Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Je l’aime à mourir [+18] yaoi

#16
Woooooow, ce frumos a fooost :X:X:X. Cineva sa vina sa ma trezeasca din visare. A fost genial, superb, minunat, nici nu am cuvinte. Si capitolul a fost luung, dar eu tot nu vroiam sa se termine T_T. E superb d in toare punctele de vedere.
La inceput ai pus ceva exact pe gustul meu, un moment oarecum jenant, cel in care mama lui Felix si-a gasit fiul in pat cu un alt baiat, cu Ethienne. Ma bucur totusi ca nu a avut nimic impotriva faptului ca fiul sau este indragostit de brunet. Mi-a placut foarte mult faptul ca pe Felix l-au podidit lacrimile, aici i se arata partea sensibila.
Cat despre Ethienne, nu mai am cuvinte, cred ca Felix va fi rivalul meu, Ethiene e cel mai dragut peronaj din cate am "cunoscut" pana acum. Cat iubesc sensibilitatea lui datorita careia varsa lacrimi pentru oricine aflat in necaz, gingasia sa si afectiunea de care da dovada fata de Felix, e atat de simpatic incat cred ca nu ar exista persoana care sa nu se indragosteasca de el, de frumusetea si candoarea lui.
Si cum sa uit sa comentez finalul? Aici, no comment :)). A fost extraordinar, crede-ma acum plutesc pe un norisor roz, imi dai dependenta cu ficul asta. Ce romantic a fost finalul, cand l-a luat in brate pe brunet ca pe o printesa adormita, bietul de el, era epuizat. O, si sa nu uitam de saruturile acelea pe obraz, pe gat..., deja nu mai am rabdare sa astept, dar trebuie, nu poti scrie ca un robot.
Oricum, bravo, bravo, bravo de 1000 de ori, ai un talent innascut si reusesti mereu sa captezi atentia.
Astept cu nerabdare urmatorul capitol si sper sa-l pui cat de repede poti.
Kisu and bye :*:*:-h



Răspunsuri în acest subiect
RE: Je l’aime à mourir [+18] yaoi - de Hetalia - 21-04-2010, 12:30 AM


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)