29-03-2010, 07:43 PM
Greu, greu. Asta pt. că nu cunosc așa de bine toți userii de pe zup, dar cred că dacă ar fi să te compar, sau în fine - asociez ( în sensul ăsta am folosit cuvântul „ compar†) cu un alt user de pe zup, acela ar fi Denny. Mah Fenneh, exactly. Poate sună odd pt. că ea e mai sus, dar nu de asta am zis-o. Ci pt. că eu chiar văd unele asemănări între voi două, deși există asemănare - nu există identitate. În sensul că nu sunteți la fel în toate sensurile. Semănați dar nu răsăriți, sau ceva de genu` . Dar ca să las asta la o parte, vă asociez pentru faptul că amândouă sunteți foarte sweet și nice. Nu doar în sensul moral, al caracterului and so on, ci și la înfățișare. Îmi amintesc că am văzut o poză cu tine Nya pe undeva, and you were cute ( parcă era poza ta, chiar o să dau o fugă la topicul ăla cu poze să văd dacă m-am înșelat sau nu ) . Nu o să stau să înșir diferențele. Doar faptul că sunteți drăguțe, destul de răbdătoare din câte am văzut eu... sweet, kind, nice. Din cauza asta vă asociez.