17-04-2010, 01:58 PM
so...incep cu titlul care nu m-a atras in mod deosebit...este sters si nu ma face curioasa sa vad ce se petrece
in mare nu mi-a placut...ai o groaza de greseli...sa-ti dau un sfat:decat sa mai postezi ceva in genul asta, mai bine nu o mai faci...nu iti atragi fani si ne dai si noua dureri de cap sa-ti corectam greselile
nu stii cand se pune cratima, scrii cuvinte aiurea, cu gramatica esti la pamant
mai citeste si tu cateva carti sa vezi cum ar trebui sa te exprimi...momentan fic-ul nu promite nimic, insa poti schimba asta daca scrii mai bine
si inca o chestie...nu incepi si tu cu "Capitolul 1" sau altceva, de ex numele capitolului?
daca vrei sa faci un fic cu personajele din Naruto iti trebuie disclaimer din cate stiu :-?
ultima chestie:fa capitole mai lungi...15 randuri nu fac un capitol
spor la scris si succes...vei avea nevoie
(12-03-2010, 09:36 AM)mady_saku A scris: Totul a inceput in urma cu doi ani. Era cea mai frumoasa zi din viata mea si a fratelui meu.Chiar de ziua noastra bunicul nostru a fost omorat chiar de omul pe care il iubeam. (nu mai repeta "chiar" de atatea ori intr-o propozitie...poate deveni enervant...si inca ceva...din acest paragraf eu am inteles ca era cea mai frumoasa zi deoarece cineva l-a omorat pe bunicul lor...de parca asta ar fi fost cadoul...ai grija pe viitor cum exprimi ideile deoarece poti ajunge sa exprimi cu totul altceva)
Dar asta a fost de mult, am trecut peste ce sa intamplat.Dati-mi (voi presupune ca a fost o greseala de tastare...se mai intampla, dar pe viitor sa iti corectezi ficul cum trebuie inainte de a-l posta) voie sa ma prezint. Numele meu este Rosalinda Marie Evans. Mi se mai spune si Sakura, dar asa mi se spune in Konoha.(m-ai bagat in ceata...o cheama Rosalinda, dar i se zice Sakura...tu relizezi cat de aiurea suna?) Este ca o casa pentru mine, dar tot mai bine ma simt eu (exprimarea este pe langa rau de tot...e ca si cum ai incerca sa te scarpini cu mana dreapta dupa urechea stanga...te sucesti aiurea) la Peaga (ma gandesc la Praga?...sau e o localitate inventata de tine?) acolo unde m-am(incep sa cred ca nu e vorba de greseli de tastare, ci de nestiinta...ai grija) nascut.Am uitat sa zic ca vin dintr-o familie cu sage albastru, dar asta nu e important acuma.De o data aud pe cineva cum ma striga.
-Sakura, stai un pic!era prietena mea Hinata. Era cea mai buna prietena a mea din Konoha eu am fost adusa aici pentru protectia mea. (poate ea a fost adusa pentru protectia Sakurei...nu iti inteleg deloc propoztia...si te repeti cu "prietena"...puteai sa te rezumi la o singura propozitie in care spuneai direct ca este prietena ei cea mai buna)
-Ce este, Hinata? (nici pana acum nu ai invatat ca numele se scriu cu majuscule?)
-Doamna Tsunade te cheama la ea.
Nu am mai stat si am plecat imediat la biroul lui Tsunade. Ea era o femeie dura, dar daca o cunosti vei ajunge sa o cunosti (O Doamne...tu chiar nu ai citit ceea ce ai scris?...daca citeai macar o data ai fi vazut gogomania asta cat toate zilele) o vei iubi asa ca mine. S-a purtat cu mie ca o mama de cand am ajuns aici.
-De ce m-ai chemat?
-Sakura, ce vei face daca se va intoarce sotul tau? (SOT?...omfg...sunt de-a dreptul socata)
-Nu stiu, de ce?
-Intebam. Tu stii mai bine ca oricine ca dupa ce faci 18 ani fei fi ca si casatorita cu el, asa au vrut parintii vostrii.
-Stiu foarte bine ce se va intampla, nu trebuie sa imi spui tu sau altcineva, am sus ei iesind pe usa in graba si ducandu-ma acasa.Stateam in aceeasi casa cu Tsunade, asa credea papa ca era mai bine pentru mine sa fiu in siguranta sa nu vina Lucas.Era baiatul de care m-am indragostit. Dar el nu mai conteaza acum. (mda...sunt indragostita pana peste cap de el, dar nu conteaza...nu e important...tu chiar crezi ca ai scris ceva ca lumea?)
in mare nu mi-a placut...ai o groaza de greseli...sa-ti dau un sfat:decat sa mai postezi ceva in genul asta, mai bine nu o mai faci...nu iti atragi fani si ne dai si noua dureri de cap sa-ti corectam greselile
nu stii cand se pune cratima, scrii cuvinte aiurea, cu gramatica esti la pamant
mai citeste si tu cateva carti sa vezi cum ar trebui sa te exprimi...momentan fic-ul nu promite nimic, insa poti schimba asta daca scrii mai bine
si inca o chestie...nu incepi si tu cu "Capitolul 1" sau altceva, de ex numele capitolului?
daca vrei sa faci un fic cu personajele din Naruto iti trebuie disclaimer din cate stiu :-?
ultima chestie:fa capitole mai lungi...15 randuri nu fac un capitol
spor la scris si succes...vei avea nevoie
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.
, chibi-ul lui funky_angel
, chibi-ul lui funky_angel