Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The Power of Love [ Metal & Nya ]

Heya(*.*)

Am terminat si eu intr-un sfarsit de citit cele 12 capitole,in doar o ora si ceva.Si asta numai pentru ca dupa primul capitol,voiam tare mult sa aflu ce se va mai intampla in capitolul urmator si asa mai departe.O sa comentez in general,avand in vedere ce ora este si imi este tare somn.

Nya

Esti foarte talentata si ai un stil aparte de a scrie.Descrii lucrurile foarte bine,iar sentimentele sunt redate intr-un mod fabulos.Narezi foarte bine,si narezi le persoana I,iar asta imi place.Personajul reprezentat de tine,Eireen,imi place tare mult si tin sa te felicit pentru caracterul sau rebel care o face un fel de emo kid.Drogurile si tutunul consumate in exces ii da un aer de adolescenta singuratica care a suferit mult.Este total diferita ideea,avand in vedere ca o "pustoaica" normala,a ajuns intamplator in lumea elfilor iar cu timpul s`a si daruit unuia.Imi place tare mult atitudinea sa rea si impunatoare,care te face sa te pierzi.Caracterul ii este foarte bine cladit,iar sentimentele traite de ea sunt bine redate.
Cat despre dialog si actiune nu am ce comenta,caci sunt foarte bune si se vede ca te pricepi.

Metal

Sincera sa fiu am ramas masca cand am citit capitolele facute de tine.Nu m`am gandit niciodata ca un baiat poate avea atata talent la scris si sa descrie sentimentele atat de bine.Felicitari sincere!
Cat despre Derik,este un personaj atractiv,iar eu una il ador[:X].Imi place tare mult cum ai conturat calitatile sale si cat de bine ai scris din perspectiva sa.Derik,un elf venit in lumea oamenilor pentru a apara o fata,careaia,dupa un timp,ii impartaseste sentimentele.Asta da idee originala.
"-Păi... Ei bine, şti... Sentimentul meu pentru tine este unul ceva mai mare decât cel de amiciţie... Este precum relaţia dintre o plăpândă floare şi soarele. Floarea se naşte şi atunci cunoaşte prima dată soarele, se întâlnesc, apoi, se ataşază unul de celălalt. Practic, nu pot trăi dacă sunt despărţiţi. O floare fără soare ar muri, nu ar mai putea să trăiască. Şti, acest sentiment îl am şi eu pentru tine... Oamenii ştiu că îl numesc dragoste, nu? "
Am ramas placut uimita la faza asta.Nu`mi vine sa cred cat talent si imaginatie zace in tine.Cuvintele sunt atat de bine alese si te pricepi sa redai fazele importante,plus ca te`ai descurcat minunat la faza cu sarutul si la cea hentai.Ai talent nu gluma!Bravo:bv:
Apropo Metal:cand fost facuta descrierea lui Derik,gandul mi`a zburat automat catre elful din Stapanul Inelelor,iar daca l`ai creat dupa el,foarte bine,caci tipul ala este absolut superb:love:

Cat despre fic in sine-->este absolut superb,iar voi doi va potriviti foarte bine la capitole.Ideea originala 100%,plus ca este cu elfi,iar eu una ador elfii[:X:X].De criticat nu am ce critica,avand in vedere continutul care este mirific.

Eu una astept nextu` si cat mai repede ca mor aici asteptand,plus ca am ramas foarte curiosa si in suspans total.
Inca odata felicitari!

Ja ne` si multa multa inspiratie:*:*

Răspunsuri în acest subiect
The Power of Love [ Metal & Nya ] - de Nya. - 09-02-2010, 08:47 PM
RE: The Power of Love [ by Nya & Metal ] - de Sweet_Aiko - 10-02-2010, 08:51 PM
RE: The Power of Love [ by Nya & Metal ] - de Teh - 21-02-2010, 11:21 PM
RE: The Power of Love [ by Nya & Metal ] - de Teh - 25-02-2010, 07:31 PM
RE: The Power of Love [ by Nya & Metal ] - de Teh - 05-03-2010, 11:56 PM
RE: The Power of Love [ by Nya & Metal ] - de Teh - 12-03-2010, 09:27 PM
RE: The Power of Love [ by Nya & Metal ] - de Teh - 20-03-2010, 11:41 PM
RE: The Power of Love [ by Nya & Metal ] - de Zăpă - 18-04-2010, 12:16 AM
RE: The Power of Love - de akadella - 23-08-2010, 11:26 PM
RE: The Power of Love [ Metal & Nya ] - de Nya. - 08-01-2011, 08:02 PM
RE: The Power of Love [ Metal & Nya ] - de Reine - 08-01-2011, 10:05 PM
RE: The Power of Love [ Metal & Nya ] - de Nya. - 17-02-2011, 06:39 PM
RE: The Power of Love [ Metal & Nya ] - de Reine - 19-02-2011, 01:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  The Original Power Yuki Kuran 6 4.322 01-09-2011, 12:01 PM
Ultimul răspuns: Anna
  [ Harry Potter] - Love is magic...Magic is powerfull and power means boom : : :Theo: : : 4 4.666 17-02-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Syryus
  Still loving you [ Dydo & Metal ] Dydo1234 8 5.804 24-04-2010, 07:39 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Un nou inceput ( Mew Mew Power ) Elusive wolf 15 12.305 12-06-2009, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Mabel

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)