10-04-2010, 09:14 PM
Buna zozyyyy mea >:D<>:D<, nu am mai trecut demult pe aici, imi cer scuze ca nu am lasat comentariu si la celalalt capitol, dar, sper sa ma revansez la asta :P. Ce sa spun, a fost de-a dreptul fantastic. Miu-au placut foarte mult ultimele doua capitole, ai descris foarte bine starile prin care au trecut personajele, iar intamplarile descrise m-au dus cu gandul la vremurile medievale, la luptele dintre cavaleri, reprezentati in aceasta poveste de Yuuki si Alex, in care se implica partial si Aime.
Aime a suferit mult pentru ca a fost mintita de Yuuki in tot acest timp, dar sper ca isi va da seama ca ea a tinut ascuns totul pentru a o proteja pe satena.
Ce sa mai zic, a fost superb capitolul, depaft au fost superbe amandoua. Astept cu nerabdare si pe urmatoarele.
Kisu and gambate! >:D<:*:X
Aime a suferit mult pentru ca a fost mintita de Yuuki in tot acest timp, dar sper ca isi va da seama ca ea a tinut ascuns totul pentru a o proteja pe satena.
Ce sa mai zic, a fost superb capitolul, depaft au fost superbe amandoua. Astept cu nerabdare si pe urmatoarele.
Kisu and gambate! >:D<:*:X