06-04-2010, 09:17 AM
oooo!!!!fiica mea draga >:D<
imi pare rau ca nu am fost eu prima sa te incurajez:(, dar nu-i nimic
deci...sa incepem cu inceputul:
-narezi bine, actiunea nu e grabita;
-descrierea e foarte buna, imi place ca nu ai inceput cu ,,Buna! Numele meu e Emonica. Sunt o fetita cu codite si fundite, bla bla bla..." ai descris foarte explicit, si nu te-ai grabit
- dialogul, cam putin, dar nu e sec. Oricum nu prea aveai ce sa zici in primul capitol, asa ca...e bine!
-ideea e originala, nu am mai intalnit-o
totusi, nu prea am inteles-o, adica....ea are doar saptesprezece ani...cum ar fi putut sa i se intampre asa ceva unei fete de saptesprezece ani? cred ca trebuia sa ii dai mai mult, parerea mea...
asa cum a spus si Daphne, nu prea ti-a iesit chestia aia cu tipul/tipa cu pistoalele, nu prea e clara
in rest este excelent;) bravo>:D<
sa nu te prind ca renunti, iar nextu' sa vina cat mai repede, ok?
spor la scris si bye!
imi pare rau ca nu am fost eu prima sa te incurajez:(, dar nu-i nimic
deci...sa incepem cu inceputul:
-narezi bine, actiunea nu e grabita;
-descrierea e foarte buna, imi place ca nu ai inceput cu ,,Buna! Numele meu e Emonica. Sunt o fetita cu codite si fundite, bla bla bla..." ai descris foarte explicit, si nu te-ai grabit
- dialogul, cam putin, dar nu e sec. Oricum nu prea aveai ce sa zici in primul capitol, asa ca...e bine!
-ideea e originala, nu am mai intalnit-o
totusi, nu prea am inteles-o, adica....ea are doar saptesprezece ani...cum ar fi putut sa i se intampre asa ceva unei fete de saptesprezece ani? cred ca trebuia sa ii dai mai mult, parerea mea...
asa cum a spus si Daphne, nu prea ti-a iesit chestia aia cu tipul/tipa cu pistoalele, nu prea e clara
in rest este excelent;) bravo>:D<
sa nu te prind ca renunti, iar nextu' sa vina cat mai repede, ok?
spor la scris si bye!
Hope si-a lasat urma pe-aici...
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William ShakespeareMai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Aby