Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Flying Without Wings

Acest capitol este cam scurt si cam lipsit de inspiratie. Imi cer scuze. Eh, oricum nu lasa nimeni vreun comentariu deci... Daca cititi va rog sa lasati reply. Macar sa stiu cu ce gresesc... Lectura placuta!

Capitolul 3

-Gata! Spectacolul s-a terminat. Mai terminati cu linsul ca vreau sa dorm! Lucas pleaca de aici, si tu fetito baga-te in pat mai repede.
-Ei na! Si ma rog cine spune asta? Raspunse bruneta ridicand din spranceana.
Roscata schita un zambet. Intr-o secunda isi infipse mana in frumoasa podoaba capilara a brunetei:
-Uite ce e papusa… Tu mie nu-mi vorbesti asa clar? Daca esti una din parasutele cu care umbla Lucas, putin imi pasa! Dar nu va lingeti aici cand eu incerc sa ma relaxez, clar?
Adolescenta incerca sa riposteze, dar nu avu succes. Blondul zambi satisfacut, dupa care iesi din camera cu mainile in buzunar.

*

Soarele palid isi facu aparitia pe cer. Viscolul inca era puternic, iar zapada deja ajunsese la aproape un metru. Toti adolescentii erau acum in Sala 2, asteptand-o pe doamna Adams. Alyssa statea pe podeaua rece, tinandu-se cu ambele maini de parul rosu, acum prins intr-o coada pentru a nu o deranja la antrenament. Ochii caprui priveau ingrijorati spre usa de la intrare. Samantha nu venise. Langa adolescenta aparu Sophie si o trse spre ea, pentru a o ridica de jos.
-Stai linistita... O sa ii spunem profei ca-i bolnava... O sa ne creada! spuse blonda zambind.

*

-Si sus! Unu, doi, unu doi. Pirueta si... Stop! Bravo... A fost destul de bine. Gata pentru astazi, dar inainte sa plecati vreau sa va spun ca maine vor veni niste dansatori noi. Nu fac balet, fac...Hmm... Hip-hop... Sau asa ceva... In fine, vor face si lectii de balet impreuna cu noi. Vreau sa-i primiti bine si sa-i invatati ce inseamna cu adevarat sa fii dansator: disciplina si respect! O zi buna in continuare!
Un val de chicote aparu in sala. Numai disciplinati nu erau ei...
Dupa ce s-au schimbat, toti s-au grabit sa ajunga in dormitoare sau la dusuri. Din pacate, pentru acest lucru trebuiau sa treaca pe afara, unde totul era alb si rece. La cincizeci de metri de grupul de balerini, statea o fata fragila. Era subtire imbracata si frigul ii strabatea tot corpul. Statea aproape paralizata privindu-i. Parul rosu era precum o pata de sange in mijlocul acelui desert alb.

*

Se strangeau in brate cum n-au facut-o de cand s-au nascut.
-Imi pare rau, Sammy! Nu ti-am acordat atentia de care aveai nevoie... Esti sora mea si ar fi trebuit sa fiu mereu langa tine... Imi pare rau!
Lacrimi marunte se prelinsera pe obrajii Samanthei. O iertase deja. Pana la urma, nu era vina ei...

*

Stateau in camera, radeau si vorbeau.
-Vreau sa ma vopsesc! O sa vorbesc cu doamna Adams sa-mi faca rost de vopsea... Numai pot astepta doua saptamani. Vreau sa ma fac satena! Spuse blonda sarind din pat.
Gemenele incepura sa rada, pana cand in camera aparu Lucas. Trecu pe langa cele trei si se duse la bruneta, luand-o in brate si sarutand-o. Alyssa isi dadu ochii peste cap. O deranja cand ii vedea pe cei doi atat de apropiati. Aflase ca numele brunetei era Maria si se mutase din Spania. Se spunea ca e o dansatoare foarte buna, care ar putea fi Pima-Balerina a Americii.
„Doar vorbe goale...”
-Lucas, fratioare, nu te supara dar... Ma cam enervezi cand iti dai limbi cu tipa asta si numai bagi lumea in seama... Serios acum. Ma mir cum de nu ti-o tragi cu ea in fata noastra...
Blondul zâmbi, o lua pe bruneta de mana si se indrepta spre iesirea din camera. Cand a ajuns la uşa, se intoarse si se uita fix in ochii Alyssei, chiar daca nu ea ii facu morala:
-Mda... Fara nicio grija. O sa mi-o trag cu ea in alta camera. Spuse satisfacut baiatul.
Iesi din camera, iar in urma lui roscata turba de furie. O detesta pe Maria, pentru simplul motiv ca il saruta, ca il mangaia. Cu toate acestea, Aly nega cu toata fiinta ei faptul ca simtea ceva pentru Lucas.
„Il detest!”

