09-04-2010, 08:41 PM
Citat:poate unele melodii nu sunt chiar buneNu m-am putut abţine, dear, dar pe cine vrei să împaci ? N-ai zis că-i trupa ta preferată ? Nu mai zici aşa ceva dacă e cineva care să zică ceva de rău de ea o.o
Revenind la melodie ... deci e PERFECT că e o melodie de la Blaxy Girls în dreapta ! [în principal de-aia am şi postat, da, nu pentru ce-am citat mai sus] La fix.
Păi în principal, mi-e aceeaşi problemă ca la melodiile în japoneză, italiană, spaniolă, rusă, franceză - chiar dacă cică mi-e a doua limbă *cough* - : habar n-am ce zice. Dar nu pot să nu remarc faza cu "imo imo [şnaidăr?] ă-ă". Ă-ă-ul ăla e pur şi simplu perfect. Nu ştiu dacă se tembelesc pentru că vor să facă o melodie la mişto, dar dacă tot au făcut un videoclip gen Sweet Dreams, băi mi-am zis poate nu îl fac la panaramă. Şi atunci de ce ? Până mi-am răspuns eu s-a terminat melodia [da, gândesc mai greu, ce să-i faci]. Şi deci mi-am pus-o din nou. Şi-mi pun din nou întrebarea: ce naiba cântă, 'rep', pop, r'n'b, CE, for god's sake. Ştiam că emo-ul e scos dintr-un gen de rock. Aşa că de ce nu l-au făcut să semene măcar ? Mda, mă rog.
Ritmurile sunt enervante, îţi bat neuronii cap în cap mai rău ca la Inna.
Păi nu prea mai am ce zice. Nu ştiu ... la 'haus'-u' românesc dau 1, deci la ce-o-fi-ăsta nemţesc dau 2. De ce ? Păi probabil ăsta are gramatică, deci nu mai pot să scad.
Next: Therion - Lemuria
Edit: A ? Roflololo german=neamţ/ germană=nemţească.