31-03-2010, 08:28 PM
Eu am citit-o si mi-a placut foarte mult mai ales cum decurgeau lucrurile intre Grim si Mandy . Mandy a avut mai mare putere decat Grim din toate punctele de vedere .Armata Nazista a lui Mady mi-a placut foarte mult.
Billy a murit [ din cate am inteles] si a fost izgonit si din Rai si din Iad ..pentru ca era prea idiot si nu prea constata ca e mort.
Minie Mandy si Grim jr ...pauza ..am inteles a pana la distrugerea lui Minie mandy, ei nu s-au inteles bine dar dupa nu stiu ce s-a intamplat ca boof! erau cei mai buni prieteni .
Mai,imaginatia autorului e foarte tare si mi-a placut enorm, dar singurul lucru ce nu am inteles ce e cu sfarsitul ca benzile desenate se opresc la capitolul intitulat " Siblings" si dupa pauza , s-a terminat .
Mie mi-a placut si sugerez sa o cititi din lipsa de ocupatie macar !
Billy a murit [ din cate am inteles] si a fost izgonit si din Rai si din Iad ..pentru ca era prea idiot si nu prea constata ca e mort.
Minie Mandy si Grim jr ...pauza ..am inteles a pana la distrugerea lui Minie mandy, ei nu s-au inteles bine dar dupa nu stiu ce s-a intamplat ca boof! erau cei mai buni prieteni .
Mai,imaginatia autorului e foarte tare si mi-a placut enorm, dar singurul lucru ce nu am inteles ce e cu sfarsitul ca benzile desenate se opresc la capitolul intitulat " Siblings" si dupa pauza , s-a terminat .
Mie mi-a placut si sugerez sa o cititi din lipsa de ocupatie macar !
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.