Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

vampirii si jurnalele lor

Heya(*.*)

Un fic nou...cu vampiri deci...sunt tot mai multe ficuri cu vampiri in ultimul timp...moda noua..

Nu stiu ce crezi tu despre acest fic,dar mie una nu`mi place deloc...si aici nu este vorba despre ideea ficului si despre descriere,naratiune,dialog si actiune...le`ai facut pe toate praf,scuze ca`ti zic dar nu ai mai nimic din ce am mentionat mai sus...
Descrierea-este total neexistenta...nu ai descris nimic...De obicei le zic celorlalti ca nu exprima sentimentele,dar tu nu ai descris nimic,nici lucrurile,nici sentimente...nimic...Nu stiu in ce clasa esti,dar cred ca ai auzit de descriere...Daca da,de ce nu o folosesti?Nu am vazut strop de descriere...Si descrierea este foarte necesara intr`un fic-asta este primul lucru care face ficul tau nereusit...Incerca sa folosesti cat mai multe figuri de stil si sigur o sa ai o descrierea buna;)
Naratiunea-hmmm...narezi la persoana I,asta este ceea ce`mi place...in rest,totul este plictisitor si in mare parte nu inteleg nimic,sincera sa fiu multe lucruri nu au sens....mai incearca
Actiunea-super mega ultra grabita...Nu inteleg mare lucru...Treci foarte repede de la un lucru la altul...Las`o mai moale
Dialogul-cam mult si cu mici tente spre sec...mai starduieste`te

Ai si cateva greseli de tastare\gramaticale,dar nu le mai enumar[lene]...Consulta ficul de cateva ori inainte sa il postezi,ca sa nu mai ai greseli...

Ideea in sine pot spune ca este originala,insa nu ma atrage,insa sper ca urmatoarele capitole sa ma faca sa imi schimb parerea...Nu ai mai nimic special in acest fic si nu este mirific...Probabil ca ai o idee buna,insa nu stii cum sa o dezvolti...Ai unele propozitii cam trase de par si ciudate...

Uite mici sfaturi:
-nu mai grabi actiunea
-descrie sentimentele si lucrurile cel putin
-floseste fraze pe care oamenii sa le inteleaga
-nu mai trece de la un subiect la altul asa de brusc
-rezolva problema cu dialogul,incerca sa`l faci mai putin sec
-consulta ficul de cateva ori inainte sa`l postezi

Incearca sa ti cont de criticile pe care ti le`am dat ca sa te perfectionezi...

Astept nextu` sa va daca te`ai perfectionat..

PS:daca te`a deranjat comul meu da`mi un PM si imi cer scuze daca am exagerat...

Ja ne` si multa inspiratie:*

Răspunsuri în acest subiect
vampirii si jurnalele lor - de morfo - 31-03-2010, 10:40 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 12-04-2010, 09:42 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Zăpă - 15-04-2010, 02:47 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 15-04-2010, 06:45 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 03-05-2010, 10:20 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 04-05-2010, 12:07 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 18-05-2010, 12:48 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 26-07-2010, 03:13 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)