Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: sa mai continui?
Da- se merita
93.33%
28 93.33%
NU- mai bine te opresti aici, ne-ai oripilat destul
6.67%
2 6.67%
Total 30 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Frecventa Vietii [+18]

#9
Jasmine draga mea, sunt locuri pt dezvoltarea oniricului si a fanteziei. In asemenea ficuri, eu dezvolt fantezia in forma ei cruda. Nu astepta ca dintr-o data personajele sa se iubeasca nespus. Inca sunt in faza de creatie, si imi e destul de greu si asa, pentru ca nu prea ma ocup de satisfacerea unor astfel de dorinte. Inteleg ca nu exista poetica in ceea ce scriu, dar iao altfel : in cate ficuri pentru cei de peste 18 ani ai gasit tu fantezii, dragoste nemarginita etc, si mai ales in one-shoturi. Eu nu fac romane ca sa pot dezvolta relatia, caci altfel as faceo. Daca te intereseaza asa ceva dute la Akuma No Otome, facut tot de mine. Acolo si mai ales in Red Rose turns black, se dezvolta relatia, si personajele nu sar cu una cu doua in pat.

Dar hai sa continui cu un alt one-shot.


Future Satisfaction


’Cine e Dumnezeu? Chiar trebuie sa ne inchinam Lui, dupa ce ca ne-a parasit acum cand... Dar nu ar trebui sa ma plang. Timpurile astea nu sunt asa din cauza Lui, sau dintra mea.. asta e clar... ‘ intrebarile lui, revoltate la inceput, se potolira ca de fiecare data.
Ofta si continua sa isi miste degetele in aer, atingand un ecran facut numai din lumina si electroni, controlat de un computer de ultima generatie. Trebuia sa termine de aranjat niste imagini si sa le editeze corespunzator, apoi sa se aseze la celalalt computer al sau si sa continue treaba la cele trei sau patru articole care reprezentau munca lui adevarata.
Nu mai tinea minte cum de se procopsise cu munca in plus, dar totul il plictisea peste masura; cateva minute petrecute pe altceva decat niste cuvinte care il innebuneau cu monotonia lor, era chiar cat de cat placut.
-Hai Eco, grabeste-te! Trebuie sa predam datele alea urgent, sau nu o sa avem stiri la prima ora! o voce sacaitoare, pitigaiata – care surprinzator apartinea unui barbat-, se auzi din cealalta incapere in timp ce tanarul incerca sa se grabeasca cu multimea de date primite.
Ce era mai ciudat pentru el era faptul ca toate aceste lucruri, toate informatiile pe care le dadea, toate erau false. Tot, pornind de la primul cuvant de inceput a crainicei nanobotice, pana la imaginile din fundal. Il scarbea viata asta, dar nah... ce poti sa faci cand stii ca mai multi bani ca aici- bani de care avea nevoie ca sa supravietuiasca intr-o lume in care robotul ajunsese sa conduca omul, si nu invers- nu va primi nicaieri. Ce ti-e tie si cu lumea asta?
Inghitind in sec, simtindu-si gatul uscat ca iasca, iar limba scamoasa si grea, apasa o ultima data pe ecranul din fata lui, si datele se salvara si fura transmise imediat in alta parte.
-Bravo Eco! O alta capodopera! vocea inumana a ‘sefului’ sau – o ...chestie, facuta de mana umana acum ceva timp- ii zambi printr-un mic ecran plasat strategic deasupra capului sau. Micul televizor zbarnai o clipa, apoi disparu cine stie unde, purtand cu sine si mesajele transmise de falsul-om-sef.
Tanarul se freca la ochi, ascunzandu-si privirea obosita de restul lumii si se tranti in scaun, bataindu-si corpul. Era stors de orice urma de energie. Decand fusese promovat in departamentul de tehnica a celei mai apreciate si populare statii de televiziune din America – care se intampla sa fie numarul 1 mondial – nu reusise sa se adapteze la ritmul rapid al robotilor ultra-dotati. Oricat ar fi fost el de bun, oamenii artificiali din jurul lui il depaseau mereu. Ajunsese sa isi doreasca ca toata tehnologia sa dispara.
-Oare in cat suntem azi? mormai extenuat, inca ferindu-si ochii inrositi de atata munca si nesomn, de lumina puternica a propriului sau birou.
-Suntem in 26 august 2278, tinere stapan! susoti incet ceasul de pe birou, micuta fata in bikini din el surazand gales.
Un vaiet prelung ii scapa printre buze. Trecusera sapte ani decand se angajase aici, si cu mult mai mult decand ii murisera parintii si ramasese singur pe lume. Pana si Pamantul se schimbase radical in cei douasute si ceva de ani decand incepuse transformarea. Dar oare ce era mai bine? Ca tehnologia sa nu fi avansat deloc, Terra ramanand sanatoasa, sau sa fie ca acum: trei sau patru planete din sisteme diferite locuite numai de oameni, restul fiind populate de alte natii de martienoboti?
-Alte intrebari fara sens.. chirai Eco, ridicandu-se cu greu in capul oaselor, constient ca inca nu terminase ultimul proiect.
