Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku)

Uite ca am venit si cel de al doilea capitol. Scuze pentru ca am uitat sa pun melodia la primul capitol deci. Si scuze pentru intarziere.
The Birthday Massacre – Blue http://www.youtube.com/watch?v=kp1FRKc24...re=related

Cap 2.

Noaptea a trecut pe nesimtite iar soarele si-a facut aparitia , razele soarelui imi luminau chipul angelic. Intr-un final m-am trezit , mi-am facut siesta de dimineata si m-am schimbat intr-o pereche de pantaloni de trening si un tricou mulat pe corp alb.
“Oare de ce am senzatia ca sunt urmarita? Oare de ce?” Mi-am spus eu uitandu-ma atenta prin casa. Dar se pare ca imaginatia imi joaca farse. Dar totusi la fiecare miscare ma simt in pericol. Incerc sa nu dau importanta acestui sentiment dar nu pot , simt ca cineva se uita la mine de parca ar vrea sa ma violeze sau ceva de genul. M-am dus in bucatarie unde se afla un frigider , o masa , chiuveta , un mic televizor , rafturi pentru depozitarea tacamurilor. Am luat un pahar de pe masa care este curat si pus cu gura in jos pentru a se usca , l-am intors cu gura in sus am deschis frigiderul si am luat sticla de suc de morcovi , portocale si mar , am umplut paharul m-am asezat pe unul dintre cele sase scaune din lemn lafel ca toate celelalte obiecte din bucatarie cu exceptia unora incluzand masa si am dat drumul la televizor. Tocmai bine stirile de la ProTV.
-Doamnelor si domnilor stire de ultim moment. O persoana a ajuns la spital in coma de greadul al doilea in urma cu cateva minte. A spus una dintr-e prezentatoarele stirilor.
“Sper sa nu fie cineva din clanul meu , te rog , te rog”. Mi-am spus eu facandu-mi sperante degeaba.
-Se pare ca nepotul conducatorului clanului Haruno a fost bagat in spital de un membru al clanului Uchiha din cauza unui lucru cat se poate de banal. Declara conducatorul clanului Uchiha. A spus prezentatoarea facandu-si cruce.
-Ce? Nu se poate! Am spus eu ridicandu-ma repede in picioare deramand scaunul pe care stateam , am urcat sus si am inceput sa caut haine curate cu car poti iesi in vazul lumii.
Mi-am pus pe mine o pereche de blugi cu cateva taieturi un tricou alb care are cateva modele albastre pe el. Mi-am luat telefonul , dupaceea am inchis televitorul si am incuiat casa.
Am luat-o la fuga catre spital. Pe langa mine a trecut insusi Sasuke Uchiha care are un zambet de smecheras pe fata.
“Ce mi-ar placea sa ma pot opri sa ii dau cateva in botul ala de cimpanzeu!” Mi-am spus eu in gand uitandu-ma la Sasuke cu multa ura.
Am continuat sa alerg. Inima imi bate mai tare decat atunci cand am vazut un film de groaza in varianta 3D. Dar nu mai conteaza , trebuie sa ajung la spital. Dupa aproape jumatate de ora in care am alergat am ajuns la spital rosie precum racul la fata.
-Sakura ce faci aici? M-a intrebat tata serios.
-Tata am auzit ce sa intamplat , familia Uchiha nu v-a scapa asta usor. Am spus eu serioasa.
-Nu aici nu te mai las sa te bagi! A spus tata ridicand tonul la mine.
Incet ma lasat capul in jos si am strans pumnul.
-Si sa sfarsim toti ca bunicul nu? Am spus eu ridicandu-mi capul .
-Sakura , nu este zi sa nu regret moarte bunicului tau , dar ce zici sa mai gandesti inainte sa faci ceva? A spus tata pe un ton dur.
-Stii ceva tata , cred ca eu gandesc cel mai mult decat voi. Daca in acest moment bunicul ar fii aici ar fii de partea mea fiindca tu nu stii decat sa ma pui sa ma antrenez. Nici o data nu ai dat importanta semtimentelor mele! Am spus eu lasand doua lacrimi sa mi se prelinga pe obraji.
