09-04-2010, 09:54 PM
Helau ! Imi place foarte mult cum a decurs actiunea , au fost niste capitole bune , iar ultimul a fost chiar foarte bun . Imi place Derik din ce in ce mai mult , mie mi se pare foarte dragut si personalitatea sa este foarte tare <3 . Imi place ca este sensibil si in acelasi timp poate da dovada de contrariul . Naivitatea lui , adica faptul ca traieste intr-o lume despre care nu prea stie nimic este foarte dragalasa , adica el este foarte dragut <33 .
Si de Eireen imi place , ma bucur ca reuseste sa il mai scoata din bucluc , ca sa zic asa . Se implica pentru el , si asta a facut-o sa creasca in ochii mei .
Mi-ati starnit curiozitatea sa aflu ce se va intampla in continuare , desi mi-am facut cateva ipoteze , de la Derik ma pot astepta la multe . Si asta in ambele sensuri - aka good things and bad things - .
So Ny , nu ne mai lasa sa asteptam , adune nextul cat mai curand , te roooog :o3 !
Hugs .
Si de Eireen imi place , ma bucur ca reuseste sa il mai scoata din bucluc , ca sa zic asa . Se implica pentru el , si asta a facut-o sa creasca in ochii mei .
Mi-ati starnit curiozitatea sa aflu ce se va intampla in continuare , desi mi-am facut cateva ipoteze , de la Derik ma pot astepta la multe . Si asta in ambele sensuri - aka good things and bad things - .
So Ny , nu ne mai lasa sa asteptam , adune nextul cat mai curand , te roooog :o3 !
Hugs .