Teama , perversiune si putin romantism .
Chiar azi imi amintesc noaptea cu luna plina si pe omul din umbra .
Mergeam prin parc , ca de obicei , singur . Contemplam natura in toata splendoarea pe care i-o putea oferi luna rotunda si stelele ce pareau puncte de foc gata sa se arunce spre mine .
Surdina pe care mi-o oferea acel loc , nu puteam sa o compar cu nimic altceva . Aveam insa acel presentiment ca noaptea aceea o sa fie mult mai speciala decat serile pe care le-am savurat de atatea ori , ca ceva se va intampla . Imi amintesc ca era o seara de vineri nu foarte tarziu poate aproape de miezul noptii .
Imi terminasem programul foarte devreme asa ca am profitat de ocazie . In ultimul timp eram intr-o stare de turbulenta din care nu puteam iesi chiar daca imi umpleam timpul cu mult mai multa munca decat obisnuiam . Inainte functiona perfect , dar de data asta tratamentul pe care mi-l administram se dovedea a fi cel care ma obosea mai tare decat sa ma ajute .
Era mai frig ca de obicei asa ca n-am stat foarte mult . Vantul incepuse sa bata din ce in ce mai violent si in momentul cand am ajuns in scara blocului incepuse ploaia .
Pentru mai mult de jumatate de an nu mai simtisem picaturile reci , nu mai avusesem bucuria atingeri ploii . Simteam senzatiile acelea izbindu-se in mine , explodau ca artificiile iar pielea mea se cutremura sub vantul aspru si ploaie .
Atunci am vazut umbra . Umbra mea semana mai mult cu un om inalt si mare . Dupa infatisare era un barbat ; statea sprijinit cu bratul de perete , iar in mana stanga avea o tigata aprinsa din care tragea cu nesat . M-am oprit in fata lui si el s-a indreptat si-mi parea mult mai inalt decat prima oare , dar nu cu mult mai mare decat mine .
Apoi nu-mi mai amintesc decat ca a venit spre mine si apoi am simtit cum m-a tras de mana . A doua zi m-am trezit in camera mea , intre perne , gol dar acoperit de cearsaf .
Chiar azi imi amintesc acest ciudat incident , azi cand e vineri si se fac fix doua saptamani de atunci . N-am mai mers in parc deloc din acel moment si niciodata n-am calatorit pe jos . Am ciudata impresie ca de fiecare data cand se lasa noaptea cineva ma priveste si-mi urmareste toate miscarile . Ceea ce nu inteleg nici pana acum e cum de m-am trezit in patul meu , gol . Niciodata nu dorm gol . Nu aveam semne de violenta pe corp si ma simteam foarte bine pentru o persoana care se presupune ca ar fi fost violata sau agresata de un tip pe care nu-l cunostea .
Ma trezesc din visele mele auzind soneria de la usa . Imi iau halatul pe care il infasor in juru-mi , chiar daca nu mi-am sters corpul de apa si ma indrept spre usa pentru a deschide . In fata mea vad un barbat inalt ce ma priveste lung , dar care nu spune nimic .
- Pe cine cautati ? il intreb , captivandu-i atentia .
- Doctor Henry …… ?
- Da , eu sunt . Cu ce va pot ajuta la aceasta ora atat de tarzie ? il intreb dupa care ma dau la o parte , facandu-i loc pentru a intra inauntru , insa barbatul nu face nicio miscare .
Pentru un moment inchid ochii si cand vreau sa-i deschid simt cum parca nu as mai avea picioare sau pamant sub ele si ma prabusesc , narile usturandu-ma cumplit .
Nu a fost greu sa ma aproprii de persoana din fata mea . Mi-a fost mai simplu decat mi-am imaginat . Dupa atata timp il am din nou in bratele mele , ii pot simti caldura , pielea fina dupa care am tanjit atat . Ce mi-as mai putea dori ?
Ceva insa ma deranjeza . Aceste intalniri pe ascuns , fara ca el sa stie ca eu ma aproprii de trupul lui in fiecare vineri si-l fac sa tremure inconstient . Ca profit de el pentru a-mi satisface niste nevoi ...
As vrea sa se trezeasca si sa-i pot provi macar ochii , sa-i spun de ce ...