Se intinse pana ce auzi clar, si chiar placut, sunetul oaselor paraind in linistea apasatoare din jur, isi flexa degetele amortite si reci, si se apleca din nou asupra computerului, tastand nebuneste pe niste taste sensibile suspendate in aer printr-o pelicula fina de electrozi si micuti nanoboti inteligenti.
In mai putin de cateva ceasuri – asta insemnand extraordinar de mult chiar si pentru el – termina ceea ce isi propusese, si pleca acasa, cautand pachetul de tigari ascuns prin buzunarele pantalonilor. Oricat ar fi inaintat tehnologia, oamenii nu putusera renunta la vechile placeri: fumatul, bautul si chiar si drogurile – care surprinzator, sau chiar deloc, capatara noi compusi si devenira si mai puternice. Nimeni, insa, nu mai tinea minte vechile traditii.
Pasi, tarsaindu-si picioarele, catre liftul transparent de pe palierul unde lucra, mormai comanda, si simti, pentru urmatoarele treizeci de secunde cat durase coborarea de la etajul 95 pana la parter, cum stomacul ii pluteste intr-un vid. Cand reusi, pana la urma, sa atinga pamantul, era atat de ametit incat de abia reusi sa ajunga pana afara si sa inspire, dezgustat aerul parfumat industrial.
Toate bune si frumoase! Acum urmeaza cursa contra timp a gasirii masinii in minunata parcare organizata sistematic, a firmei, parcare care avea in jur de ... ei bine, nici el nu stia cate locuri in subteran, dar tot trebuia sa ajunga cu ceva acasa, iar daca nu se grabea, soarele avea sa rasara – era totusi trei dimineata – si traficul avea sa inceapa. Cotrobaindu-si prin buzunare, aruncand nimicurile care isi gasisera culcus prin colturile si scobiturile sale, Eco gasi intr-un sfarsit si cartea de identitate. Sprincta pana la cladirea simpla, cu un singur etaj si o usa clasica de garaj, si baga cartela in fanta de activare. Usa bazai metalic, cladirea paru ca se chirceste vreo doua secunde, si pana la urma, masina sa aparu, ca de fiecare data in ultimii douazeci si cinci de ani, la suprafata. Era prea obosit ca sa mai scoata vreo anecdota, sau sa isi mai puna vreo intrebare existentiala, asa numai de forma. Nu dormise ultimele patru zile decat vreo cinci ore, deci creierul sau deja incepea sa dea rateuri serioase.
Se urca la volan, porni motorul – apasand fireste pe un simplu buton – si porni catre casa, incercand sa ramana treaz. Oricum nu il astepta nimic, odata ajuns in apartamentul sau, dar trebuia sa ii spuna casa. Ori asta, ori admitea ca e mai patetic decat arata in realitate.
Nu ca nu ar fi fost atras femei, sau mai cine stie ce, caci parul negru cu suvite movalii si blonde, facut in tepi, dupa ultimul racnet, ochii de un albastru metalic fascinant, corpul bine facut, inalt, si foarte dotat, daca statea sa se gandeasca la potenta lui, toate aceasta ii castigau negresit atentia doamnelor si domnisoarelor, numai ca el nu avea timp si nici chef de asa ceva. Ultima sa intalnire se dovedise un esec, mai ales cand ajunsese, in culmea durerii din cauza erectiei stapanite cu chiu cu vai, in pat, si descoperise ca posesoarea vaginului care ar fi trebuit sa insemne Raiul sau, era defapt un model mai vechi a unui robot care nu semana cu o fata decat la suprafata. Deceptie totala, si scarba de sine la maxim.
Dar toate acelea trecusera, insa lui nu ii mai trebuise un alt motiv ca sa fie precaut.
Masina zbura catre suburbiile New York-ului in doar cateva minute, evitand traficul si accidentele, chiar si la cei treisute de metri altitudine.
O parca in locul lui obisnuit, si merse cateva blocuri mai incolo, fara sa vada sau sa auda ceva in jurul lui, asta pana ce un corp moale se izbi de el, aruncandu-l la pamant. Deschizandu-si larg ochii, nevenindu-i sa creada ce vede, se zbatu in neputinta de a alege intre ceea ce ii zicea creierul si ceea ce ii spunea sufletul. Fiinta de pe el era evident o fata, numai ca nu parea intru-totul normala, sau sanatoasa daca se uita mai bine la ea. Parul grena ascundea destul de putin urechile ciulite de pisica, care tresareau speriate; pielea ei alba si matasoasa era plina de julituri si sange inchegat, iar unchiile candva lungi si ascutite erau numai cioturi insangerate. O coada stufoasa si neagra flutura bezmetic in aer, in timp ce ea incerca zadarnic sa se scoale, agitata si lovita cum era.
Ochii ei lila il implorau sa o ajute, gura manjita cu o substanta verde neputandu-se misca, iar lacrimi de disperare ii curgeau pe obraji. Nu era robot, dar nu era nici om pe de-a-ntregul. Dar ce mai conta? Deja se decisese decum cazuse pe el : avea sa o ajute.
Se ridica, nesigur, in picioare, avand micuta creatura tremurand in brate. Se uita scrutator in fata, din directia de unde aparuse ea, si auzi vag tipete si urlete ce se intensificau. O urmareau!
