09-04-2010, 06:56 PM
Hm , în această vacanţă m-am ales cu două porecle de la vărul meu şi de la vara mea . La un moment dat , verişoara mea nu îşi mai aducea aminte cum mă cheama ( e mică şi nici nu prea ne vedem aşa de des :] ) . Şi am zis să mă joc cu ea v-aţi ascunselea , şi când să zică 1,2,3 … Monika , a început să zică că nu mai ştie cum mă numesc . Ei şi s-a chinuit şi i-a ieşit … Ramona . Şi cât am stat acolo , m-au tot strigat Ramona , şi ea şi sora ei , cealaltă verişoară a mea . Asta pentru că Ramona , se termină în “ mona “ şi aşa îmi mai zice mătuşa mea . Şi deci a ieşit Ramona .
Altă poreclă pe care am obţinut-o în vacanţă este Schumacher . Asta pentru că eu şi vărul meu suntem cam obsedaţi de formula 1 şi de când mă ştiu ţin cu Ferrari . Ei şi tata ţine cu Sauber , iar vărul meu cu McLaren . Ideea este că ne uitam noi toţi , şi la un moment dat , aflu că M. Schumacher participă iar ( asta pentru că se lăsase ) . Şi cum nu participa pentru Ferrari , am început să tot gesticulez şi să mă enervez până când lui M. Schumacher i s-a stricat maşina şi a abandonat . Şi ca să îmi închidă gura , vărul meu cică : Hai măi Schumacher , taci odată , că pierzi ce îi mai important !
Eh , şi cam atât . Oricum astea două îmi plac xD .
Altă poreclă pe care am obţinut-o în vacanţă este Schumacher . Asta pentru că eu şi vărul meu suntem cam obsedaţi de formula 1 şi de când mă ştiu ţin cu Ferrari . Ei şi tata ţine cu Sauber , iar vărul meu cu McLaren . Ideea este că ne uitam noi toţi , şi la un moment dat , aflu că M. Schumacher participă iar ( asta pentru că se lăsase ) . Şi cum nu participa pentru Ferrari , am început să tot gesticulez şi să mă enervez până când lui M. Schumacher i s-a stricat maşina şi a abandonat . Şi ca să îmi închidă gura , vărul meu cică : Hai măi Schumacher , taci odată , că pierzi ce îi mai important !
Eh , şi cam atât . Oricum astea două îmi plac xD .