E o melodie care nu poate , pur şi simplu, să fie trecută cu vederea. Şi eu ador melodia asta, mai mult pentru versuri. Plus că Paraziţii sunt o trupă foarte tare şi adevărată, mereu mi-au plăcut şi acum nu fac excepţie. Şi aceasta este una din melodiile mele preferate de la ei ( dar ' Ca fuga pe gheaţă ' e aşa cea mai de suflet ) . Oricum aceasta are aşa nişte versuri true, de parcă îţi vine să arunci cu ceva în cineva, dar nu ştii cu ce şi în cine. Aşa că , parcă o iei razna.
cât adevăr. Ador ritmul de hip hop, e o creaţie mai mult bazată pe versuri şi voci , ceea ce este pur şi simplu impecabil în melodia de faţă . Îmi place foarte tare.
' Vrei bani? ' toată lumea vrea, ăsta e adevărul. Când ai o vârstă, mai înaintată sau mai fragedă, cred că nu contează. Multă lume fuge după asta.
' Te-ai distrus de nu te mai cunoaşte nici tac-tu ' - cum am zis, conturează doar adevărul în această melodie. Cred că şi de aceea îmi place. AŞ putea să extrag şi tot extrag replici şi s-ar convinge toată lumea, oricine, cât de adevărat , interesant şi profund, totodată vulgar, este.
10, fără discuţii.
next :
Ombladon - Noapte bună Bucureşti
Dacă tot suntem la categoria asta ; )