Inghiti in sec, ultima bruma de saliva care ii umezise in cele din urma gatlejul, ducandu-se anevoios pana in stomac, si porni catre blocul unde locuia.
Intra inauntru chiar la timp, caci gasca de matahale care o cautau fugi pe langa el. Observase cu coada ochiului gatul inverzit al unuia dintre ei, dar nici ca ii pasase. Toate se desfasurau mult prea repede pentru gustul lui, iar creierul sau scurtcircuitat de prea multa munca nu putea sa analizeze totul.
Lua liftul pana sus, si intra in camera sa gafaind. Femeia-pisica din bratele sale era mai grea decat paruse la prima vedere.
-Va trebui sa te curat si sa iti dezinfectez ranile.... Dar pana una alta dute si te spala... ii sopti el, mai frant de oboseala si durere decat fusese vreodata.
Simtea presiunea surda din ranile de la coate si spate, dar nu ii pasa acum. Balabanindu-se pe picioare, brunetul de abia reusi sa incuie usa, si sa ajunga pana la canapea, unde cazu ca un sac de cartofi pe perna moale, adormind instantaneu.
Intre timp, tanara, inca speriata, nestiind de ce acel strain frumos o salvase, se spala tacticoasa pe corp, sasaind incet cand sapunul atingea ranile mai adanci. Se obisnuise sa fie tratata crud, inuman pentru defectul ei din nastere, dar nu crezuse ca va ajunge sa fie prinsa si apoi vanduta pe piata neagra, pentru placerile cine stie carui mos libidinos. Ofta, continuand sa isi treaca degetele ei lungi peste rani, frecandu-se amarnic la gura ca sa inlature substanta amara care ii facea greata.
’Am reusit sa scap...’ gandi victorioasa, insa privirea i se intoarse involuntar catre usa, unde se astepta sa isi vada salvatorul intrand, gol pusca, ca sa se foloseasca de trupul ei.
Insa el nu aparu, iar coada ei naclaita de apa i se infasura in jurul pelvisului, in timp ce ea continua sa se spele, oarecum dezamagita.
Cand termina, se usca pe indelete, isi ingriji unghiile, si se apropie timida de usa, nestiind ce sa faca. Poate ca era mai bine daca fugea de el, dar unde avea sa se ascunda? Nu stia pe nimeni, iar toti ar fi profitat de trupul ei perfect si voluptuos pentru tot felul de placeri. Asa, mai degraba se deda acestui barbat destul de bogat, decat sa fuga non-stop de restul.
Tremurand, se uita la halatul alb agatat langa usa, il lua pe ea, si pasi in camera, cu urechile ciulite. Multe ar fi putut sa se intample, cele mai rele scenarii perindandu-i-se prin fata ochilor, asteptand incordata.
Insa nimic nu misca.
-Asta e ciudat.. zise cu voce tare, iar sunetul usor rarait al vocii ei vibra prin camera, fara sa fie acompaniat de altele.
Cu cat cauta stapanul casei mai mult, cu atat se intalnea cu linistea si singuratatea din casa. Evita dibaci sistemele incorporate in camere, si se trezi in living, unde auzi vag sforaitul lui. Dormea? Ce naiba mai era si cu populatia din ziua de azi? Salvezi o fata buna de la ananghie si in loc sa o futi bine, tu te culci!
-O haide, asta nu se poate decat in filme si in manga... zambi ea, insa urechile ei nu o inselasera niciodata.
Apropiindu-se de canapea, vazu conturur alb a camasii de lucru a lui Eco si fata lui obosita strambandu-se in somn.
Chicotind, sari peste canapea, intr-o spirala perfecta, apoi atezira fara zgomot pe carpeta, langa el. Ar fi vrut sa il trezeasca si sa ii vada reactia, dar parca nu o lasa inima. Zambind matern, ochii ei luminandu-se incet, incalzindu-se de o emotie straina ei pana acum, se lasa in genunchi si il privi o lunga perioada de vreme. Ii placea sa se uite la el, si sa se stie, intr-o oarecare masura, mai puternica decat el.
Ingustandu-si ochii, isi apropie fata de a lui, insa nu il saruta. Prefera sa il priveasca, in liniste. Ceva ii spunea ca lui nu ii mergea bine deloc, si nu numai faptul ca nu se atinsese de ea. Tot corpul lui exprima incordare, poate chiar frustrare sexuala, dar si oboseala peste masura isi spunea cuvantul asupra corpului lui. Ridicand o mana, o apropie de fata brunetului, si se uita la ea o vreme, admirand cat de bine se potriveau nuantele de piele. Urechile i se lipira de cap cand baiatul tresari in somn, gemand neputincios. Ochii i se marira involuntar cand si-i cobora catre prohabul pantalonilor, unde ceva se trezea la viata pulsand.
’Stiu ca asta nu intra in atributiile mele... Dar oare nu ar si asta un semn de multumire din partea mea? Daca i-as face o felatie, oare nu l-as rasplati ca m-a salvat? Poate ca e putin...totusi... ‘ se gandi ea, trasand cercuri sinuoase pe pieptul lui, in timp ce se holba cand la erectia lui care se marea vizibil, cand la fata in pura agonie. Se vedea ca nu era un barbat care si-o freca singur la nevoie, dar nici unul care sa nu aiba pe cineva de sex opus langa el.