*

Samantha statea intinsa pe patul moale, cu ochii inchisi. Se gandea la ce s-a intamplat atunci, cand Chris a sarutat-o. Nu a mai vorbit cu el din acel moment... Poate ca si lui, la fel ca ei, ii era rusine. Corpul i se incalzise doar la amintirea acelui moment.
„ Ni s-au unit buzele... Of... Doamne trebuie sa-mi revin. Nu trebuie sa ma gandesc la Chris... Si-a batut joc de mine.”
Brunetul o privea din pragul usii pe fiinta fragila. Parul rosu acoperea perna, iar picioarele zvelta stateau relaxate pe marginea patului. Se indrepta pe ea, incet, incercand sa nu o trezeasca. Se aseza langa ea, si ii lua mana intre palmele sale, ducand-o la buze si sarutand-o. Roscata deschise ochii usor, dar fu socata cand il vazu pe adolescent. Se ridica si il privi. Steateau unul in fata celuilalt, niciunul dintre ei nespunand nimic. Stateau si se priveau.
-Imi pare rau, Sammy. Nu am vrut niciodata sa te fac sa suferi... Chiar tin la tine. Esti ca o sora mai mica. Am crezut ca erai Aly, iar sentimentele mele pentru ea... Ei bine exista, chiar daca stiu ca niciodata nu o sa ma accepte... Deci, ramanem prieteni?
-Da... Prieteni... Doar prieteni. Spuse roscata fara vlaga.
„Dar as fi vrut mai mult decat atat... Chris... Chiar simt ceva pentru tine... As face orice doar sa te mai simt o data langa mine!”

well... Va rog sa comentati fic-ul. Stiu ca nu e prea bn, dar... Chiar vreau sa ma perfectionez.

Răspunsuri în acest subiect
Flying Without Wings - de .Anne - 01-08-2009, 07:08 PM
RE: The Johnson Twins - de andrutza_destinul_unui_inger - 01-08-2009, 09:09 PM
RE: The Johnson Twins - de .Anne - 10-04-2010, 05:51 PM
RE: The Johnson Twins - de .Anne - 14-04-2010, 01:45 PM
RE: The Johnson Twins - de sickness - 14-04-2010, 07:10 PM
RE: The Johnson Twins - de Zăpă - 14-04-2010, 08:27 PM
RE: Flying Without Wings - de .Anne - 23-06-2010, 09:29 PM
RE: Flying Without Wings - de Whisky - 23-06-2010, 10:37 PM
RE: Flying Without Wings - de just me - 12-07-2010, 12:02 AM
RE: Flying Without Wings - de SuviteDeea - 20-08-2010, 01:45 PM
RE: Flying Without Wings - de .Anne - 20-08-2010, 02:44 PM
RE: Flying Without Wings - de BloodyInnocence - 21-08-2010, 11:59 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Raven's wings: Legend adventures wolfkidgirl 1 2.311 30-10-2010, 11:04 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Raven's wings: Legend adventures wolfkidgirl 0 1.936 30-10-2010, 10:09 AM
Ultimul răspuns: wolfkidgirl
  Without her wings she's so small... .::Mariko Emina::. 1 3.268 06-01-2008, 10:58 PM
Ultimul răspuns: .::Mariko Emina::.

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)