07-04-2010, 06:37 PM
Ca sa nu fiu rea m-am hotarat sa iti las un reply si la acest fic, pentru ca aici nu prea ai. Pacat. Oamenii nu prea mai apreciaza ce este cu adevarat frumos.
Fata de primul capitol, nu am mai observat atat de multe greseli in celelalte doua. Credeam ca ai sa lasi balta ficul, dar ma bucur ca nu a fsot asa.
Imi place ca accentuezi detaliile si te concentrezi pe momentele petrecute de orice adolescent in viata de zi cu zi. Imi place ca nu duci totul in extremele dramei.
Sentimentele Antoniei sunt conturate frumos.
Ideea ficului este destul de originala. Numele de Antonia nu l-am mai intalnit in nici un fic de pe zup pana acum. Oare de unde ti-a venit ideea asta? Oricum sper sa ai parte de inspiratie in continuare si sa postezi cat de cat mai des la ambele ficuri, ca acum ai doua.
Imi place la nebunie ca pui punctul e "i" cand este vorba de prietenie si ai dat niste "definitii" frumoase. Debea astept sa vad cum decurge relatiia dintre Andreea si Mihai.
Sa vad ce se intampla in continuare cu Anto si Mih'. De ce oare am un presentimetn rau? Doamne un bal . Of. Mor de curiozitate.
PS: Capitolul 2 este preferatul meu.
Pai, iti urez succes si astept next-ul. Sa ai parte de multa inspiratie.
Kiss u and gambate:X
Fata de primul capitol, nu am mai observat atat de multe greseli in celelalte doua. Credeam ca ai sa lasi balta ficul, dar ma bucur ca nu a fsot asa.
Imi place ca accentuezi detaliile si te concentrezi pe momentele petrecute de orice adolescent in viata de zi cu zi. Imi place ca nu duci totul in extremele dramei.
Sentimentele Antoniei sunt conturate frumos.
Ideea ficului este destul de originala. Numele de Antonia nu l-am mai intalnit in nici un fic de pe zup pana acum. Oare de unde ti-a venit ideea asta? Oricum sper sa ai parte de inspiratie in continuare si sa postezi cat de cat mai des la ambele ficuri, ca acum ai doua.
Imi place la nebunie ca pui punctul e "i" cand este vorba de prietenie si ai dat niste "definitii" frumoase. Debea astept sa vad cum decurge relatiia dintre Andreea si Mihai.
Sa vad ce se intampla in continuare cu Anto si Mih'. De ce oare am un presentimetn rau? Doamne un bal . Of. Mor de curiozitate.
PS: Capitolul 2 este preferatul meu.
Citat:Psihic cred ca am murit.Dar cum se face ca tot merg? Dar nici asta nu ma mai fascineaza. Drumurile pe care merg au devenit o obișnuința. Zbor deasupra drumurilor pustii,cred ca nu mai tin minte unde apartineam Mi-e prea mare orgoliul sa tip,sa plang ,sa rog pe cineva sa ma scoata de aici.Mi-a placut enorm de mult acest pasaj. Ai descris in numai cateva fraze cum se simtea ea.
Citat:Intotdeauna cand vorbesc cu Andreea ma simt mai bine. Nu conteaza subiectul, dar ea e steluta mea norocoasa. Oricat de trista as fi ea ma face sa zambesc. Intotdeauna va fi cea mai buna prietena a mea. Pentru ca ma intelege si o inteleg. Pentru ca a fost langa mine cand am avut nevoie de ea si pentru ca o sa o sustin neconditionat. Pentru ca ea este ea si eu sunt eu si totusi suntem una si aceeasi.Este frumos sa ai o prietenie atat de frumoasa. De ar fi asa si in realitate. Ai vorbit de parca tu ai fi fost Antonia si Andreea cea mai buna prietena a ta.
Pai, iti urez succes si astept next-ul. Sa ai parte de multa inspiratie.
Kiss u and gambate:X