Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Aishiteruze Baby

Nu-mi vine sa cred ca nu am lasat si aici un comentariu o_o.
Pot sa spun ca Am adorat Aishiteruze Baby !
Singurul anime la care am putut sa plang aproape la fiecare episod , fiecare moment m-a emotionat atat de tare incat mi-au dat lacrimile . M-am indragostit de acest anime , sunt un mega fan xD .
Cred ca personajul meu preferat a fost si va fi Yuzuyu ( kawaai name ^.^ ) . De ce ? Deoarece acea fetita in varsta doar de 5 ani a putut schimba atat de mult viata unui afemeiat xD . L-a schimbat complet o_o . Adica Kippei a inteles in cele din urma ce inseamna cu adevarat dragostea , a inteles sentimentele fetelor iar cu ajutorul schimbarii provocate a reusit sa ramana cu Kokoro , o fata incredibil de draguta si cu o inima atat de buna . M-a impresionat povestea ei =[ .
Cred ca am plans de fiecare data atunci cand Yuzuyu plangea . Era atat de draguta =[ . A fost parasita de mama ei , iar aceasta nu a incetat sa o caute . La un momendat a fugit de acasa =[ . Poor child T_T . Desi era atat de mica gandea aproape ca un om matur si il iubea enorm pe Kippei , chiar daca intre ei exista o mare diferenta de varsta .
Eu una as dori ca anime-ul sa nu se fi terminat atat de repede xD Imi doresc in fiecare zi sa apara un nou sezon , cu siguranta l-as urmari pana la capat , dar stiu ca acest lucru nu o sa se intample , deoarece finalul a spus totul , a incheiat intreaga poveste . Nu cred ca ar mai avea ceva de spus . Grafica nu este tocmai geniala , dar ar merita un 9.50 . Imi place mult cum este desenata Kokoro , parul ala atat de genial >.< . Si Yuzuyu , deasemenea . Atat de cute <33
Cei care nu au urmarit acest anime , eu una il recomand , deoarece mie mi-a lasat o impresie foarte buna si cu siguranta si celorlalti . Merita nota 10+ ! .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Aishiteruze Baby - de iuliana - 10-06-2009, 12:29 PM
RE: Aishiteruze Baby - de Rouge - 26-07-2009, 07:03 PM
RE: Aishiteruze Baby - de ^ToxicK kiD^ - 14-10-2009, 10:11 AM
RE: Aishiteruze Baby - de sweet_zoey - 03-11-2009, 11:24 AM
RE: Aishiteruze Baby - de βεκi - 21-04-2010, 09:06 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)