’Dar nu pare sa aiba nici un fel de articole feminine in jur... nimic! Nici macar un lucru... Nici nu miroase a femei in casa asta.. Oare e gay? Ar fi pacat de el...’ se gandi ea, intr-o doara, insa scutura imediat din cap. Nu, baiatul asta nu era gay! Pur si simplu nu voia o relatie cu cineva? Asta era si mai ciudat, mai ales daca se gandea la lumea in care traiau.
Suspina usurel, zambind calduros, si se urca incetisor pe sofa, deasupra lui. Inghitind in sec, miji ochii, si incepu sa il intoarca pe spate. Ca sa il ajute sa se relaxeze trebuia sa poata lucra in liniste. Nu dura mult pana sa il intoarca, desi era extraordinar de greu, mai ales ca si ea era franta.
Coborandu-se la nivelul pelvisului noi sale victime, isi incolaci degetele amortite in cureaua lui, o desfacu cat de usor putut si apoi incepu munca chinuitoare de a-i desface slitul. Se pricepea la asta, dar pentru ca el era ca un mort, si greu pe deasupra, nu stia cum va reusi sa ii dea si pantalonii jos. Pana la urma, cu chiu cu vai, atenta sa nu il trezeasca, desi nu ar fi reusit nici intr-o mie de ani, la cat de profund dormea Eco, Shea – caci asa o chema, si de multe ori vorbea despre ea la persoana a treia, prea pierduta in ganduri de evadare ca sa isi dea seama – se vazu fata in fata cu monstrul cu un singur ochi, pulsatil si mirosind, cel putin pentru ea, al naibii de bine. Imbujorandu-se, din cauza vinei si presiunii ciudate si apasatoare din piept, plus ca o umezeala necaracteristica incepea sa o sacaie in partea de jos, fata se uita mult la fata lui, calmandu-se.
Se intreba cum ar fi fost daca el era treaz. Cum ar fi privit-o? Cum i-ar fi apasat capul in jos pe erectia lui? Cum s-ar fi simtit palmele lui mari si calde pe pielea ei? Cum ar fi fost un sarut din partea lui? Oare saruta posesiv? Era agresiv? Era dulce si suav? Oare ar fi tras-o spre el dintr-o singura miscare pentru a o poseda? Cat de priceput era? Oare cum ar fi fost sa il stie deasupra, jucandu-se cu sanii ei, in timp ce limba lui i-ar fi gadilat clitorisul? Oare ar fi incaput tot? sa fi fost la fel de bland si gentil cu ea cand avea sa o duca pe o culme pe care nu mai fusese pana atunci – caci nu se indoia de asta!? Sau era mai mult brutal, dar totusi plin de pasiune mistuitoare care ar fi inflacarat-o catre o lume plina de placeri?
Inghitind in sec, mai uda decat fusese vreodata de la o simpla fantezie, Shea isi cobora capul si linse usor varful penisului erect. Un geamat inabusit se facu auzit dinspre el. Aplecandu-se si mai mult, cu coada fluturand in spate, apasand din cand in cand pe buchetul sensibil de nervi dintre propriile picioare, pisica linse tot, de la baza pana in varf, sugand pe alocuri, masand cu limba zonele mai sensibile. Intre timp, Eco continua sa se intareasca, ridicandu-si bazinul ori de cate ori se intampla ca Shea sa arunga in varf si sa se opreasca.
Convinsa ca el nu se va trezi, fata lua cu o mana baza destul de mare a erectiei, si incepu sa o suga, asa cum facuse de atatea ori pana atunci. Asta era partea usoara a operatiunii! Acum urma aia mai grea, tinand cont ca el avea cam 25 de cm, si mai era si destul de gros, sigur nu va incapea in gura ei, decat poate pe jumatate.
Gemand, mai mult de placere, simtindu-l cum ii tresare sub mangaierile constante, Shea continua sa isi miste capul sus jos, si de la stanga la dreapta, incercand sa nu se sufoce, ori de cate ori ridica el din bazin. Cu timpul, incepu sa suga, gafaind alaturi de el. Chiar ii placea atat de mult ceea ce ii facea ea?
-Mai mult... sasai el, arcuindu-se de spate, cu sudoarea prelingandu-i-se la tample.
Ascultandu-l, Shea se folosi si de mana dreapta, strangandu-l, masandu-i bijuteriile, in timp ce se folosea de propriai coada ca sa ajunga si ea la orgasm. Oftand, suspinand, si incercand sa nu tipe, inchise ochii si il mai masa de vreo doua ori pe noul ei stapan, inante ca acesta sa geama pentru ultima data, iar sperma lui sa ii invadeze papilele gustative. In acelasi timp, umezeala din partea de jos a trupului ei uda halatul si se prelinse pe picioare. Gafaind, extatica, Shea se dadu jos de pe el, si, balabanindu-se, se duse din nou sa faca un dus.
