Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oh no! Parintii m-au prins uitandu-ma la hentai

:]] Helău. Am trecut şi eu pe aici...nu prea mă uit la aşa ceva, pentru că nu mă fascinează...Totuşi ţin minte că odată când eram mai mică m-a prins bunica mea :]] bunicile ăstea...a început să îmi ţină obişnuita morală că o să am parte toată viaţa şi că dacă vreau să vorbesc cu cineva bla bla .......anyway...am murit de râs la unele faze scrise aici.....la aia cu scuipatul pe monitor (bestial :]]),sau acea scrisă de Akasha m-a făcut să mă prăpădesc de râs ... ti-a mărit pensia ?:]] oricum... sunt nişte faze foarte amuzante...
Love is like google, you have to go trough a lot of spam before you find what you are looking for. 22

Damn...I love Green Day <3

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone

I walk this empty street
On the Boulevard of Broken Dreams
Where the city sleeps
and I'm the only one and I walk alone...

Răspunsuri în acest subiect
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ♥Belle-Chan♥ - 11-01-2010, 08:50 PM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 04:16 AM
RE: Oh No!!!111!!one!!11 Parintii m`au prins uitandu`ma la hentai..dammit >__< - de Looolaaa13 - 10-04-2010, 07:08 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)