28-03-2008, 11:20 AM
Cam greu sa ii scriu pe toti... eu sunt una din personele alea care iubeste mii de stiluri de desen si mii de genuri de manga...
Dar hai sa incerc:
Mai toti autorii de sus sunt specializati in shoujo, dar toti cei care sunt cu shounen au manga-uri on-going... *sigh*
Dar hai sa incerc:
- Maki Minami autoarea manga-ului Special A, imi place mult ca lucreaza ingrijit...
- Shiori Furukawa - multi nu suporta stilul ei, dar mie imi place ca are unul unic, autoarea manga-ului Five...
- Meca Tanaka - eh aici un mangaka care are simtul umorului... tot incerc sa pun mana pe toate lucrarile lui, desigur in afara de un oneshot toate sunt ori on-going, ori inca nu au fost traduse de grupurile care se ocupa de ele... (btw he's curent project is Faster than a Kiss...)
- Nana Haruta - cea ce imi place la acest mangaka-ul este ca nici unul din personajele ei feminine... nu sunt tocmai feminine... luati ca exemplu Chocolat Cosmos sau Saboten no Himitsu...
- Bisco Hatori - cum as putea sa uit de el binecunoscutul creator al Ouran Highschool Host Club-ului...
- Arina Tanemura - desi are unele lucrari mai siropoase lucreza frumos, stilul ei nu deranjeaza si e frumos de urmarit...
Mai toti autorii de sus sunt specializati in shoujo, dar toti cei care sunt cu shounen au manga-uri on-going... *sigh*