Era prima data cand ajungea la orgasm doar satisfacand un barbat. De obicei, acestia se chinuiau extraordinar de mult pana sa o faca sa vina. Se mai spala odata, frecandu-se grijulie, apoi clati halatul, un pic rusinata ca il patase. Nu dura mult pana sa iasa din nou din baie. Nu stia unde sa se duca mai precis, asa ca se intoarse pe calcaie si porni catre dormitorul principal. Voia sa doarma un pic, inainte de a se trezi cel caruia ii datora viata. Ceva ii spunea ca el o va lasa sa stea cu el, si ca nu ii va cere cine stie ce.


-Nu! veni raspunsul raspicat a lui Eco. De unde ii intrase in cap fetei asteia ciudate ca el o va lasa sa stea cu el? Cine stie de unde venea, ce boli mai purta, sau macar daca era umana. E drept ca il incanta nespus idea de a avea un animalut de companie pe doua picioare, dar ar fi insemnat sa uite de bunele maniere si sa o futa cand avea chef.
-Haide! Te rog! Voi face tot ce imi ceri! implora femeia-pisica, punandu-se in genunchi, si apropiindu-se incomod de mult de el, lingandu-se pe buze.
Un soc mic ii trezi erectia la viata, si un val cald urca de jos in sus, in timp ce ochii lui se scascara increduli. Oare atat de disperata sa fi fost?
-Tu stii ca vei sta cu un barbat in casa... si ca s-ar putea sa te trezesti ..violata in toiul noptii! incerca sa o sperie, desi imaginatia lui porni in galop si deja o vedea in toate pozitiile posibile peste tot prin casa.
Stranse din dinti, si alunga imaginile din cap, dar ea deja il mirosise. Se incinsese iar ea stia asta mai bine ca oricine. Apropiindu-se si mai mult, intentionand sa se lase in patru labe si sa se unduiasca ostentativ, Shea il mai ruga inca o data.
-Bine! Bine! Poti sa stai! Dar nu cred ca voi face ceva... Nu imi sta in fire sa ma culc cu nanoboti! ofta el, pescuindu-si din buzunar telefonul.
Avea, in sfarsit, concediu, dar cum sa si-l petreaca?
-Nu sunt un nanobot! se infurie felina, tasnind in sus si sagetandu-l cu priviri ucigatoare.
-Bine... OK! se sperie tanarul, dandu-se inapoi.
’Ce pet obraznic...’ gandi intr-o doara.
-Ma duc sa ma intind.. tu poti sa faci ce vrei! casca Eco, ciufulindu-si parul si tarsaindu-si picioarele catre dormitor. Chiar trebuia sa doarma.
Mieunand contrariata, Shea sari in fata lui blocandu-i drumul.
-Shea nu vrea ca Eco sa se culce! Shea vrea ca noul ei stapan sa stea cu ea ! marai ea, impingandu-l pe tanar inapoi catre canapea.
In secunda urmatoare, Eco se trezi pe jos, cu Shea pe el, zbatandu-se sa scape de greutatea nedorita.
’Clar! E umana!’ isi zice, nestiind cum sa o apuce. Era grea, si mult prea usor de cotropit in momentul de fata, dar el cu siguranta nu voia sa se forteze asupra ei.
-Nu imi faci nimic? intrebarea din vocea ei il uimi. Sunt deasupra ta, sunt usor de intors pe spate, esti barbat, ai o erectie si totusi nu faci nimic? continua, iar Eco inmarmuri, uitandu-se in ochii ei aurii.
Deci realizase ‘marea’ lui problema – si nici macar nu era pe deplin erect -, si il acuza ca nu face nimic?! Asta era buna!
-Daca nu stiai eu nu fac ca toti ceilalti! In primul rand nu o sa ma lansez asupra ta decat daca e absolut necesar si o ceri cu incapatanare, si nici atunci... incerca el sa para dur, insa apropierea ei ii crea mari probleme de concentrare. Ii simtea coada mangaindu-i pulpa piciorului, pe interior, si micute socuri de placere ii ridicau ‘prietenul’, il chemau inapoi la viata.
Tusind scurt, felina sari imediat de pe el, scoase limba si se indrepta spre bucatarie. Ii placea sa il tachineze, desi stia ca mai devreme sau mai tarziu el tot va sari pe ea. Dar ideea asta nu o mai dezgusta, ba chiar o incanta.
-Shea o sa pregateasca cina acum ! Sper ca tanarul stapan va lua masa cu Shea! zambi ea, uitandu-se la brunetul care se ridica de pe jos, scuturandu-se si strambandu-se de durere.
Nu ii raspunse! Ar fi vrut sa o bata, insa urmele de pe ea, vechile cicatrici si ranile proaspete, ii adusera aminte ca numai asta nu putea sa faca. Inghiti in sec! Bataia lui le-ar fi placut amandurora, dar nu se incumeta, nu voia sa o forteze, sau sa o raneasca. Stia cum era cand aveai sechele si cineva agrava situatia.
Se duse spre camera lui si se culca, cu gandul in milioane de directii.


Saptamanile trecura, unele dupa altele, iar cei doi se obisnuira atat de mult unul cu celalalt incat isi duceau lipsa. Nu ca asta ar fi fost ceva extraordinar in relatia lor : pareau niste mosnegi fara nici un fel de apetit sexual – desi Shea tot incerca sa il determine pe Eco sa vina la ea, si era mereu frustrata ca nu reusea – dar erau atat de draguti impreuna incat nimanui nu ii pasa.
