30-03-2010, 08:53 AM
Într-un fel cred că Lumina şi Kira sunt aproape ca o dublă personalitate. Am ales a lua this de la mari diferenţe între lumină memorieless şi "Lumina" normală ". De asemenea, dacă vă uitaţi la deschiderea de credite şi se termină în special pentru anime atunci există indicii sunt destul de mari care ar putea exista două personalităţi diferite acolo reprezentate cu albastru pentru buna (Light) şi roşu pentru rău (Kira). Doar aruncăm o privire la creditele de închidere 1 şi veţi vedea ce vreau sa spun.
Oricum L aproape cu siguranţă ştia că lumina a fost Kira. Cred că în unele privinţe, el a fost oferindu-lumină toate aceste teste pentru a încerca să-l scoatem de suspision. L numai într-adevăr a început să ia în interes de lumină după ce a pus aparat de fotografiat, în casa lui şi am văzut cât de puternică de lumină a fost. Cred că L atâta lumină a vrut să fie prietenul său că a lăsat să emoţiile sale s-au mai bine de el.
Oricum L aproape cu siguranţă ştia că lumina a fost Kira. Cred că în unele privinţe, el a fost oferindu-lumină toate aceste teste pentru a încerca să-l scoatem de suspision. L numai într-adevăr a început să ia în interes de lumină după ce a pus aparat de fotografiat, în casa lui şi am văzut cât de puternică de lumină a fost. Cred că L atâta lumină a vrut să fie prietenul său că a lăsat să emoţiile sale s-au mai bine de el.