Etto.. Nolazy..
~Cred ca After the rain ... nu sunt sigura, dar o ador cel mai mult XD
~Se da o batalie intre Eyes Rutherford din Spiral si Kiryuu Zero din Vampire Knight.. nu sunt sigura.. inca
~Dar se putea?! Se putea sa nu vina si aceasta intrebare? :]] Bineinteles xD
Multumesc pentru intampinare xD
New..Belphegor
~Iasi.. deah.. pana si yo uit cateodata :]]
~De la varsta de 7 ani... stiu ca nu citeam repede... abia daca invatam sa spun o propozitie :]] dar imi placea sa le vizionez.. si forumul il stiu de minim un an si ceva :]] de cand sunt pe forumuri cu quiz`urile de pe animezup l`am descoperit..
Tnx for welcome xD
And..myuu
~Sunt draguti xD imi place cum canta si toate alea, clar... le ador stilul O_O preferatul meu fiind.. cred ca Strify xDD Mama ce`mi place numele :]] nu cred ca`mi trebuie facute si prezente motivele *doah... sunt evidente -_-'*
~.. sa nu te sperii :]] mai degraba imi place sa colectionez urmatoarele:
1) Jucarii de plus... doar de vreo 5 ani. camera mea arata ca o camera pentru bebelusi (sincer)... si noaptea, cand vreau sa dorm, nu se poate sa nu am in pat macar 9 jucarii, printre care si un elefant albastru, de jumate de metru ce sta intr`un colt a patului *Lauging*
2)Postere... ehhh in ultima vreme, tot vreau sa scap de ele, dar nu am cum =.=' am multe cu muzicieni si actori din lumea noastra ... iar eu vreau sa le pastrez doar pe cei mai "rock"... greu de indeplinit *Sigh*
3)Pietricele... o boala pe cele albe O_O ... ultima data cand am fost intr`o excurtie cu scoala (clasa a 4), m`am intors cu cel putin, o piatra ce avea in jur de 5-6 kg *Lauging* o am si acum, jos langa usa camerei mele
4)Bratari si accesorii din plastic... da, am multe, desi nu le prea port si altele, asta doar daca ies prin oras cu cei de la bloc, si`mi pun cateva bratari mai mici, in rest le patrez de placere ^_^'
5)Fluturi, ar parea o barbarie, sa prind un fluture si sa`l trantesc intr`o carte la presat (de exemplu)... dar faza este ca nu eu ii prind, si nu ii am simpli. Ultimul pus in colectie a fost unul prins de bunica mea si este cat palma unui copil de 11 ani ^^ negru cu peticele rosii xDD
6)Telefoane mopbile O_O asa... asta chiar suna a nebunie, insa fac acest lucru din clasa a 2 *Lauging* pana acum am numai 15 telefoane, ce au fost ale mele, pe drumul din clasa a 2-a pana intra 6... cred ca anul acesta voi mai scapa de 2 sau 3 din ele, pentru a face o cauza nobila =]] si asa... luna aceasta voi primi unul nou -.-'
7)Paiuri, hmmm... se pare ca eu si Loxley, avem ceva in comun cat de cat =]]
8)Scoici, marog, imi pot mari colectia numai vara, cand ma duc la mare *Thinking*
~Nu stiu ... pur si simplu alte forumuri anime devin rude cu Sahara, ceea ce ma deranjeaza mai mult decat orice :]]
~Normal
Multumesc pentru primire xD
Alte intrebari
?