Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine.

August
Caracteristici:
Caracter puternic- Foarte adevarat4
Sinceritate[Eh...mint si eu cand e nevoie(si asta se intampla deseori) deci...
Admiratie-Poate
Imaginatie-Am destula
Succes-Pana acum da21
Prosperitate-Aham5
Generozitate-Mda, cum sa nu!
Cred ca au uitat sa puna narcisism, deoarece acest cuvant ma defineste foarte bine^^
Ca un om sa iubeasca pe altul e probabil cea mai grea sarcina care ne-a fost incredintata, sarcina suprema, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare sa se desavarseasca, sa devina cineva, sa devina o lume el insusi de dragul cuiva. – Rainer Maria Rilke

[Imagine: Tamaki-Kousaka.jpg]

Cel mai bun crainic al bucuriei este tacerea. As fi prea putin fericit daca as putea spune cat sunt. - William Shakespeare

Răspunsuri în acest subiect
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de himeko's_sister - 16-10-2008, 10:30 AM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ryuichi_alexa - 01-03-2009, 06:33 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ღ ஜ♥ Black~RoSe ♥ஜ ღ - 21-04-2009, 01:53 PM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de ...:::Hana Arakida:::... - 07-03-2010, 03:03 AM
RE: Floarea specifica lunii de nastere.Ce spune ea despre tine. - de Didu` - 30-03-2010, 11:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Spune primul cuvant care iti vine in minte Elina 334 146.683 16-08-2013, 12:56 PM
Ultimul răspuns: Emi

Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)