Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ecstasy

Cap 3 : Un nou coleg ... O noua problema

Acel sarut lung a fost intr-un final rupt de catre Aika, smulgandu-se din bratele baiatului.
-Nu ... Nu e bine ... Nu e bine deloc ! Spuse fata stergandu-si buzele cu incheietura mainii, privind apoi in jurul ei .
-Sa nu imi spui ca iti este rusine, pisicuto ! Replica Rei, luand-o pe fata de barbie.
-Nu e asta ... Daca ne-a vazut cineva ... Pot sa garantez ca de maine nu voi mai iesi toata viata din casa !
-Aaaa ! Gata, am inteles, mamica si taticu'. Probabil ca nu iti dau voie sa iesi cu vre-un baiat ... Avand in vedere ca tatal tau este politician ...
Exact cand fata a vrut sa intrebe de unde stia acel lucru, soneria ce anunta inceperea orelor s-a auzit. Aika i-a facut semn prietenelei sale, Mika sa o urmeze in clasa, dar se pare ca aceasta era mult prea atrasa de fratele lui Rei. Satena a luat-o inainte, ajungand mai repede in clasa, asezandu-se in banca, unde urma sa se aseze si roscata. Inainte cu cateva minute sa apara profesorul de engleza in clasa, a aparut si prietena satenei, care se aseaza repede in banca, zambitoare.
-Ce e cu tine ? De ce zambesti Intreaba Aika, fiind curioasa de fel.
-Ghici ! Cei doi s-au mutat de ieri la liceul nostru ! Vin din Osaka si si-au luat un apartament de prin zona. Sunt in clasa alturata , adica in a XII-a B .
"Adica nu voi putea scapa de el ? Voi fi distrusa daca afla ceva tata ... Dar totusi ... Nu-mi pot lua gandul de la ..." Gandurile fetei au fost intrerupte de osa clasei pe care a intrat profesorul impreuna cu un nou elev, un baiat blond , cu parul scurt, lasandu-si bretonul sa ii acopere ochiul stang. Inaltimea lui cu cativa centimetrii mai mare decat cea alui Rei. Ochii sau aveau culoarea unei nopti intunecate , ce iti dadeau firi pe sira spinarii atunci cand ii priveai. Era imbracat cu o bluza cu linii negre si gri asezate pe orizontala si o jacheta grena peste , blugii sai erau negri, prinsi cu o curea alba, nu foarte groasa. Profesorul il poftise pe noul coleg sa se prezinte .
-Ma numesc Kotaru Iwaki , am optisprezece ani si abia m-am mutat in oras . Sper sa ne intelegem bine, bla bla bla. Spuse baiatul plictisit , urmandu-si drumul apoi spre o banca de langa geam unde statea o fata, care la prima vedere parea o biata tocilara. Banca in care s-a asezat tipul cel nou era exact in spatele satenei si a roscatei.
Proful se intoarse cu fata spre tabla pentru a incepe o noua lectie plictisitoare. Dupa aproape o jumatate de ora de predat , barbatul din fata clasei a privit inspre noul elev , care se parea ca nu a scris mai nimic in caiet.
-Domnule Iwaki, de ce nu ti-ai notat nimic ? Intreaba profesorul incrucisandu-si bratele.
-Pai am cam ramas in urma. Raspunse baiatul plictisit
-Lasa-ti doua pagini libere si scrie ce dictez eu de acum. In pauza, eleva Aika Hino iti va imprumuta caietul sau pentru a-ti putea copia inceputul lectiei.
Fata ofta adanc, dupa care isi daduse ochii peste cap. De ce mereu cand cineva nu isi scria lectia trebuia sa copieze de la ea ? Intr-adevar, scrisul ei era cel mai frumos din clasa, dar pentru ea acesta nu era un motiv bun.
In sfarsit, cea mai plictisitoare ora posibila s-a sfarsit. Soneria tocmai a anuntat sfarsitul primei ore si o pauze de zece minute , timp in care elevii ies in curte, dar Aika a ramas in clasa pentru a-l ajuta pe noul coleg. Baiatul statea in banca, iar Aika statea in picioare langa el .
