Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Je l’aime à mourir [+18] yaoi

Salutare! M-am gandit sa-ti zic si eu ceva. Am sa incep cu asta: Ador povestea ta!
Ei bine, e adevarat. E o idee foarte interesanta si imi place mult. Iti conturezi personajele foarte clar, desi nu sunt chiar usor de inteles. Ele insele sunt misterioase si interesante, ceea ce da un plus povestii. Imi mai place si ideea asta libera pe care zici tu ca o au francezii. E adevarat, la noi toata lumea are prejudecati, dar nu stiu cum e la francezi. Ar fi frumos sa fie asa.
Narezi bine, niciodata nu e plictisitor, iar descrierea e fix acolo unde trebuie. Dialogul nu e sec sau de umplutura si chiar ma ajuta sa inteleg modul de a gandi al personajelor.
Imi place ca Etinne e inocent si nu prea ai ador modul in care simplitatea lui il atrage [pe Felix. Ma intreb insa ce parere are Etinne despre Felix, fiindca aceasta a ramas un mister, desi am o vaga banuiala ca si el incepe sa simta ceva pentru Felix, deoarece este atat de rusinos si ii pune intrebari de genul "Crezi in dragoste?".
Am obervat ca ai cateva greseli de tastare, dar nu voi sta sa le insir pe toate acum. E oarecum normal, ar parea inuman sa nu faci nicio greseala... Am mai observat ca ai un vocabular destul de bogat, ceea ce este foarte bine.
Abia astept sa vad ce o sa se mai intample. Sunt atat de curioasa ca e aproape dureros!Cam atat am avut de zis. Iti urez succes si inspiratie. Astept cu nerabdare continuarea.
Ja ne! P.S. Daca ceva din postul meu te-a deranjat, PM si sterg.
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center]

[center][Imagine: 21czipi.jpg][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Je l’aime à mourir [+18] yaoi - de adyna_45 - 06-04-2010, 12:57 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)