17-04-2010, 12:33 PM
♥ Φπψτ§λ ♥ mai trece si tu pe la reguli si ai sa vezi ca denny si cu aly au spus ca nu mai este valabila regula ;) pentru ca aproape nimeni nu o ia in calcul.
Stii ca dupa ce ai zis ca ficul e scris cu o prietena nu te durea mana sa lasi si tu un loc liber.Sa arate cat de cat mai estetic.
Modurile de expunere:
1)Descrierea-saracuta a luat-o la fuga.Cred si eu de ce.
2)Dialogul-nu ai..deci nu am ce comenta :P
3)Naratiunea-faptul ca narezi la persoana I iti da posibilitatea sa poti descrie mai bine sentimentele, locuriel si personajele.Straduieste-te.Figurile de stil sunt inexistente.
Titlul-Intunericul sinelui? Nu stiu ce ai vrut sa spui :-?ca eu nu am auzit de acest cuvant...Poate tu ai auzit dar eu nu...
Exprimarea-nici nu mai comentez ca e varza.
Tie iti place?Ei bine,mie nu.
Sfat:Mai citeste si tu alte fic-uri sa vezi cum scriu celelate persoane de pe zup.Sau poti citi o carte.Poate asa iti vei imbogati vocabularul.
Succes!O sa ai nevoie ;)
Bye :bye:
Stii ca dupa ce ai zis ca ficul e scris cu o prietena nu te durea mana sa lasi si tu un loc liber.Sa arate cat de cat mai estetic.
Modurile de expunere:
1)Descrierea-saracuta a luat-o la fuga.Cred si eu de ce.
2)Dialogul-nu ai..deci nu am ce comenta :P
3)Naratiunea-faptul ca narezi la persoana I iti da posibilitatea sa poti descrie mai bine sentimentele, locuriel si personajele.Straduieste-te.Figurile de stil sunt inexistente.
Titlul-Intunericul sinelui? Nu stiu ce ai vrut sa spui :-?ca eu nu am auzit de acest cuvant...Poate tu ai auzit dar eu nu...
Exprimarea-nici nu mai comentez ca e varza.
Tie iti place?Ei bine,mie nu.
Sfat:Mai citeste si tu alte fic-uri sa vezi cum scriu celelate persoane de pe zup.Sau poti citi o carte.Poate asa iti vei imbogati vocabularul.
Succes!O sa ai nevoie ;)
Bye :bye:
Un băiat şi o fată se întâlnesc,
se iubesc ÅŸi se iau. - Mihail DrumeÅŸ
se iubesc ÅŸi se iau. - Mihail DrumeÅŸ
Cortina a căzut pe ultimul act al tragediei.
Dar noi, care am rămas după el, ce vom face? - Mihail Drumeş
Claustrofobie