-Priveste aici ... De la Past Perfect copiezi tot pana la noul titlu ... De acolo cred ca ai scris si tu. Incerca fata sa spuna aratandu-i baiatului pe caiet. Dar blodul nu era atent deloc la ce spunea fata, ci o sorbea din priviri.
-Esti atent sau imi bat gura degeaba ? Intreaba fata enervata.
-Usurel frumoaso , nu te grabi, ca timp exista ! Replica baiatul privind-o insistent.
-Mda... Poate pentru tine ! Am pierdut deja cinci minute din pauza, mai bine te-ai grabi ! Spuse satena enervata de atitudinea noului elev.
-Bine... Daca zici tu...
Baiatul s-a ridicat din banca, prinzand-o pe fata de talia sa subtire, unindu-si buzele cu ale sale. Aika a inghetat inca din momentul in care el s-a ridicat. Ochii lui negrii, patrunzatori, parca o hipnotizau. Bratele lui puternice, erau incoacite in jurul trupului ei delicat, anulandu-i orice miscare, buzele sale i le acoperea ce cele ale fetei, care tremurau. In momentul in care baiatul i-a despartit buzele , introducandu-si limba in gura acesteia, vrand sa exploreze toate ascunzisurile ei, fata a simtit o scarba de nedescris fata de persoana care o strangea puternic in brate. In ochii fetei au aparut doua lacrimi, dar care au fost oprite de Aika, care incepuse sa se zbata in bratele baiatului, care intr-un final i-a dat drumul. Satena si-a dus mana la gura , stergandu-si cu greata buzele, dupa care a iesit vijelios pe usa clasei, indreptandu-se spre baie. A coborat scarile repede, iar din cauza ca nu a privit inaintea ei s-a ciocnit de Rei.
-Hei, pisicuto, ce s-a intamplat ? Intreaba acesta parand ingrijorat.
Fata nu a raspuns, ci si-a pus capul pe pieptul baiatului, strangand in pumni tricoul acestuia, lasand o lacrima sa ii cada pe obraz.
-Mi-e ... Mi-e scarba... Rei ... Da-mi repede o guma sau o bomboanam, altfel cred ca tampesc ! Exlama fata acoperindu-si fata cu mainile.
-Dar ce s-a intamplat ? De ce anume ti-e scarba ?
-Noul coleg ... M-a sarutat ... Inca ii simt limba aia scarboasa plimbandu-se prin gura mea ! Raspunse satena incruntandu-se !
Rei a oprit-o pe prietena fetei care se indrepta spre clasa, rugand-o sa aiba grija de Aika. Baiatul a inceput sa fuga in sus pe scari, vrand sa ajunga cat mai repede la individul acela care a indraznit sa se atinga de satena. Ajuns in clasa a XII-a A , acesta a deschis usa, lasand-o sa se izbeasca de perete, facand toata clasa sa tresara si sa il priveasca.
-Cine e noul coleg ? Striga satenul asteptand un raspuns.
Dintr-o data un baiat blond, inalt se didica din banca in picioare, apropiindu-se de cel ce astepta la usa clasei.
-Eu sunt ! Ce vrei ? Intreaba acesta privind plictisit, si apropiindu-se din ce in ce mai mult.

Kotaru, sweet , isn't he ?
http://i219.photobucket.com/albums/cc127.../08091.jpg

Astept comentarii ... :P
---MY YAOI BLOG-- *click*
[Imagine: _Gay_Rights__by_Minty_Hippo.png][Imagine: Not_a_choice___stamp_by_ethereal_cr.gif]
Why is it that, as a culture we are more comfortable with seeing two men holding guns than holding hands? [Ernest Gaines]

Răspunsuri în acest subiect
Ecstasy - de Yaoi Queen - 21-03-2008, 10:16 PM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 21-03-2008, 10:28 PM
RE: Ecstasy - de Aly - 21-03-2008, 10:45 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 24-03-2008, 12:34 AM
RE: Ecstasy - de Dark Shadow - 24-03-2008, 02:57 AM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 24-03-2008, 01:37 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 25-03-2008, 06:06 PM
RE: Ecstasy - de Melyeter - 25-03-2008, 06:29 PM
RE: Ecstasy - de Arya - 03-04-2008, 08:30 PM
RE: Ecstasy - de Yaoi Queen - 08-04-2008, 03:19 PM
RE: Ecstasy - de andrusk - 08-04-2008, 04:27 PM