10-04-2010, 05:51 PM
Capitolul 2
-Imi pare…
“Nu!â€
Toti ramasesera muti, inmarmuriti. Nimeni nu mai radea. Il lovise. Picaturile mici, precum niste perle, se rosogoleau usor pe fata fina, ajungand pana la buzele acum rosii. Roscata se ridica in picioare. Tremura. Strangea din pumni si incerca sa se controleze. Fugi. Trecea pe langa toti, incercand sa ignore acele voci intrebatoare, acele rasete, totul.
„Sunt o lasa… Pentru numele lui Dumnezeu…In ce hal am ajuns. Acum sunt si subiect de barfa. Am actionat gresit. Aly pe langa faptul ca ar fi raspuns la sarut, iar fi ras si in fata…Dar eu…Nu! Vreau sa fiu mereu in umbra, mereu luata in ras, mereu batjocorita. Cat de proasta sunt.â€
*
-Gata! Liniste! Chris… Ce-a fost in capul tau? Stii bine cat e de sensibila… M-ai dezamagit. Si o sa-ti ceri scuze, altfel nu stiu de ce sunt in stare. Iar voi… Nu va mai hliziti atat. Sa nu uitati ca Sammy e sora mea.
Iesi din camera ca o furtuna. O cauta peste tot, dar nici urma de Samantha. Intr-un fel regreta. Pana si ea o considera o ciudata, dar niciodata nu a uitat ca totusi erau surori. Se simtea vinovata. Niciodata nu a incercat sa o transforme pe geamana ei intr-o fata sociabila. A fost prea egoista. Dupa doua ore de cautari, se lasa pagubasa. Statea afara, in mijlocul viscolului, ea fiind imbracata doar intr-o pereche de pantaloni lungi si un tricou. Parul rosu era ca o pata de culoare peste intregul alb. Auzi niste voci. Era doamna Adams care vroia sa verifice daca toata lumea doarmea. Balerina se uita speriata in stanga si in dreapta, incercand sa gaseasca un loc in care sa se acunda.
„Perfect! Daca ma prinde la ora asta afara s-a zis cu mine… Femeia asta e in stare sa ma trimita acasa… Ce ma fac? Of, Doamne…â€
Deodata, exact in momentul in care credea ca totul e pierut, un brat puternic a tars-o dupa el. Fata alerga, dar din cauza intunericului, nu isi dadea seama cine e salvatorul ei. S-au oprit in spatele unui copac imens, care le putea tine ca adapost. Roscata si-a ridicat incet privirea, parca din cauza genelor lungi si grele. Ochii caprui ii priveau pe ai lui. Acum erau in intregime verzi. Incerca sa spuna ceva, dar buzele trandafirii i-au fost oprite de aceiasi mana care a adus-o pana acolo. Doamna Adams si alti doi profesori erau foarte aproape de cei doi. Respirau incet. Antrenorii s-au indepartat, dar inca erau afara, ceea ce insemna ca cei doi adolescenti mai trebuiau sa astepte in frig.
„Ce frig e… Hai Lucas! Nu vezi cat sunt de rece? Da-mi bluza ta ca nu mori…Doamne cat de inceti la minte si cat de badarani pot fi baietii…â€
-Tremuri… ii sopti blondul la ureche.
In momentul in care ii simti respiratia, Alyssa se infiora, si inchise ochii. Dupa cateva minute de visare, se dezmetici si raspunse:
-Normal! Nu vezi cum sunt imbracata? Imi e frig.
„Da-mi bluza ta! Te rog, da-mi bluza!â€
Lucas isi incolaci bratele in jurul corpului ei firav. Isi rezema capul de umarul ei, iar buzele ii luasera forma unui zambet smecher.
-Hai lasa-ma… Era de ajuns doar sa-mi dai bluza… Am mai cunoscut baieti ca tine, deci nu iti cad prea usor in plasa… Tu, bad boy-ul… Nu sunt proasta! Da-mi drumul!
-Frumos micuto… Esti desteapta. Te-am subestimat. Adevarul e ca… Ma inebuneste corpul tau, dar… Poate am mai mult noroc la Sammy. Pana la urma aratati la fel si ea e mult mai usor de cucerit tinand cont ca tanjeste sa aiba parte de afectiune…
-Sa nu indraznesti sa-ti bati joc de ea! Lucas, iti jur ca daca o faci sa sufere…
-Ce-o sa-mi faci? Ii facu blndul cu ochiul, dupa care pleca.
Vocile profesorilor nu se mai auzeau de minute bune. Roscata se ridica incet si se indrepta spre camera ei. Cand trecu pe langa camera baietilor, il vazu pe Christian, tinandu-si capul intre palme. Era agitat, si avea si motiv. Adolescenta trecu nepasatoare si cand deschise usa la camera ei, mare ii fu surpriza, cand il vazu pe blond sarutandu-se foarte pasional cu o bruneta, care presupuse Alyssa ca era noua deoarece nu o mai vazuze la lot-uri.
„Hn! Se pare ca baiatul asta nu pierde timpul!â€
-Gata! Spectacolul s-a terminat. Mai terminati cu linsul ca vreau sa dorm! Lucas pleaca de aici, si tu fetito baga-te in pat mai repede.
-Ei na! Si ma rog cine spune asta? Raspunse bruneta ridicand din spranceana.