-Sakura intelege trebuie sa am grija de peste trei sute de persoane. A spus tata calmandu-se.
-Daca tii asa de mult la clan si de mine ai uitat complet atunci chiar insemna ca , casa bunicului este casa mea! Am spus eu intorcandu-ma si plecand.
Am luat un taxi si m-a dus acasa in douazeci de minute ajunsesem i-am dat soferului un milion fara a ma interesa restul si am iesit din taxi dar acesta m-a oprit sa imi dea restul.
Am intrat in casa am luat gheamantanul si mi-am pus acolo strictul necesar. Mi-am luat laptopul si am plecat catre casa bunicului.
Am ajuns acolo mi-am lasat bagajele si laptolu. Si am iesit afara. Intr-un final am ajuns la casa bunicului , am iesit in gradina din spate si m-am astezat pe un sezlong care este asezat acolo de cand eram eu mica. Am in minte numai acele vorbe spuse de tata. M-am ghemuit si am inceput sa vars lacrimi fara motiv. Simt doar nevoia sa ma descarc.Vantul adie usor si imi clatina incet o suvita de par. Mi-am ridicat capul de pe genunchi mi-am sters lacrimile si mi-am adus aminte de acele zile cand bunicul inca traia si culeageam flori si imi facea coronite din ele. Mereu imi spunea ca arat ca o floare de cires. De-o data vad petale de flori de cires langa mine am lat una langa mana.
-Acum inteleg de ce bunicul imi spunea “floarea mea de cires” petalele florilor de cires sunt lafel ca parul meu. Am spus eu examinand atenta acea petala.
De-o data aud ca incepe sa imi sune telefonul . Se pare ca am primit un mesaj.
“Fi atenta , nu intra in jocul lui!” Numarul este ascuns si nici o semnatura.
Am inceput sa imi fac grji deoarece nu stiam cine este acea persoana de care treuie sa ma feresc si cine este misterioasa persoana care m-a anuntat.
De-o data il vad pe Sasuke la poarta. Inima incepuse sa o imi bata cu putere de parca ar vrea sa o ia la fuga. Am inghitit in sec si m-am apropiat de poarta.
-Putem sa stam de vorba? M-a intrebat Sasuke calm.
-Intra. Am spus eu descanzand usa de la poarta.
Am intrat amandoi in casa.
-Vrei o cafea sau ceva? Am spus eu incercand sa imi stapanesc emotiile.
-Da , o cafea , te rog. A spus acesta calm scotandu-si pachetul cu tigari din buzunar.
-Imediat , o vrei cu lapte? Am spus eu intorcandu-ma catre acesta.
-Nu multumesc , doar o lingurita de zahar. Apropo te superi daca fumez? M-a intrebat acesta cu un suras dulce pe fata.
-Nu ma deranjeaza. Am spus eu punand o scrumiera pe masa.
Acesta a tras scrumiera mai aproape de el si-a aprins tigara si a inceput pufaie precum Popeye. Am spalat o ceasca si o farfuriuta. In cateva minute cafeaua lui Sasuke este gata , nu stiu de ce dar simt ca Sasuke nu a venit sa stam de vorba. Parca vrea alt ceva. Ochi lui Sasuke sunt atintiti fix la decolteul meu. Pe fata acestuia poti citi multe printr-e vare perversitatea cu cate se uita la mine.
-Deci ce vrei sa imi spui? L-am intrebat eu incercand sa o fac pe nepasatoarea , lasandu-l sa se uite pana il usura ochii.
-Vreau sa vorbim in biroul bunicului tau. A spus acesta ridicandu-se de pe scaun.
M-am ridicat si eu si am luat-o in sus pe scari. De-o data simt mana lui Sasuke care ma ia pe sus si ma baga in dormitor. Imediat mi-am dat seama ca vrea sa ma violeze asa ca am inceput sa ma zbat dar fara folos. M-a trantit in pat in timp ce imi maingaie corpul. M-am inrosit in obraji.
-Ce este pisicut-o acum nu mai esti asa de tare. A spus Sasuke cu un zambet pervers pe fata.
Acesta incepuse sa ma mangaie cand pe sani cand imi punea degetul aratator pe buze incercand sa ma calmeze dar fara folos pe deget I ramasese glossul meu pe deget.
-Sasuke ai face mai bine sa nu te atingi de mine! Am spus eu speriata , nestiind ce va urma.
Sasuke a inceput sa ma sarute pe gat , incet stracudanu-si mana pe sub bluza mea. Tremur din toate “balamelele” de frica.
-Ai noroc ca nu sunt pus pe fapte marete a spus acesta ridicandu-se de pe mine si plecand.
Si-a luat haina din cuier si a iesit din casa.
Tata a vazut ca Sasuke a iesit din casa bunicului meu , ingrijorat a venit la mine.
De-o data aud usa deschizandu-se. Speriata m-am bagat in coltul de langa fereastra.
-Sakura esti bine? A spus tata intrand in camera.
-Sunt bine. Am spus eu calmandu-ma
Tata a venit la mine si ma luat in brate lasand sa ii se prelinga lacrimi pe obraji. Trebuie sa resunosc este prima data cand il vad pe tata palgand l-am luat in brate. Incet acesta mi-a dat drumul.
-Mi-a fost asa de teama in toti acesti ani ca familia Uchiha iti vor face rau incat nu te-am mai bagat in seama. A spus acesta uitandu-se pe gheam si stergandu-si lacrimile.
-Tata ce a patit bunicul nu se v-a mai intampla. Iar acum daca bunicul ar trai ai fii foarte mandru de tine. Ai depus mult efort pentru a ma creste si eu fac fite. Nu meriti asta. Am spus eu lasand capul in jos.
-Sakura nu mai spune asta , toti adolescenti fac lafel , pana te mai maturizezi mai este , esti o fata inteleapta si cu gandirea limpede. A spus tata uitandu-se la mine.
Nu am mai spus nimic , doar mi-am luat gheamantanele si i-am spus tatei ca ma intorc cu el.
Intr-un final am ajuns acasa , m-am dus mi-am facut un dus si am asteptat sa vina seara.
Am iesit afara pe balcon si l-am vazut pe fata antrenandu-se. Nu inteleg de ce dar de antreneaza din greu.
-Trebuie sa fiu in garda , ma bucur ca am putut clarifica cu Sakura acele lucruri dar nu ma bucur ca nu pot sa ii spun ca familia Uchiha ne va ataca. A spus acesta tamponandu-si fruntea cu un prosop alb precum neaua.
Cand am auzit ce spune am intrat repede in casa , mi-am luat haina din piele pe mine si m-am dus la Unchiul meu Lion. Acesta este deja imbracat intr-un costum negru care pe spate are semnul clanului Haruno care este un cerc care are inauntru un trandafir. Acesta are parul roz si ochii negri.
-Unchiule ce se patrece? Am spus eu serioasa.
-Clanul Uchiha , vor sa te rapeasca si sa te omoare. A spus acesta cu o seriozitate in ton incat ma spariat si pe mine.
Nu am mai spus nimic doar m-am intos si am luat-o la fuga catre casa. Cand am intrat in casa mama este imbracata intr-o pereche de pantaloni lungi si o haina in picioare poarta o pereche de pantlofi iar tata este imbracat intr-un fost tricou caruia ii suprere manecile in maini avea o pereche de manusi fara degete poata o pereche de blugi taiati pana la ghenunchi. Poza cate v-am aratat-o este din tineretea lui tata. Tata de meserie este boxeur dar s-a lasat cand m-am nascut asa ca de mica am fost invatata cu un regim de viata echilibrat.
-Sakura vreau sa stai in casa orice sar intampla , orice ai auzi.
Am urcat sus fara sa spun nimic , nu pot sa stau locului stiind ca viata parintilor mei este in joc si a intregului clan. Inainte sa plece mama a venit la mine sa ma verifice.
-Scumo totul va fii bine , tine minte nu iesi din casa. A spus mama sarutandu-ma scurt pe cap si iesind pe usa.
“Nu pot sa stau aici , nu am stare!” Mi-am spus eu in gand scotandu-mi o pereche de pantaloni scurti la care am atasat sa un fel piept al salopetei facut numai din lanturi si pe dedesupt un tricou taiat. De-o data vad pe birou o foaie scoasa la imprimanta.
“Pentru a aduce putere corpului trebuie sa beti sangele dumneavostra cu sangele unei persoane dragi decedate si sa inmuiati degetul in cenusa acesuia si sa o inghititi. (Ritualuri sataniste)”
Mi-am facut cruce si m-am schimbat in costum. De-o vad ca fereastra se deschide aparand Sasuke. M-am intors vazandu-i chipul minunat si suvitele care ii ating delicat chipul lumat de mandra luna. Sasuke poarta un maieu taiat care lasa patratelele de pe abdomen la vedere si bratele vizibil cu mult mai puternice decat ale mele. Acesta a venit spre mine cu pumnul pregatit. Am tot incercat sa parez livitura lui Sasuke dar degeaba acesta este mult prea rapid pentru mine. Ochii lui parca ma trimteau intr-o alta dimensiune , parca as vrea ca acest razboi sa se termine odata.
“Vreau sa se termine totul , sa ne impacam , sa fiu din nou mereu cu zambetul pe buze lafer cum eram cand eram mica. Eu si Sasuke sa fim preteni iar Itachi sa faca glume pe seama noastra.” Mi-am spus eu in gand dar m-am trezit din visare.
Am prins un moment in care Sasuke nu este atent si i-am dat un picior in stomac dezechilibranduse si cazand peste gheam. Dar proasta ce de obicei l-am prins de mana. Cand s-a vazut in viata mai avea putin si pupa si pereti. Dar am stat in garda deoarece stiu foarte bine sa joace. Mai ales Sasuke. De-o data il vad ca vine cu sabia sa ma atece. Fiind cazuta in ghenunchi , nu am mai reactionart, daca asta vrea asta o aiba , sunt satula de lupta. De-o data vad ca lama sabiei se opreste la gatul meu. Am inchis ochi asteptandu-mi moartea. Dar Sasuke s-a oprit , a lasat sabia jos sis a apropiat de mine.
-Te dai batuta? Ma intrebat acesta mirat.
-M-am saturat , fa-o odata , daca chiar vrei sa ma vezi moarta! Omoara-ma! Am tipat plangand.
-Sakura…A spus acesta lasand capul in jos.
-Am zis fa-o! Am spus eu asteptand ca acesta sa ma omoare dar acesta nu m-a omorat..
Acesta a cazut si el in ghenunchi si ma luat de gat si a inceput sa ma mangaie pe spate incercand sa ma linisteasca.
De-o data au intrat Fugaku si tata in camera si ne-au vazut imbratisati. Au ramas dea dreptul socati , nu credeau ca vre-o data ma voi mai impacat cu Sasuke. Au inchis usa incet.
-Se pare ca s-au impacat. A spus tata zambind.
-Da , nu credeam ca Sakura o sa se linisteasca in bratele fiului meu sau ca Sasuke o lase trecutul de o parte. A spus Fugaku incucisandu-si mainile la piept si zambind precum un copil mic.
De-o data Sasuke imi da drumut , ma apuca de barbie si se uita fix in ochii mei.
-De mica ai fost precum o papusa de portelan. A spus Sasuke stergandu-mi lacrimile.
-Mereu ai stiut sa ma faci sa rad. Am spus eu amintidu-mi ce momentele cand eram mica si ma jucam cu Sasuke
Flashback
-Astea sunt pentru tine. Spuse un baietel imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou cu un insemn destul de ciudat pe spate. De clasa intai.
Acea fetita plangea deoarece venisera niste baieti mai mari si ii rupsesera toate floricelele pe care le culesese.
-M…multumesc. Aspuse fetita stragandu-si ochi si luand floricelele din maina baietelului cu parul precum pana corbului.
-Eu sunt Sasuke Uchiha. Spuse acesta cu un zambet larg pe fata.
-Eu sunt Sakura Haruno. Spuse aceasta cu o oarecare timididate in voce.
-Sakura? Floare de cirs? A intrebat acesta uitandu-se la cer.
-Da. Spuse fetita mirosind frumoasele flori pe care ii le dadu-se acesta.
Acea fetita il privea rosie in obraji.
-Sakura imi pare rau dar trebuie sa plec , ne vedem maine tot aici? A intrebat Sasuke ridicandu-se in picioare.
-Bine. A spus aceasta ridicandu-se. si plecand catre casa sa.
Brunetul o urmarise pana acasa. Prin clasa a doua brunetul a inceput sa nu o mai bage in seama pe rozalie.
La varsta de 9 ani in data morti bunicului sau brunetul ii daruise fetei o bratara de aur aceasta o purta zilnic.
-Sasuke trebuie sa vorbim. Spuse o voce masculin iesind din umbra.
-Da unchiule ce sa intaplat. Intreaba acesta curios.
-Stii fetita cu care te joci tu , eu stiu ca plce pe alt cineva. A spus acel barbat cu un zambet malefic pe fata.
-Ce? A intrebat baietalul uitandu-se uimit la barbat.
Atunci inima baiatului pura precum cerul fara nori fu invaluita in ura.
End frashback.
De-o data simt buzele lui Sasuke care s-au unit cu ale mele. Simteam sa plutesc pe un nor , buzele sale fine acum sunt impreunate cu ale mele. Ma bucur foarte mult Acesta ma tras peste el continuand sa ne sarutam. In bratele sale ma simt in siguranta poate sa vina si sfarsitul lumi , ma simt din nou in siguranta. Aceeas siguranta pe care mi-o oferea si atunci cand eram mici. Dar stiu ca Mayade nu va fii prea vesel cand va auzi. Sasuke rupse sarutul incet si ma privea in ochii parca pierzandu-se in culoare lor.
-Sakura sa terminam razboiul asta odata , pur si simplu , nu tata la omorat pe bunicul tau si unchiul meu , imi spusese ca nu ma placi imi venea sa urlu cand l-am auzit. Cand l-am auzit eram in stare sa mut si mintii din loc numai sa te stiu a mea. A spus acesta strangandu-ma in brate.
De-o data ridic mana stanga si ridic maneca de la hanorac si Sasuke vede bratara pe care mi-o daruise , o purtam fix pe mana pe care mi-o pusese.
-Sasuke , eu nu am spus asta nici o data , mereu mi-ai placut. Am spus eu inrosindu-ma putin la fata.
-Si vrei s-o punem? M-a intrebat acesta lundu-ma in brate. Si punandu-ma pe pat pe patura pufoasa de culoare mov si asternutul patului este tot mov.
-Da. Am spus eu ridicandu-ma in sezut.si incepand sa il gadil pe brunet. Acesta a luat o perna si mi-a dat cu ea pe fata dar nu tare cat s imi ciufuleasca parul , Pentru cateva momente nu am fost atenta si acesta ma prins de mijloc si a inceput sa ma gadile , parca suntem doua pisici. Orele au trecut pe nesimtite si sa facut ora trei si jumatate dimineata si noi stam si ne uitam la filme.
-Eu ma dus ca fac un dus am spus iesind din camera.
-Bine , tot aici ma gasesti. A spus Sasuke scotandu-si telefonul din buzunar si scriind un mesaj.
A mai verificat o data sa vada daca a uitat sa scrie ceva.
“Ce faci Hiena? Eu m-am impacat cu rozalia mea si sunt la ea acasa. Nu ma suna ca stiu ca f*ti vre-o c*rva din scoala”. Si Sasuke a dat “send” si mesajul sa trimis.
Eu am iesit din baie intr-un halat de baie rosu iar Sasuke a venit la mine si ma luat in brate , ma pus in pat s-a urcat peste mine si a inceput sa imi sarute tot corpul dar am fost intrerupti de telefonul brunetului. De-o data primesc un mesaj pe telefon. In mesaj scria:
“-Ce faci iubita? Eu ma plictisesc singur acasa. Vrei sa vi pe la mine? Mayade”
“Of doamne am uitat de Mayade sper sa nu inceapa sa planga.” Mi-am spus eu trandindu-ma pe spate in pat langa Sasuke in timp ce acesta vorbea la telefon si imi mangaia parul. Melodia pe care o avea Sasuke ca sonerie este “ Famous Last Words” de My Chemical Roamce. Este destul de frumoasa avand in vedere ca si mie imi place sa ascult Punk.
I-am trimis un mesaj lui Mayade in care i-am explicat tot iar acesta mi-a raspuns cu un scurt “Am inteles dar eu tot te iubesc”
Dupa doua minute Sasuke a terminat de vorbit. A inchis telefonul eu inca butonam telefonul , acesta a venit mi-a luat telefonul l-a inchis scotandu si bateria pentru a nu ne intrerupe , a inchis usa si a tras jaluzeaua la gheam si a lasat usa de la balconului putin deschisa. A venit s-a urcat peste mine , simt o oarecare frica. Sasuke a inceput sa ma sarute pofticios. Incet mi-a defacut cordonul de la halat , pe dedesubt aveam pe mine o pereche de chiloti fara nimic alt ceva. Acesta mi-a mangaiat abdomenul plat pana a ajuns la sani. De-o data il vad pe Sasuke ca se uita la mine. Sunt putin speriata.
-Ce ai patit? M-a intrebat acesta uitandu-se la fata mea pe care se putea citi frica.
-Sunt virgina. Am spus eu ducandu-mi degetul aratator peste buze.
“Arata ca o pisicuta , nu ii pot face asta , o iubesc”. Si-a spus Sasuke in gand.
-Atunci mai astept. A spus Sasuke dandu-se de pe mine.
-Poate eu m-am saturat sa astept. Am spus eu urcandu-ma peste brunet si sarutandu-l scurt pe buze.

Ok deci cam acesta este capitolul. Imi pare rau pentru greseli. Sa nu uit. Sa imi scrieti in comentariu daca vreti Hentai urmatorul capitol. Astept parerile voastre
My chemicam romance - Famous Last Words
http://www.youtube.com/watch#!v=8bbTtPL1...xt_from=ML

Sasuke si cu mine copii : [Imagine: youngsasukeandsakura1ST.jpg]

Bratara de la Sasuke: [Imagine: ScatteredDiamondBangel.jpg] (Prima)

Răspunsuri în acest subiect
RE: Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) - de Who said i have to be normal - 10-04-2010, 05:57 PM
RE: Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) - de who said i have to be normal2 - 19-04-2010, 06:47 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Contra focului de arma (+18) Rain 13 9.391 03-01-2014, 04:19 PM
Ultimul răspuns: YuneSugihara
  [Naruto] Code Mafia Arogance Girl 1 2.910 07-09-2012, 03:50 PM
Ultimul răspuns: Neris
  [Naruto] Ingerul intunecat al vieti mele (sasusaku) natynaty 2 3.460 11-08-2012, 01:56 AM
Ultimul răspuns: pink.Ang3ll
  Mafia love. Crime love... [18+] Too Many Dreams. 79 44.982 09-09-2011, 03:04 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.729 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Pasind pe urmele iubirii KarinaD 21 12.223 18-10-2010, 08:36 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Sasusaku-Cand apa se intalneste cu focul ByIsabella 2 3.356 11-08-2010, 05:56 PM
Ultimul răspuns: Unia
  Pe urmele diavolului [hentai] Hitman 16 11.659 31-07-2009, 02:29 PM
Ultimul răspuns: nimeni
  Pe urmele destinului (+16) WinterSoul 34 17.620 02-05-2009, 02:41 AM
Ultimul răspuns: cookie
  Pe urmele dragostei ! by me ... sweet_zoey 0 2.491 19-02-2009, 10:55 AM
Ultimul răspuns: sweet_zoey

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)