12-04-2010, 10:17 PM
Oky...Oky...eu sincer nu prea stiu ce sa zic despre prietenia asta. Adica pot spune o tona de lucruri si totusi nimic. Prietenia adevarata, hmmm, nu stiu daca am gasit-o dar sunt sigura ca exista pe undeva pe acolo. AM o prietena foarte buna. Imi e prietena din clasa a5`a cand s-a mutat la mine la scoala. Ma rog, au fost ceva probleme la inceput dar noi ne intelegeam bine. Am ajuns de nedespartit. Ne-am mutat din clasa impreuna, datorita faptului ca nu mai suportam colegii. Asta pare destul de adevarata pentru o prietenie nu? Dar in ultimul timp relatia mea de prietenie cu ea scartaie...SI eu nu stiu daca mai pot avea incredere deplina in ea. Deci, incepe sa imi cam moara ideea aceea de prietenie adevarata si incep sa cred ca poate nu am stiut niciodata ce e aia. In schimb prietenii superficiale...Vaai
...Stiu atatea despre ele..oamenii aceia care te joaca pe degete...Sau asa zisii prieteni pentru tema la mate...Sau mai stiu eu ce specimene. Mda', urasc genul acesta de persoane. SI mai sunt si barfitorii aia asa de simpatici, care daca spui un cuvant ca iti place de x sau ca te-ai certat cu y si fac o barfa suculenta dintr-un singur cuvant gresit. Ei bine detest si genul acestia de prieteni falsi. Dar totusi, eu consider ca am prieteni...de umplutura...pe la scoala cel putin...am cu cine vorbi in ora de religie si cu cine stau in pauze...Cam asta e judecata mea