplu . Inoue este atat de plangacioasa si atat de prostuta , nu am nimic impotriva ei si a fanilor ei , deoarece pot sa spun ca este destul de draguta . Imi place parul ei lung si roscat . Seamana mult cu al lui Ichigo xDD . Ca tot veni vorba de Ichigo ... Imi place ca il admira atat de mult si ca-l iubeste . Ichigo merita iubit xDD . Deasemenea o admir deoarece pe parcursul anime-ului a evoluat atat de mult si a devenit o adevarata luptatoare .
Dar nu poate fi preferata mea , deoarece ma regasesc deseori in comportamentul lui Rukia , pot spune ca mai tot timpul . Este tipul de fata putin mai baietoasa ( chiar daca poarta rochii si chestii de astea xD ) . Imi place ca este dura si lupta pentru ceea ce isi doreste . Este deasemenea foarte amuzante , ador desenele eixD . Are un par superb , pot spune xD . Chiar daca in exterior pare fata de neclintit , in interior este foarte sensibila . xD
Dar nu poate fi preferata mea , deoarece ma regasesc deseori in comportamentul lui Rukia , pot spune ca mai tot timpul . Este tipul de fata putin mai baietoasa ( chiar daca poarta rochii si chestii de astea xD ) . Imi place ca este dura si lupta pentru ceea ce isi doreste . Este deasemenea foarte amuzante , ador desenele eixD . Are un par superb , pot spune xD . Chiar daca in exterior pare fata de neclintit , in interior este foarte sensibila . xD
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !