Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Adevar si Onoare: X vs D

Jun a vazut-o pe Hikari prabusindu-se la pamant, a vrut sa mearga sa o ajute dar Kaori a fost mai rapida. A inceput sa-i strige numele lui Hikari iar apoi s-a uitat in directia ei nu a inteles de ce. A spus un nume iar apoi un kunai a zburat pe langa ea. S-a intors din instict si a vazut un batranel care era la pamant si cu mana indreptata spre fundul ei.

' - Cine mama naibii esti ? a spus ea scotandu-si kunaiurile.


OCC : care vrei.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













"- Wow periculoasa ca de fiecare data Kaori si eu care credeam ca ne vom intelege bine. Ma bucur sa te cunosc Jun, sunt Hotori...Hotori Eien, unchiul lui Hikari." Batranelul incepu sa faca niste gesturi ce pareau a fi limbajul semnelor pentru o incantatie. Dintr-un bosorog impertinent se transforma intr-un blond cu ochii albastrii, de 25 de ani, imbracat in costumul traditional japonez. Noua lui infatisare o surprinse pe Jun si putin pe Kaori. Se indrepta treptat spre blonda si o lua in brate pe Hikari.
"- Numai avem ce cauta aici, sa mergem la han, acolo vom discuta mai detaliat ce se va intampla cu voi, cu Hikari si cu lumea Yomi."
"- Stai putin ce cauti aici? Parca erai in orasul focului?" intreba Kohi iritat de aparitia lui Hotori.
"- Inainte ca Hikari sa lesine a trimis un shikigami sa vina dupa mine cu un mesaj pentru in care povestea ce se intampla."
"- Shikigami? Kana!"
"- Bingo, shikigami-ul meu scump si drag care m-ar trada pentru a o salva pe Hikari!"
Replica lui primi un raspuns imediat, un picior ateriza fix in capul lui, facandu-l sa-si piarda echilibrul daca nu era pregatit.
"- Kana vrei sa o scap pe Hikari? Sa mergem o data!"

ooc: denny
[Imagine: Untitled-1.png]

Persoana din fata ei s-a prezentat sub numele de ' Hotori Eien '. Era chiar unchiul lui Hikari. Isi retrase kunaiul si il puse inapoi la locul lui. L-a privit suspicioasa pe acel 'batranel' care a inceput sa faca niste semne cu mana mai apoi in fata ei sa apara un tanar prea frumos ca sa fie real. Fata s-a uitat la el cu prea mult interes, ramase ca si traznita. A vrut sa spuna ceva, sa-si ceara scuze sau ceva de genul dar a renuntat. Au pornit spre han si in tot acest drum Jun s-a gandit cum sa isi ceara scuze. Cand au ajuns la han, fata s-a dus in camera ei si a inceput sa se dezbrace, si-a luat pe ea un kimono alb si s-a pus sa doarma cat mai era din noapte. Nu a stat sa afle ce s-a intamplat cu Hikari, era prea obosita, pur si simplu nu a rezistat sa nu inchida ochii si sa adoarma.
A doua zii s-a trezit speriata, nu stia de ce, dar avuse un vis nu prea placut. S-a imbracat in hainele ei obisnuite mai apoi iesind afara. L-a zarit pe Hotori. A zambit a vrut sa paseasca dar s-a razgandit. Apoi si-a luat inima in dinti si a mers pana la el.

- Umh ... imi pare rau pentru ce s-a intamplat in urma cu cateva ore. Stii tu ... faza cu amenintatul cu un kunai. a inceput sa spuna balbaindu-se la unele cuvinte.

OCC : marina ... cred o.O
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













"- Sunt atat de chipes de te las fara cuvinte, domnisoara? Pacat ca nu esti inca pe gustul meu, mai asteapta sa cresti!" spuse Hotori cu un zambet sarcastic. Jun il privrea socata si totodata nepasatoare la cele spuse de el.
"- Ah! Ok trecem peste vreau sa-i aduni pe toti trebuie sa va spun care este situatia ce se va intampla cu antrenamentul vostru si care este starea lui Hikari."
Inainte sa se intalneasca cu viitori shinobi, Hotori se duse in camera lui Hikari pentru a vedea ce se mai intamplase, inca mai spera ca nepoata lui sa se trezeasca. Neji dormea langa patul ei in timp ce Kohi statea pe pervazul geamului, privind in gol. Hotori decise sa paraseasca camera in liniste fara ai deranja pe cei doi shinigami si se indrepta spre o camera mare de la parterul hanului.
"- Ma bucur sa va cunosc pe toti sunt Hotori Eien si incepand din acest moment sunt sensei-ul vostru cel care va va ajuta sa deveniti shinobi. Primul nostru obiectiv este sa ajungem la intrarea in lumea Yomi si pentru a reusi asta trebuie sa fim puternici. Momentan nu ne putem baza pe nepoata mea, se pare ca aceea incantatie i-a provocat o blocare spirituala ce nu-i permite sa se trezeasca. Aveti intrebari?"

ooc: cine vrea
[Imagine: Untitled-1.png]

Kaori nu reusi sa adoarma toata noaptea.Statu impreuna cu Neji si cu Kohi langa Hikari,tinandu-si capul intre palme si chinuindu-se sa isi linisteasca gandurile.Neji adormi intr-un final iar Kohi nu puse geana pe geana toata noaptea.Statu nemiscat pe pervaz,privind in zare.Cand Hotori intra in camera,Kaori isi ridica (,) capul si il intreba din priviri daca era bine.El nu ii raspunse asa ca fata se multumi doar sa il urmeze pana jos.Il asculta cu atentie si pret de cateva secunde ii admira indrajirea si hotararea.Semana mult cu Hikari din privinta asta.
"-Am eu o intrebare.",zise Kaori,ridicandu-se de pe un scaun.
"-In ce va consta antrenamentul nostru?Si cat timp mai avem?"

OOC: Senpai~
LOLNOPE

"- Buna intrebare, scumpa mea eleva! In primul rand va voi pune sa dansati in stil hawaii apoi sa ma serviti pe mine pana la adanci batraneti iar fetele vor devi haremul meu personal si..." nu apuca sa termine fraza ca se trezi cu o carte in cap de la Kana.
"- Cred ca stiu de unde a invatat Hikari acest obicei de a ma lovi!"
Ochii shikigami-ului sau inca erau atintiti asupra lui avertizandu-l sa-si ia treburile in serios acum totul depindea de el. Hikari zacea in pat luptandu-se intre viata si moarte, Neji si Kohi erau prea preocupati sa o protejeze pe tanara miko decat sa ajute, singura persoana ramasa era el.
"- Bun vom trece la lucruri mai serioasa: antrenamentul vostru va consta in cresterea puterii spirituale in asa fel incat sa atingeti nivelul onmyouji si shinobi. Veti invata noi incantatii si veti putea sa va chemati propriul shikigami care va fi alaturi de voi timpul. Fiecare dintre voi veti primi de la Kana cate un pergament unde scrie ce aveti de facut, eu voi fi doar umbra ce va urmareste si cand voi considera ca sunteti pregatiti sa luptati cu adevarat va voi conduce spre intrarea in lumea Yomi. Insa va avertizez lupta nu va fi usoara!"
Kana aseza o gramada de pergamente care le grupa in 4, pentru fiecare element. Pentru foc aveam: Baasto Furea, Faiaa Booru, Furea Aroo, Vureivu Hauru; pt apa: Demona Kurisutaru, Furiizu Aroo, Van Reiru; pt aer: Buramu Fangu, Buramu Gasshu, Digu Voruto, Mono Voruto; pt pamant: Aaku Burasu, Diru Burando, Dagu Bureiku.
"- Cand le veti stapani pe acestea va voi invata incantatii de onmyouji."

ooc: cine vrea


:smart: Lectii despre incantatii:
~ Foc
Baasto Furea: Subete no chikara no minamoto yo
Kagayaki moeru akaki honoo yo
Waga te ni tsudoite rengoku to nase

Faiaa Booru: Subete no chikara no minamoto yo
Kagayaki moeru akaki honoo yo
Waga te ni tsudoite chikara to nare

Furea Aroo: Subete no chikara no minamoto yo
Kagayaki moeru akaki honoo yo

Vureiru Hauru: Subete no inochi o hagukumishi
Haha naru mono, mugen no daichi
Waga te ni tsudoite chikara to nare

~ Apa
Demona Kurisutaru: Sora to daichi o watarishi mono yo
Yasashiki nagare, tayutou mizu yo
Waga te ni tsudoite chikara to nare

Furiizu Aroo: Mizu ni tayutau seirei-tachi yo
Meiyaku no kotoba ni yori ware ni shitagai chikara to nare

Van Reiru: Yasashiki nagare, tayutou mizu yo
Subete no mono ni shiroi ibuki o

~ Aer
Buramu Fangu: Sora to daichi o watarishi mono yo
Eikyuu o fukiyuki sugiyuku kaze yo
Waga te ni tsudoite chikara to nare

Buramu Gasshu: Eikyuu o fukiyuki sugiyuku kaze yo
Waga te ni tsudoite chikara to nare

Digu Voruto: Subete no chikara no minamoto yo
Sora to daichi o fukiyuku kaze yo
Waga te ni tsudoite chikara to nare

Mono Voruto
: Kaze yo, akaki honoo yo
Ikazuchi to narite
sabakino chikara o tokihanate

~ Pamant
Aaku Burasu: Kaze to daichi to ni nemuru seirei-tachi no ikari no chikara
Ima koso chikara o ikazuchi to kashi ten to daichi o hitotsu ni tsunagi

Diru Burando: Daichi ni sumu seirei-tachi yo
Maeiyaku no kotoba ni te waga i ni shitagai chikara to nare

Dagu Bureiku: Subete no inochi o hagugumishi
Haha narishi mono, mugen no daichi yo
Waga i ni shitagai chikara to nare
[Imagine: Untitled-1.png]

Fata a luat pergamentul si l-a deschis studiindu-l de cateva ori. Nu a schitat nicio emotie ca sa se descrie pe fata. S-a ridicat de pe locul in care statea si a trecut nepasatoare pe langa toti, iesind afara fara sa-i pese de ceea ce vor zice. Indata ce a ajuns afara vantul a inceput sa sufle destul de tare. In acel moment semnul trandafirului i-a aparut pe frunte atunci emotiile s-au declansat, furia si dragostea, increderea si indoiala au facut ca energia ei sa iasa afara. Incet, incet ceva din ea vroia sa iasa afara, singura putere de constinta care i-a ramas si-a focalizat puterea pe un copac, distrugandu-l. In tot acest timp semnul trandafirului care si-a extins tulpinile pe corpul ei se retragea, lacrimile-i curgeau parca nesaturandu-se sa iasa din ea.

' - Nu ... nu ... nu ... ii ucideti. ' incepuse sa repete incontinuu.

OOC : Care vrea :] vreau sa dezvalui trecutul lui Jun \:d/
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













Kaori lua pergamentul intins si il baga intr-un buzunar.Nu voia inca sa se uite pe el, avea nevoie de odihna mai intai, sa isi puna gandurile in ordine.Iesi afara dupa Jun, sperand sa gaseasca undeva in apropiere o cascada.Pasi afara dar nu apuca sa caute nicio cascada pentru ca fu impinsa inapoi de un vant puternic.Cineva o prinse insa Kaori nici macar nu se uita inapoi.O privea pe Jun,intrebandu-se ce se intampla.

OOC: Cine vrea.
LOLNOPE

off:mai postez odata ca vad ca cineva isi bate joc de noi =,=


on:Akane si-a luat pergamentul aruncandu-si putin ochii peste el.A schitat un zambet isteric...
"-Usor.Nu imi va fi deloc greu.."
Si-a bagat pergamentul in unul din buzunare dupa care s-a indreptat spre iesire.Deschizand usor usa ,o vede pe Jun putin schimbata.Nu a indraznit sa zica ceva sau sa mearga spre ea.De fapt, a hotarat sa se ascunda in spatele unui copac fara a fi vazuta de Jun sau de Kaori.Stand si uitandu-se aude niste pasi venind din spatele sau.Se intoarce rapid...

occ:cine vrea
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

"- Nu te-am mai vazut pe aici! Cumva esti vreun youkai in forma umana ce a venit sa o asasineze pe Hikari? In orice caz nu cred ca unui youkai l-ar interesa pergamente cu incantatii pentru oameni..." spuse Hotori apropiindu-se incet de Akane. O privi cu mare atentie pe tanara dintr-un motiv anume nu-i placea prezenta ei. Insa nu dura mult timp pana cand isi dadu seama de ce.
"- Draga Akane stiai ca in jurul tau se afla o shikoma? La pamant acum."
Hotori folosi Vureiru Haruu pentru a alunga shikoma de langa fata. Cum nu era miko sau onmyouji nu putea sa purifice aceea shikoma. Chiar daca nu avea nicio sansa, nu renunta cu usurinta cel putin asa credea pana cand se vazu trantit la pamant.
"- Bosorogit de tot esti Hoto-chan! Bine ca Hi-chan m-a lugat sa vin sa va ajut!"
Vocea aceea de copil nu insemna decat un singur lucru. In spatele lor se afla Neji ce tinea in brate o copila de 5 ani cu parul argintiu si ochii precum rubinul. Nu putea fi decat ea, Rika-chan, un shikigami cu abilitati de purificare, un shikigami al vantului.
"- Nu avem timp de dadacit Rika-chan, avem o treaba destul de complicata aici."
"- Hai hai esti la fel de gagauta ca de fiecale data! Bleah ulatule!"
"- Puslama mica ce esti..." insa Neji il opri la timp. Din doua miscari shikoma disparu definitiv.
"- Ata e o shikoma obisnuita si usor de invins insa cele care au atacat-o pe Hi-chan elau din acelea puternice pe cale si eu le-as invinge cu greu." spuse la final Rika dandu-si aere de atotstiutoare.

ooc: cine vrea

Ps: sa nu credeti ca am uitat limba romana la replicile Rikai, dar arata ca un copil de 5 ani si na nu e un om care sa fi primit educatie, vorbeste mai incoerent.
Poza cu Rika: http://media.photobucket.com/image/anime...a.jpg?o=30
Ps2: Kohi si Neji sunt shikigami ce controleaza puterea focului asta inseamna ca il reprezinta pe Suzaku intr-un fel, in timp ce Rika este un shikigami al vantului reprezentandu-l pe Seiryuu.
[Imagine: Untitled-1.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Adevar si Onoare: X vs D - character description hikari marina 19 18.454 11-06-2010, 07:18 PM
Ultimul răspuns: IloveYuki


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)