19-04-2010, 06:27 PM
Ehhh, am observat ca majoritatea celor care au postat nu prea folosesc cosmetice. Eu una folosesc rimelul in fiecare zi, dermatograful mai rar, am folosit prea mult si la un moment dat au inceput sa-mi lacrimeze ochii, pnetru ca foloseama in fiecare zi (apropo, nu sunt emo, doar ca-mi place sa ma machiez
). Parfumurile sunt incluse la produsele cosmetice, nu? Pentrui ca ele sunt obsesia mea, am aproape 30 si inca mai vreau, pur si simplu le ador. Mai am de asemenea o slabiciune pentru creme de fata si de corp(mai ales cele cu aromele parfumurilor pe care le am). Aproape in fiecare luna isi face loc in colectia mea un nou parufm, poate chiar doua( am inceput cu acest obicei acum un an, dar atunci nu era asa de inraita).
Deci, eu consider ca o fata nu se poate numi fata daca nu stie sa se aranjeze, bineinteles, nu exagerat, dar cu putin machiaj si un miros placut cu siguranta castiga un plus la reputatie. Sper ca sunteti de acord cu mine.
Kissez.

Deci, eu consider ca o fata nu se poate numi fata daca nu stie sa se aranjeze, bineinteles, nu exagerat, dar cu putin machiaj si un miros placut cu siguranta castiga un plus la reputatie. Sper ca sunteti de acord cu mine.
Kissez.
![[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]](http://i869.photobucket.com/albums/ab255/kripterya/damon-and-elena-mating-dance.gif)
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow