Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire intr-un nou oras

Capitolul 2

-Ce iti voi face? Cat cinism.. Iti voi face ce am rabdat atata timp. Cat credeai ca voi mai rezista? Era evident ca nu foarte mult timp. Nu crezi? Cred ca ti-ai dat seama despre ce e vorba.
Zicand acestea , Robert o ia pe Evelina de maini si o tranteste in pat. Gandindu-se ca va fi foarte greu sa faca ce si-a propus , a venit pregatit si echipat cu catusele mamei lui. O puse pe Evelina intr-o situatie proasta.. Acum era neputincioasa.. Ce mai putea face? Zacea intr-un pat legata la maini cu catuse si pe jumatate dezbracata. Robert deschizandu-si pantalonii ia spus:
- Hai la tata , puisor .. In seara asta vrei, nu vrei , te voi face a mea.
- Nuuuuuu ... Nu va fi din dragoste. Daca faci asta vei castiga doar ura mea , nimic altceva.
- Nu mai minti .. Si mai bine tacati fleanca. Stiu ca ma iubesti si ma doresti doar ca nu vrei sa accepti.
- Nu, nu te vreau! Si niciodata nu te voi vrea! Esti un nesimtit si un idiot. Nu te vreau in preajma mea.
Chiar daca nu vroia sa adminta il iubea , si inca foarte mult. Robert se dezbraca complet , si ii rupse hainele Evelinei ca un lup infometat dupa corpul acesteia. O trase spre el si o saruta pe gat. Apoi a parcurs intregul ei corp , pana la lacasul ei umed. Cand a ajuns aici , Evelina a gemut. Ii placea dar chiar nu vroia sa-l aiba de-a sila. Vroia sa fie ceva mai special.
- Asa va place voua femeilor sa va tinem... Ca pe niste animale!
- Inceteaza ! Chiar nu te vreau de-a sila. Daca nu-mi dai drumul voi tipa !
- Ha ha! Fetita mica tipa dupa ajutor! Ei bine , tipa cat vrei. Nimeni nu te va auzi! Suntem doar noi doi si pot sa-ti fac ce vreau. Virginitatea ta se va duce pe apa sambetei , chiar in aceasta noapte.
Baiatul a inceput sa o penetreze cu putere , iar ea tipa dupa ajutor. Numai era nimic de facut. Deja era a lui. Ii venea sa zbiere , sa-l loveasca , dar nu putea face nimic era legata la maini foarte strans. Robert se va bucura de ea toata noaptea si cand se va satura o va arunca la gunoi , la fel ca ceilalti barbati. Toti erau niste fiinte pline de dispret. Putea macar sa o ia usor si poate s-ar fi daruit din proprie initiativa .. nu asa.
S-a facut dimineata , cat ai zice peste. Evelina se trezi in patul sau plin de sange. Si-a dat seama imediat , ce se intamplase. Iar acum era singura , Robert plecase .. insa i-a lasat o scrisoare si un numar de telefon:
" Ai fost nemaipomenita. Te-am avut o noapte intreaga. Iarta-ma ca te-am facut a mea cu forta , dar chiar numai rezistam. Suna-ma pentru a-ti comunica ce am de gand, dar inainte uitete in plic." In plicul acela era un test de sarcina. Inspaimantata s-a dus in baie si a facut acel test. Lumea parca se prabusea asupra ei. Da este exact ce nu si-ar fi dorit. A iesit pozitiv.
- Nu se poate sa fiu insarcinata cu tine! Nu pot avea acel copil cu tine! Te urasc atat de mult pentru ceea ce mi-ai facut, dar te si iubesc, spuse Evelina invaluita de lacrimi.
Dupa cateva minute , isi aduce aminte de ultima fraza din biletel , si anume : " Suna-ma". Se indreapta spre telefon si marcheaza numarul care era scris acolo. Suna , suna si iar suna.. Nu raspunde. Nici urma de el. Mai hotarata ca niciodata si nervoasa isi impacheta toate hainele , se urca in masina si a condus pana la casa ei de pe plaja. Aici aerul era curat. Briza marii ii aducea liniste in sufletul ei chinuit de amintirile neplacute intamplate in seara ce tocmai a trecut. Incerca sa gaseasca o solutie ,dar in zadar.. Nimic nu-i mai trecea prin minte , decat violul. Se gandea sa-l denunte la politie , insa stia ca daca o facea nimeni nu o va crede , deoarece fiul " sefului " nu poate fi acuzat asa de grav , el nu poate comite nici un delict.
S-a pus in pat si a adormit in nestire , insa telefonul a trezit-o...:
- Parca trebuia sa ma suni , mai stii?
- Te-am sunat .. idiotule ! Dar nu ai raspuns.. Cred ca ar trebui sa-ti inchid.
- Atat iti trebuie.. Spune-mi imediat care a fost rezultatul violului?
- Oare care poate fi? Ei , bine esti tatal copilului meu .. in urma unui.. Stii ce vreau sa spun. Nu e frumos asa! Sper macar ca vei avea demnitatea sa ai grija de propriul tau copil , chiar daca la cat de bine te cunosc stiu ca tu nu vrei sa fii legat de o femeie .. prin niciun legamant , cum ar fi un copil sau chiar si casatoria. Vrei sa fii liber ca pasarea cerului ,sa faci ce vrei , cand vrei , unde vrei , dar de data asta imi pare rau va trebui macar sa-mi dai o pensie lunara daca nu cumva decizi sa te casatoresti cu mine.
- Casatorie?!?!? Femeie nu ai pic de creier. Eu nu vreau sa ma leg de tine. Tu ma iubesti pe mine nu eu pe tine. Cat despre copil mai vedem , acum trebuie sa plec. La revedere!
Zicand acestea telefonul s-a inchis. Evelina s-a indreptat spre bagajul ei pentru a-si lua pijamalele. Maine va fi o zi grea asa ca .. s-a bagat in pat.
Cat ai clipi s-a facut dimineata. Si-a luat poseta si s-a indreptat spre restaurantul ei preferat.
Cand sa tranverseze strada , fiind neatenta , o masina se indrepta exact spre ea.
- Nuuuuuuuuuuuuuu!
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Iubire intr-un nou oras - de SnowFlake. - 13-03-2010, 05:15 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de Berry. - 02-04-2010, 08:00 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de SnowFlake. - 07-04-2010, 12:29 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de Mitus - 11-04-2010, 06:34 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de SnowFlake. - 23-04-2010, 04:55 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de Berry. - 24-04-2010, 01:13 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de Mitus - 25-04-2010, 02:01 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de SnowFlake. - 30-04-2010, 02:40 PM
RE: * Iubire intr-un nou oras * - de Mitus - 05-05-2010, 10:43 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dintr-o pustoaica, intr-o criminala Kyandi. 1 3.214 14-07-2012, 09:23 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 9.530 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Sakura intr-o viata anterioara :XDark~Sakura~Angel:* 24 13.561 10-05-2009, 12:56 PM
Ultimul răspuns: ady_x

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)