31-03-2010, 07:48 PM
Mai intai, darkie, trebuie sa-ti spun ca ochii tai sunt mai mult decat superbi. Sublimi. Ii ador <33.
Asaaa. Mois nu e genul care face poze. Nu ca as fi urata si n-as vrea sa-mi vada cineva fata sau mai stiu eu ce, ci din pura lene. Daca nu-mi face cineva poza, mai bine n-o fac. Si nici nu ma prea sinchisesc sa bag o moaca perfecta de poza sau sa ma aranjez sau mai stiu eu. Sunt o copila de 15 ani, simpla, cu nimic iesit din comun si nici nu-mi place sa ies in evidenta [ decat involuntar ] Bun, poate ochii sunt ceva unic in familia mea Okey, las vorbaraia.
Cred ca palavragea tata. Si sormea se juca cu telefonu'
De la scoala. Iarna lu' Mos Craciun.
Zapada mai avea putin si cadea pe mine
Vara. Cu varamea mai mica. Zici ca suntem surori, nu?
Asaaa. Mois nu e genul care face poze. Nu ca as fi urata si n-as vrea sa-mi vada cineva fata sau mai stiu eu ce, ci din pura lene. Daca nu-mi face cineva poza, mai bine n-o fac. Si nici nu ma prea sinchisesc sa bag o moaca perfecta de poza sau sa ma aranjez sau mai stiu eu. Sunt o copila de 15 ani, simpla, cu nimic iesit din comun si nici nu-mi place sa ies in evidenta [ decat involuntar ] Bun, poate ochii sunt ceva unic in familia mea Okey, las vorbaraia.
Cred ca palavragea tata. Si sormea se juca cu telefonu'
De la scoala. Iarna lu' Mos Craciun.
Zapada mai avea putin si cadea pe mine
Vara. Cu varamea mai mica. Zici ca suntem surori, nu?