06-04-2010, 01:07 AM
M-a atras cuvantul criminala:))Da imi place:))
Asa....sa comentam
Prologul: sincerele mele felicitari, foarte reusit, m-ai facut sa simt si sa vad , ca sa zic asa. Deci, e buun. Dar m-au cam deranjat "...." deci prea multe punctulete, poti sa le inlocuiesti cu virgula, sau doar cu un punct;;)
Mi-a placut descrierea pianului:)) a melodiei, ti-a iesit;) si desi nu sunt eu o mare fana a muzici clasice, o apreciez si ii cunosc valoarea.
In primul capitol ai aceasi chesti ca in prolog, prea multe " ..."
Ai o mica greseala, la personajul cu pistoalele ba cand faci referire ca e barbat , ba femeie. dar am descoperit ca e femeie , nu?
incepand sa primda forma- incepand sa prinda forma
Piele mi s-a facut de gaina - Pielea mi s-a facut de gaina
imoaie genunchi-inmoaie genunchi
Asa am citit si felicitari, ai greseli putine:)) ( ti-o spun din experienta k sunt foarte putine deci felicitari si pentru asta)
Mi-a placut a fost interesant. A da, si o intrebare.
Are ceva Sf? Adica, va avea?:))Sau nush, asa mi s-a parut:D
Asa....sa comentam
Prologul: sincerele mele felicitari, foarte reusit, m-ai facut sa simt si sa vad , ca sa zic asa. Deci, e buun. Dar m-au cam deranjat "...." deci prea multe punctulete, poti sa le inlocuiesti cu virgula, sau doar cu un punct;;)
Mi-a placut descrierea pianului:)) a melodiei, ti-a iesit;) si desi nu sunt eu o mare fana a muzici clasice, o apreciez si ii cunosc valoarea.
In primul capitol ai aceasi chesti ca in prolog, prea multe " ..."
Ai o mica greseala, la personajul cu pistoalele ba cand faci referire ca e barbat , ba femeie. dar am descoperit ca e femeie , nu?
incepand sa primda forma- incepand sa prinda forma
Piele mi s-a facut de gaina - Pielea mi s-a facut de gaina
imoaie genunchi-inmoaie genunchi
Asa am citit si felicitari, ai greseli putine:)) ( ti-o spun din experienta k sunt foarte putine deci felicitari si pentru asta)
Mi-a placut a fost interesant. A da, si o intrebare.
Are ceva Sf? Adica, va avea?:))Sau nush, asa mi s-a parut:D
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"