Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

A turning point in life [Gravitation]

Hi there
Am citit si eu povestea ta^.^
In primul rand titlul nu este scris corect eu una cred ca vroiai sa zici "A turning point in life", altceva nu poate sa fie deoarece cuvantul "poin" nu exista in limba engleza...
Sincer mie nu mi se pare ceva iesit din comun. Adica tu defapt nu ai creeat ceva nou, povestesti aceeasi poveste(lolz ce ciudat suna). Ai mai adaugat cateva intamplari, insa e acelasi lucru ca si anime-ul... Mie in general imi plac ficurile cu Yuki si Shuichi. Gravitation este unul din preferatele mele, insa tu aici nu ma-i impresionat cu nimic... Nu ai elemente noi care sa atraga cititorul, e ca si cum m-as uita inca odata la anime numai ca o versiune putin diferita...
Parerea mea este ca ar trebui sa intervi cu ceva interesant, care sa nu fie din Gravitation... Tu aici nu trebuie sa ne prezinti anime-ul, trebuie sa scrii o poveste care sa fie a ta... Degeaba imi descrii tu aici o poveste pe care eu o stiu deja...
Greseli nu prea ai din cate am vazut ceea ce e foarte bine, insa am observat ca folosesti foarte multe cuvinte in engleza... Mie sincer nu mi se pare ca Yuki fiind si un romancier ar vorbi asa... vorbeste in romana si cateodata mai zice si cate un cuvant in engleza... de exemplu:
"pentru cultura ta generala versurile tale erau crap si oricum nimeni nu ar fi inteles mare lucru din ele"- nu imi place aici adica eu inteleg ca tu poti sa schimbi comportamentul si ca personajele tale se pot comporta altfel, dar aici nu e vorba de limbajul pe care il foloseste ci de limba in care o spune:]] nu stiu daca m-ai inteles da iti zic pe scurt=]] daca vrei sa scrii in romana atunci scrie in romana nu jumate romana jumate engleza:P
Cam atat am avut de zis, eu o sa citesc in continuare, asta insa numai in cazul in care schimbi putin mai mult firul povestii, deoarece altfel pentru mine nu mai are nici un farmec. Ti-am mai zis, scrie ce e in mintea ta, nu ceea ce ai vazut:P
Iti urez succes in continuare:*:*
I'll wait for the next chapter but hurry up please
Cya
:bye:
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

Răspunsuri în acest subiect
RE: A turning poin in life (Gravitation) - de Mitus - 18-04-2010, 03:41 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Gravitation-fik Flash 7 7.100 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 6.194 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 9.028 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)