Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Cum vi se pare ficul meu?
Este super!
25.00%
2 25.00%
Este simpatic, dar mai ai de lucrat.
25.00%
2 25.00%
Nu prea imi place, ai mult de exersat.
12.50%
1 12.50%
Lasa-te!
37.50%
3 37.50%
Total 8 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Furtuna celei de-a douazecea primaveri

Bunaaa (o.o)

Ai pus next,cred ca asta este ziua mea norocoasa;))

Deci,acum sunt sincera si`ti spun ca dor ficul asta.Parca ar fi parte din Liceenii sau mai stiu eu ce film de prin anii `80.Nu`mi vine sa cred ca ai atata imaginatie.Bravo tie!cat despre acest capitol,a fost absolut minunat.Descrierea,ai avut din plin,deci nu am ce comenta.Naratiune-buna si deloc plictisitoare.Actiunea-a decurs normal si mi`a placut deosebit de mult.Dialog-foarte tare dialogul,incerci sa`l faci amuzant,si iti iese de minune.Nu este sec si nici nu faci exces de el.
Greseli de tastare/exprimare nu am vazut,dar nu am fost foarte atenta dupa ele.Cuvintele sunt foarte bine alese si se imbina foarte armonios intre ele.Ai un mod foarte bun de a scrie si pot spune chiar amuzant.Lucrurile sunt bine redate si totul se intelege perfect.
Imi pare rau de tot ca ceilalti nu`ti lasa comentarii si nu inteleg de ce:-??.Ficul asta imi place tare mult si sper sa`l continui,caci eu astept cu mare nerabdare urmatorul capitol.Sunt foarte curioasa ce va face Ioana la serviciu,cum se va descurca cu colegii de acolo,daca va mai vorbii cu parintii sai si daca se va mai certa cu Damien.Btw...Damien este foarte tare,plus ca vorbeste romengleza[:))].Foarte bine cladit caracterul asta.
Inca odata astept next` si sper sa nu renunti la povestea asta;;)

Ja ne` si multa inspiratie:*

Răspunsuri în acest subiect
Furtuna celei de-a douazecea primaveri - de Ops! - 01-04-2010, 06:40 PM
RE: Furtuna celei de-a douazecea primaveri - de Zăpă - 18-04-2010, 07:36 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Furtuna numita "adolescenta" (+18) YuneSugihara 17 13.021 14-08-2013, 02:11 PM
Ultimul răspuns: YuneSugihara
  Cerneala ramane chiar si dupa furtuna.[+18] Anna 15 7.853 18-07-2011, 09:09 AM
Ultimul răspuns: crazy little red

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)