20-04-2010, 04:45 PM
Okay...sincer eu cred ca acele poze au fot puse doar asa de dragu` de a face o imagine, ca cica ii intereseaza de sanatatea noastra... sunt sigura ca pe ei ii doare in paispe ca a murit matusa, sau ca Ilie fumeaza de la 10 ani. Sunt doar niste imagini care nu fac decat sa strice ambalajul tigarilor. Faptul ca ai plamani mov-gri-negri-verzi-cum-or-fii..e doar o tampenie, si apoi toti ne imbolnavim intr-o zi sau alta. Nu sunt fumatoare, pur si simplu nu pot suporta acel fum in gat. Tigarile schimba pana si gustul [>.<]
Totusi..nu-i dau la nimeni in cap, treaba lui ce/cum si unde o face, nu e treaba mea.
Fac la pariu ca cel care a dat legea asta idioata...e unul dintre milioanele de fumatori. E doar acolo o poza,menita sa ne invete si pe noi care pot fii efectele fumatului. Ca sa te lasi de fumat, ar trebui sa se dea doze de ambitie, dar de pe unde sa iei aia?
E o prostie...-_-"
Totusi..nu-i dau la nimeni in cap, treaba lui ce/cum si unde o face, nu e treaba mea.
Fac la pariu ca cel care a dat legea asta idioata...e unul dintre milioanele de fumatori. E doar acolo o poza,menita sa ne invete si pe noi care pot fii efectele fumatului. Ca sa te lasi de fumat, ar trebui sa se dea doze de ambitie, dar de pe unde sa iei aia?
E o prostie...-_-"