12-04-2010, 10:08 PM
Wow...Da nesimtit tare J. asta , deci serios nu pot sa cred ce ticalos, parca e vina Mirabelei de ce i s-a intamplat lui, fir-ar sa fie de treaba, ce nesimtit si arogant, prost , idiot si impecil si toate cele rele.Deci nu pot sa cred ca s-a comportat asa din cauza motivului ala, dar avea doi ani sau ce naiba? Vai, ce ma enerveaza, ce ma scoate din toate surubelele mele micii si multe, vaiii...ce foc i-as da, fir-ar al nabii..ufff ce m-a enervat:))(deci ma tin de 15 ani sa iti las commu asta dar lumea nu la lasa:)))) )
Asa deci m-a enervat rau de tot si imi pare rau peentru Mirabele, deci serios nu trebuia sa sufere atat , sa il dea dracu si gata:! Of, de abia ast sa se termine vacanta aia...serios...
Ce mi-a placut mie cel mai mult dar cel mai mult, ultima propozitie , a fost BESTIALA. deci am ramas :O O.o wow...
Sper sa vi curand cu nexu ca de nu esti un om mort:D
Succes la scris, bye bye, kissu si huuugz!
Asa deci m-a enervat rau de tot si imi pare rau peentru Mirabele, deci serios nu trebuia sa sufere atat , sa il dea dracu si gata:! Of, de abia ast sa se termine vacanta aia...serios...
Ce mi-a placut mie cel mai mult dar cel mai mult, ultima propozitie , a fost BESTIALA. deci am ramas :O O.o wow...
Sper sa vi curand cu nexu ca de nu esti un om mort:D
Succes la scris, bye bye, kissu si huuugz!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria