21-04-2010, 10:46 PM
Off: Yoy, daca ai stii cat am stat eu sa il aleg pe Gi-oppa <3 si sincer, DongWoon [al treilea pe lista] e absolut bestial, insa sa nu uit de Hyun Seung [al 4-lea], iar Yo Seob, e cuute <3 [e al doilea la pref], Jun Hyung seamana enorm cu GD [ e pe loc 5] iar ultimul, e Doo Joon, care sincer nu ma prea incanta la inceput, dar incepe sa imi placa XD iar GD nu se mai pune, va ramane my number one for ever <3
On: Sa nu fac spam, revin la critici xD
1 - bun textul, mai ales cum te-ai inspirat, insa nu se potriveste deloc cu ce ai tu in semnatura, si sincer nu imi place textura, e prea luminoasa, plus k le-ai amestecat k nu se mai intelege absolut nimic >>"
2 - park l-am mai vazut, si aici nu imi place deloc faptul ca pe personaj e stockul nu inteleg, va place sa va vedeti murdari pe fata? fiindca am vazut la multi, si zic acum pt totdeauna: cum voua va place sa fiti curati, asa le plac si lor sa li se vada fata, nu sa fie acoperite >>" ... daca nu era ala pe ea, sincer imi placea, dar asa... si textul =.= l-ai pus tocmai la ..... pune data viitoare mai aproape de focal, arata mult mai bn...
Mii de scuze, insa asta e parerea mea XD prea dura zi si voi fi mai "moale"
On: Sa nu fac spam, revin la critici xD
1 - bun textul, mai ales cum te-ai inspirat, insa nu se potriveste deloc cu ce ai tu in semnatura, si sincer nu imi place textura, e prea luminoasa, plus k le-ai amestecat k nu se mai intelege absolut nimic >>"
2 - park l-am mai vazut, si aici nu imi place deloc faptul ca pe personaj e stockul nu inteleg, va place sa va vedeti murdari pe fata? fiindca am vazut la multi, si zic acum pt totdeauna: cum voua va place sa fiti curati, asa le plac si lor sa li se vada fata, nu sa fie acoperite >>" ... daca nu era ala pe ea, sincer imi placea, dar asa... si textul =.= l-ai pus tocmai la ..... pune data viitoare mai aproape de focal, arata mult mai bn...
Mii de scuze, insa asta e parerea mea XD prea dura zi si voi fi mai "moale"