Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nu voi mai fi la fel [+18]

Heya(*.*)

Un nou fic,a?

Va trebuii sa vezi o un comenatriu destul de dur de la Onytsa,deci pregatejte`te...>:)

Sa incepem cu inceputul...din cate am inteles...defapt nu am inteles mai nimic...deci despre ce este vorba in acest fic?tot ce am putut intelege este ca o fitoasa,ca sa nu zic altceva, se relaxeaza la piscina,iar apoi se bate cu un prost...altceva?...nu cred...dar totuji vreau sa vad cum evolueaza povestea...

Descriere-nada,ai auzit cumva,...eu stiu,....pe la scoala,....cred ...de figuri de stil sau cel putin de descriere?...daca da,folosest`o...incearca sa exprimi sentimentele personajelor,lucrurile din jur...tot...
Naratiunea-narezi la persoana I si asta imi place...dar cred ca trebuie sa te mai straduiesti...
Actiunea-grabita si nu inteleg nimic...este plictisitoare si nu are nici un rost...mai incearca;))
Dialogul-ai avut,cam mult,dar cel putin nu a fost sec...ai avut niste replici de m`au dat pe spate ji nu intr-un mod placut...

De ce ai lasat spatii?...te temeai ca nu ai 40 de randuri?daca da,de ce nu incerci sa faci totul cat mai bine?...straduieste`te mah si tu,caci daca nu ma insel,mai ai vre`o doua sau trei ficuri,la care ai renuntat dupa doua capitole...Incearca si tu macar sa termini un fic si asculta criticile ca sa te perfectionezi...

Ai si cateva greseli de tastare\gramaticale:
m-ai- fara cratima
inerzisa-interzisa
de-probabil ai vreut sa zici te
piscine-nu te poti arunca in mai multe piscine deodata-piscina
i-au- iau fara cratima :))
muschi-muschii
abdomeni -abdomen exista doar un singur abdomen
mami-mamei
ochi-ochii
abdomeni-din nou
obrazut-obrazul
usturanduma-usturandu-ma
priviveam-:-?? poate priveam
state-poate sta
grazul-glasul
sangle-sangele
vecini-vecinii

Prin asta mi`ai demonstrat ca nu stii gramatica...nu te supara,dar asta este adevarul

"-Nu mai evita subiectul, nenorocit de fraier !"...nenorocit de fraier...macar ai auzit cum suna asta?...frate ce perle scoti
Ai incercat sa pui si ceva amuzament p`acolo,dar nu ti`a iejit mai deloc:|...

"-Nu mi-e frica de tine, Shiv. Asa ca termina cu amenintarile, inteles? Undeva ma doare ca esti sef peste mafia din Los angeles, si undeva ma doare ca toate tarfele iti cad la picoare, sa stii ! Tie ar trebui sa-ti fie teama de mine, nu mie!"...ji de ce ma rog i`ar fi frica lui Shiv asta de ea?:-??...e cumva super girl ji nu stim noi?...nu cred

Ai amestecat timpurile verbelor intre ele...ai aruncat niste cuvinte la nimereala,incercand sa zici ca ai facut un fic...ai greseli cu carul,de dialog si descrierea nu mai zic->deci in concluzie ai facut totul varza...

Titlul-sincera sa fiu nu mi`a inspirat nimic...cauta unul mai atractiv;)

Incearca alta data sa ti cont de sfaturi, si in legatura cu criticile mele,tine minte ca am comentat ficul nu pe tine...

Nu renunta si la ficul asta cum ai facut si la restul,aja ca astept nestu` sa vad cum te prezinti...:D

Daca te`au deranjat foarte tare comentariul meu da`mi un PM

Ja ne` si multa inspiratie:*

Edit: V-as ruga frumos sa nu ma criticati pe mine, ci acest fic. In primul rand eu am comentat ficul, nu autoarea, nu numele ei, nu nimic. Daca aveti fratilor chef de cearta, certati-va cu cine vreti voi, dar nu cu mine. Puteati sa-mi spuneti asta prin PM sau mai stiu eu cum, dar nu in public, plus ca nu aveti voie sa faceti asta. Terminati cu lucrurile astea si vedeti-va de ale voastre, comentati ficul, nu userul.:|
Doar din asta poti deveni mai bun, caci daca ii spui ceva de genul: "este bun, vreau next", acel user nu va intelege ce greseste, iar asa cum va deveni mai bun? Ma rog, daca asta este modul vostru de a da sfaturi cuiva...:|

Răspunsuri în acest subiect
Nu voi mai fi la fel [+18] - de What's my NaMe?? - 14-04-2010, 04:18 PM
RE: Nu voi mai fi la fel +18 - de Zăpă - 14-04-2010, 10:06 PM
RE: Nu voi mai fi la fel +18 - de Abbeh. - 01-05-2010, 05:22 PM
RE: Nu voi mai fi la fel +18 - de sickness - 01-05-2010, 07:18 PM
RE: Nu voi mai fi la fel +18 - de MisS.sAdiStic - 01-05-2010, 07:51 PM
RE: Nu voi mai fi la fel +18 - de Jasmine - 02-05-2010, 12:19 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)