08-04-2010, 01:59 PM
Hi, am trecut si eu p-aici.^^ Ma bucur ca ai facut un fic diferit de celelalte, ca deja nu mai suportam sa le citesc.SasuHina deci... :-? Imi place!Mai ales ca, de data asta, Hinata e tipa dura nu aia care era rusinoasa chiar si in fata mamei.Pot zice ca ai facut-o in asa fel sa i se potrivesca arogantului.
Ok, am observat o greseala care o vad la multi altii de nu stiu cate ori:
-Hina scump-o, unde mergem?
Deci sa inteleg ca Sakura vorbea despre cineva nu cu cineva?Sau sa inteleg ca cuvantul "scump" este verb si nu adjectiv?
Ok scumpo, sa lamurim si asta:
1. In cazul tau, te adresezi unei persoane, nu-i asa?Atunci explica-mi mie de ce trebuie sa pui cratima.Te adresezi unei persoane, mai exact la pers. a II-a singular din cate am inteles eu, deci n-ai nevoie, ca nu-i verb.
2. In alt caz, cand vrei sa legi verbul de un pronume, se folosesc pronumele neaccentuate.De exemplu:
a luat-o ---> pe cine?= pe ea
Asta-i toata chestia.Cand nu esti sigura, pui intrebarea, sau verifici daca-i verb.Simplu nu-i asa?Cred ca ai invatat la scoala.
Asta a fost singura greseala observata de mine.Abia astept capitolul 3.
Spor la scris, la idei, la inspiratie! :bye:
Ok, am observat o greseala care o vad la multi altii de nu stiu cate ori:
-Hina scump-o, unde mergem?
Deci sa inteleg ca Sakura vorbea despre cineva nu cu cineva?Sau sa inteleg ca cuvantul "scump" este verb si nu adjectiv?
Ok scumpo, sa lamurim si asta:
1. In cazul tau, te adresezi unei persoane, nu-i asa?Atunci explica-mi mie de ce trebuie sa pui cratima.Te adresezi unei persoane, mai exact la pers. a II-a singular din cate am inteles eu, deci n-ai nevoie, ca nu-i verb.
2. In alt caz, cand vrei sa legi verbul de un pronume, se folosesc pronumele neaccentuate.De exemplu:
a luat-o ---> pe cine?= pe ea
Asta-i toata chestia.Cand nu esti sigura, pui intrebarea, sau verifici daca-i verb.Simplu nu-i asa?Cred ca ai invatat la scoala.
Asta a fost singura greseala observata de mine.Abia astept capitolul 3.
Spor la scris, la idei, la inspiratie! :bye:
[center][/center]
Iubire, ÅŸti ceva?
Te iubesc prea mult,
Pentru a mai fi iubit.
Deja ţi-ai dat seama
Despre cine vorbesc,
Că eşti deştept!
Te iubesc prea mult,
Pentru a mai fi iubit.
Deja ţi-ai dat seama
Despre cine vorbesc,