Astazi se implineau trei luni decand se cunoscusera, iar Eco era atat de frustrat sexual incat repezea pe toata lumea.
Tot visa ca micuta lui companioana ii sugea oarece-lucru in fiecare seara, de mai bine de o luna, si ca de fiecare data ii cerea sa o ia, dar el se scufunda in alt vis. Era asa de scaitor sa o tot vada in acea agonie sexuala de care suferea si el, si sa nu poata face nimic, incat de fiecare data cand ochii lor se intalneau penisul sau revenea la viata, aproape dominandu-i constiinta cu cerintele pur instinctuale.
Gafaind, brunetul apasa la repezeala tastele, cautand o anumita imagine in tot fisierul de care dispunea. Trebuia sa realizeze un colaj in care niste vedete de ultim minut se sarutau cu pasiune, dar oriunde se uita, numai imaginea micutei feline care devenise pet-ul sau ii aparea dinaintea ochilor.
-Eco!!! Ce se intampla cu tine? De ce te misti asa greu? Esti bolnav? intreba seful sau, tonul usor sarcastic gadiland coarda si asa intinsa la maxim a brunetului.
Ridicand privirea mocnind a furie, gata sa il repeada si pe acesta, Eco de abia reusi sa se stapaneasca.
-Am probleme acasa... ofta el, continuandu-si munca, miscandu-se mai repede, terminand in timp record colajul si trimitandu-l catre cei care se ocupau de stiri.
-Atunci i-ati liber, dute de o fute si vino inapoi cu bateriile incarcate! ii propuse vechiul robot din conducere, zambind pe cat de calduros putea o cutie de conserve.
Tanarul ramase masca, uitandu-se la micul televizor care se rotea prin camera. De unde isi daduse seful sau seama ca el avea ‘astfel’ de probleme?
-Dupa erectie! rase conserva, rupand uimirea care staruia pe chipul lui Eco.
Ridicandu-se, imbujorat, din scaun, Eco ii multumi din priviri sefului sau, si o zbugi catre casa, fara sa mai astepte ceva. Nu il interesa decat sa o simta aproape pe Shea. Si nu numai corpul ii cerea aceasta apropiere.
In doar cateva minute, ajunse la masina, o lua, si sofa nebuneste pana acasa, uitand de toate, simtind doar durerea pulsatila din pelvis, si nevoia disperata de a o saruta pe fata. Parca neglijent masina, aproape lovind cativa oameni, si fugi pe scari.
Pana la urma ajunse sus, numai ca ceva nu parea in ordine. Usa era intredeschisa, si parea fortata. Speriat, desi nu stia de ce, - angoasa ii rodea usor usor stomacul -, pasi precaut catre apartamentul lui. Nu parea nimic in dezordine. Dar atunci ce se intamplase?
-Shea? vocea lui vibra prin camerele aparent goale, si se intoarse la el, mai sec si rece ca niciodata.
Panica ii cuprinse trupul. Alerga catre bucutarie, unde cratitele si farfuriile stateau azvarlite peste tot. Nu gasi, in urma celor ce fusesera acolo, decat desertaciune, haos si un bilet.
”Ne pare rau ca a trebuit sa o luam asa, si mai ales cu forta! Insa aceasta pisica nabadaioasa nu va apartine! Daca vreti sa o luati inapoi, gasiti-ne! “ iar in josul lui era trecut un numar de telefon.
Insa socul initial nu trecuse. Ii urmarisera! Ii urmarisera atatea luni, ca mai apoi sa aiba nerusinarea de a intra in casa lui si de a lua ce ii apartinea!
Socul ii fu inlocuit de o ura si manie peste masura. Curand, doar dorinta de a o lua inapoi fu mai presus de celelalte. Trebuia sa o ia inapoi si sa inlature amenintarea acestei gasti care i-o furase.


Se afla in fata unui club de noapte, super dotat, care promitea distractii cu creaturi ciudate. Si cam asa si era! Fete cu pene, cu aripi, cu urechi si cozi de toate felurile.. toate ti se dedau pentru doar o suta de dolari. Dar el nu venise pentru toate astea! Durase o saptamana pana sa ii gaseasca pe cei care ii furasera animalutul, iar acum avea degand sa ii bata pe toti si sa o scoata de acolo.
Intra, fara sa ii pese de toate privirile doritoare care i se aruncau. Tropai pana la zona VIP-urilor si ii sopti ceva paznicului de acolo. Nu ii promise bani, ci mentiona exact chestia de care se temeau toti : seful acestui club.
In secunda urmatoare era introdus in camera celui cu care vorbise in prima instanta! Si era temut, temut chiar si de sef!
-Ai venit sa o vezi? il intreba barbatul pe jumatate robotizat care statea intors cu spatele la el, si ascuns intr-un nor de fum.
-Am venit sa o iau inapoi! marai agasat tanarul, apropiindu-se foarte mult de birou si intinzandu-se dupa scaun ca sa il intoarca.
