Agatha Christie este o autoare de care auzisem multe lucruri bune inainte sa ma decid sa citesc ceva scris de ea . Prima cartea citita de la aceasta scriitoare a fost ,, Zece negri mitetei "œ . Am apreciat mult aceasta carte , intriga mi s-a parut minunata . Agatha Christie stie cum sa atraga si sa te faca sa te gandesti serios cum se va termina si cine era vinovatul . Cel putin nu ma asteptam la finalul pe care l- a avut si nu as fi banuit niciodata ca acela era criminalul.( Avand in vedere ca personajul era considerat mort. ) Nu prea mi-a placut ca prima data a fost ucis un personaj care imi placea . Cantecul acela dupa care a avut loc intreaga actiune , era foarte interesant .
Pentru ca acesta carte mi-a placut mult si in acea perioada prinsesem placere de a lectura romane polistite , am citit si ,, Crima din Orient Expresse " . Nu am regretat ca am facut asta , a fost un roman frumos , terminat in vreo doua zile . Imi place ca abordeaza si latura psihologioca , creand niste personaje geniale , in special Hercule Poirot . La aceasta carte am avut niste banuieli despre cine a fost criminalul , dar din nou deznodamantul m-a impresionat . Finalul a fost impresionant si am apreciat personajul Hercule Poirot .
O sa mai citesc si alte carti ...
Stie cum sa te tina in suspans si sa te faca sa banuieste fiecare personaj Agatha Christie este o autoare minunata si chiar o recomand oricui .
Pentru ca acesta carte mi-a placut mult si in acea perioada prinsesem placere de a lectura romane polistite , am citit si ,, Crima din Orient Expresse " . Nu am regretat ca am facut asta , a fost un roman frumos , terminat in vreo doua zile . Imi place ca abordeaza si latura psihologioca , creand niste personaje geniale , in special Hercule Poirot . La aceasta carte am avut niste banuieli despre cine a fost criminalul , dar din nou deznodamantul m-a impresionat . Finalul a fost impresionant si am apreciat personajul Hercule Poirot .
O sa mai citesc si alte carti ...
Stie cum sa te tina in suspans si sa te faca sa banuieste fiecare personaj Agatha Christie este o autoare minunata si chiar o recomand oricui .