-Mai bine ai privi-o in actiune! rase sarcastic, jumatatea-om, iar mana intinsa a lui Eco se crispa.
O usa se deschise in stanga lui, departe de geamul imens al incaperii care oferea o priveliste minunata asupra tuturor trupurilor unduitoare de afara.
Curios, desi isi simti inima scufundandu-i-se, intra in acea incapere, si merse pana ce totul se intuneca in jurul lui. Pasind precaut, Eco se lovi de ceva dur, iar fluierul piciorului sau exploda de durere, mici stelute verzi acoperindu-i campul vizual.
Un geamat prelung il facu sa inceteze orice miscare.
Inaintea lui un ecran se lumina, mare cat tot peretele, evident un soi de geam catre o camera. In acea camera, doi barbati posedau aceeasi femeie, desi se vedea clar ca ei nu ii placea deloc. Urechile si coada stufoasa il facura imediat sa realizeze cine era : Shea!
Fututa din fata, respectivul impingand in gura ei, in timp ce lacrimi mari i se prelingeau pe fata ei frumoasa pentru ca de abia reusea sa traga aer in piept, corpul ei trebuia sa mai faca fata asaltului din spate. Mainile ei incercau sa il indeparteze pe cel din fata, disperate, dar nereusind mare lucru. Zgariat de micuta felina, cel care ii poseda gura fara sa se gandeasca, o palmui fara mila. Corpul ei incepu sa tresara violent in timp ce barbatul din spatele ei se impingea cu toata forta in fata, practic rupandu-i micul ei vagin, fara sa o auda gemand de durere, si cerandu-le, cu jumatate de glas sa o ia mai usor. Figura ei disperata, sangele de pe coapse si sperma care i se scugea pe la colturile buzelor, plus obrazul proaspat inrosit si urmele sangerande de la incheieturi si de pe spate, il socara atat de tare incat, in prima faza nu reactiona. Ii privea cum o imobilizau, cum o aruncau pe pat si apoi o sileau sa isi desparta picioarele si sa il primeasca pe unul din ei, in timp ce celalalt ii intorcea capul intr- parte ca sa isi bage scula cat mai adanc in gura ei. Niciodata insa, atat cat ii privi, nu o mangaiasera sau sarutasera, ci doar se folosira de corpul ei, fara mila sau regret, din ce in ce mai tare, in timp ce durerea crestea pe fata ei. Parul in dezordine, ud si cleios de la sperma si transpiratie, ii ascundeau obrajii si ochii, desi lacrimile continuau sa ii curga pe obraji.
-Gata! Incetati! Scoate-o de acolo! murmura el, tremurand din cap pana in picioare, iar ecranul se stinse.
-Ce imi oferi? vocea rece si ingrozitor de cinica a Sefului ii vibra prin cap.
Intorcandu-se pe calcaie, tropai amenintator spre biroul pe care il parasise, imaginile cu Shea fututa fara mila, aparandu-i la fel de vii ca si acum cateva secunde. Intrand in camera, se duse direct catre scaun si il intoarse inspre el. Ceea ce mai ramasese uman in Sef se holba la el incredul.
-Las-o sa plce! Ai bani, deci nu mai are nici un rost sa iti dau! Ti-am facut instalatia si te-am scos din belele de atatea ori.. Ai face bine sa te tii de cuvant! Stii foarte bine ca daca vreau te pot trimite in cea mai ingrozitoare inchisoare de pe fata pamantului! Nu vreau asta, dar dai drumul... Promite ca n-o sa ne mai hartuiesti niciodata, si nu voi virusa programele care tin in viata tot clubul asta! marai amenintator, uitandu-se fix in ochii aceia goi.
Trebuia sa il ameninte. O voia inapoi, iar Seful ii datora cateva... mii de favoruri.
-Bine... Bine... se lasa pana la urma convins jumatatea de om.
Clipind o singura data, incaperea se schimba din nou, si o usa dosita, se deschise de nicaieri.
-Dute si salveaz-o! sopti batranul.
Nici nu mai astepta alt indemn. In secunda urmatoare Eco alerga catre camera unde isi vazuse ‘jucaria’ posedata de altcineva decat el. Ii apartinea! Nimeni nu avea voie sa ii faca asta!
Dand buzna in camera, ii prinse pe cei doi barbati libidinosi pe jumatate imbracati, gafaind satisfacuti. Imbrancindu-i, abtinandu-se cu chiu cu vai sa nu ii loveasca, Eco se repezi inspre pat, si lua in brate corpul imobil a tinerei. Lesinase de durere!
Nu dura mult pana sa iasa din club, cu fata goala initial, acum acoperita cu jacheta lui, lipita de piept. Tremura si plangea, soptindu-i constant numele.
Drumul catre casa nu fu lung, insa el era prea innebunit de griji ca sa se mai gandeasca la altceva. Ii daduse niste pastile, dar trebuia sa fie spalata, iar ranile trebuiau dezinfectate. Dar... de fiecare data cand li se intalneau ochii, inima lui se mai scufunda putin : nu reusise sa aiba grija de ea. Nu reusise sa o protejeze!


-Stii ca nu e vina ta?! vocea ei, gatuita, ii facu stomacul ghem. Atat de rau o ranisera incat nu mai putea vorbi normal?
-Nu.. E vina mea pentru ca nu am putut sa te protejez...
-Mnuh... gemu ea, in timp ce mainile lui ii treceau usor peste corp, pline cu clabuc si apa.
Voise sa o puna in cada si sa o lase sa se spele singura, insa realizaze, usor rusinat, ca Shea nu avea cum sa faca asta. Acum, coada ei statea incolacita in jurul bustului lui, iar el o spala usor, rosu tot in obraji.
-Iarta-ma... sopti brunetul, insa vocea lui se sparse cand gura ei o cauta pe a lui.
Il saruta, usor, timid, fara sa incerce altceva. Insa dorinta din el nu se potolise nici-cum. Isi apropie fata de a ei si o mai saruta inca o data pe buze, la fel de tandru. Sarut dupa sarut, se apropiara si mai mult unul de altul, astfel ca, atunci cand limba lui o gasi pe a ei, corpul tremurand al fetei se lipise complet de el lui, iesind din apa fierbinte, cu apa scurgandu-se pe jos, imbibandu-se in hainele lui.
O mangaie, tragand-o mai aproape, sarutand-o posesiv si dominator, de abia avand aer ca sa respire. Gura lui se cobora inspre gatul ei, muscand, lingand si sugand anumite portiuni de piele, astfel ca ea incepu sa geama dupa mai mult. Ridicandu-se de pe jos, ii incolaci picioarele in jurul soldurilor sale, si porni cu ea, in timp ce o saruta patimas, catre dormitor. Trantind-o pe pat, cu el deasupra, practic isi smulse hainele de pe el, in incercarea de a o simti mai aproape. Coborandu-si capul catre sanii ei, apuca un sfarc intre dinti si il supse usor, jucandu-se cu limba pana ce acesta se intari, iar ea se arcui de placere. Masandu-i un san, trecu la celalalt, administrandu-i acelasi tratament. In timp ce el se ocupa de bustul ei, coada nazdravana deja i se bagase in pantalonii descheiati, in boxeri si i se infasurase pe erectia evidenta, miscandu-se sus jos. Gafaind, Eco de abia reusi sa isi dea jos pantalonii si sa o salte mai sus pe Shea pe perne. Nu voia sa isi dea drumul tocmai acum, iar coada ei nu il ajuta deloc, mai ales ca el voia sa ii arate ceva ce cu siguranta nu mai simtise pana atunci.
Coborandu-si capul pana la nivelul centrului ei, ii ridica usor picioarele si i le puse pe umeri. In secunda urmatoare, limba lui se plimba ametitor de la clitorisul ei pana la vagin, strecurandu-se usor in interiorul ei moale. Aroma ei unica il naucea, desi nu intelegea de ce. Sugand, sarutand usor urmele lasate pe interiorul coapselor de toti acei nenorociti – planuia sa se razbune – Eco o auzi gemand, iar erectia lui, frecata fara zabava de coada felinei, se intari si mai mult, pulsand doritoare de o alta senzatie.
Ridicandu-se, se pozitiona la intrarea ei, insa nu facu mai mult. Exasperata de intarzierea si ezitarile lui, Shea se arcui de spate, incolacindu-si coada in jurul bustului lui, si se penetra singura, in timp ce el gemu, sarutandu-i gatul.
Prinzand aluzia, Eco incepu sa o penetreze, la inceput incet si adanc, nedorind sa o raneasca. Dar pentru ca presiunea asupra membrului sau crescu, iar caldura molesitoare a corpului ei se intensifica, Eco se vazu nevoit sa accelereze. Cand pistonarile lui devenira mai rapizi si insuportabil de placute, ghearele fetei se afundara in spatele lui, iar gura ei o cauta pe a lui.
Gemand si gafaind, soptindu-si numele unul altuia, ridicandu-si si coborandu-si bazinele alternativ, nu dura mult pana sa ajunga la orgasm, unul tragandu-l pe celalalt dupa el.
Prabusindu-se pe corpul infierbantat si asudat al Sheei, Eco isi simti erectia tresarind de cateva ori. Nu era gata. Dar cand va fi?
-Ai face bine sa treci din nou la treaba, master! suspina de placere fata, tragandu-l mai aproape pe brunet.
Zambind machiavelic, o intoarse pe burta si o penetra din nou, la fel de seducator si innebunitor ca la inceput.
-Orice pentru tine!



Răspunsuri în acest subiect
Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 03-01-2010, 12:25 AM
RE: candy_cane`s oneshots - de candy_cane - 03-01-2010, 09:41 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 05-02-2010, 11:30 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 07-02-2010, 02:15 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 18-02-2010, 09:40 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 18-02-2010, 11:29 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de ^_^M@D!^_^D3M0N!k@ - 02-03-2010, 11:14 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Jasmine - 03-03-2010, 12:15 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 06-04-2010, 11:31 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Neith - 21-05-2010, 11:32 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de BlackBunny - 22-05-2010, 01:12 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de candy_cane - 12-06-2010, 11:07 PM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de Nixu - 03-10-2010, 01:46 AM
RE: Frecventa Vietii [+18] - de MaDeLyNe - 03-10-2010, 04:05 PM


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)