Sa-i spun ca mi-a fost dor , ca nu mi-a placut ca s-a ascuns atat de mine ...
Simt ceva cald ce se plimba pe tampla mea si prin par , peste buze , pe gat ...insa mi-e frica sa deschid ochii si sa vad ce este deasupra mea . De ce ? De ce s-a intamplat una ca asta ? Ce-am facut ca sa fiu in postura asta ? De ce eu ?
- Hai , deschide ochii , nu-ti fie frica…
Aud vocea unui necunoscut ce parca ma roaga sa-i intalnesc privirea . Imi misc mainile pe suprafata patului si dau de trupul meu iar gol . Deschid incet ochii si ma trag spre capatul patului in sezut in acelasi timp tragandu-mi ceva peste mine . Intalnesc chipul acelui barbat pe care l-am vazut la usa mea si incep sa-mi amintesc ce s-a intamplat .
- Cine esti tu ?
Il intreb in timp ce ma uit speriat spre el . Dupa cum arata nu ar avea mai mult de 27 de ani . Parul blond cu usoare tente de castaniu ii scoate in evidenta ochii albastri , un albastru pur ca un cer in miez de primavara . Are tenul alb ca laptele si buze mari si pale . Nu-mi pare cunoscuta figura ... total noua pentru mine .
- Un admirator secret .
Admirator secret , ha ? Tipul asta are mult tupeu si destula conditie fizica sa ma puna la zid cu doar o mana , asa ca nu comentez . Trebuie sa ma port normal , dar in acelasi timp sa-mi apar dignitatea .
- Si crezi ca un admirator secret face lucruri din astea ? Pun pariu ca tu esti cel care ma urmareste . Ce ai cu mine ? Cine te-a pus ? Vrei bani , iti scriu un cec , o sa fii multumit .
Si ma trag de pe pat , pe partea opusa locului in care se afla cautandu-mi servieta . In acelasi timp cel din spatele meu vine spre mine si cu ambele maini incepe sa-mi prinda talia . Are mainile putin transpirate , dar care emana caldura . Simtindu-le pielea mi se cutremura usor , avand o senzatie calmanta in acelasi timp .
- Nu , nu am nevoie de bani .
Si spunand asta imi parcurge provocator mana cu a sa , impiedicandu-ma sa ajung la cec .
- Atunci , ce vrei ?
Il intreb enervat , incercand sa ma trag din bratele lui insa fara succes , iar din cauza acestui gest incepe sa stranga si mai tare imbratisarea .
- Daca ti-as spune ca te iubesc , m-ai crede ?
Imi sopteste incet la ureche . Ii simt respiratia calma , varful limbii atingandu-mi varful urechii . Si simt cum ceva in mine cere mai mult de atat .
Ii simt mana cum cuboara , pe picior , traversandu-mi pulpa si apoi urcand . Ma mangaie incet , in timp ce limba imi face cerculete fierbinti pe gat . Nu pot decat sa gem , atunci cand imi simt corpul atins cu atata finete , cum isi imprima orice atingere in pielea mea .
- Si acum , ce ai de gand ? O sa profiti iar de mine ?
Ma rastesc , intorcandu-mi fata spre a sa intalnindu-i-o , plina de sine . Ma priveste si dupa cateva clipe incepe sa rada .
- Ah , deci iti aduci aminte ?
Ranjeste lasciv spre disperarea mea . Incep sa ma inrosesc la fata , simtind fierbinteala in obraji .
- Vag , nu chiar asa de clar...
Raspund incercand sa evit privirile iscoditoare de pe fata lui perversa . Dar cu toate astea nu-l fac sa renunte . Ma roteste astfel incat sa ma poata prinde de barbie ; mi-o apropie de gura lui , isi infinge mainile in par , impingandu-si limba spre interiorul umed al gurii mele . Senzatia rece este inlocuita imediat de multa saliva cu care-mi unge limba in impingeri lente si arzatoare .
- Atunci , hai sa ne amintim ce am facut acum doua saptamani . Vrei ?
Dar nu mai asteapta un raspuns si ma ia in brate lasandu-ma pe pat . Incepe sa se dezbrace in fata mea , pe rand . Incepe prin as descheia camasa , cu miscari lente insa atent studiate , ce ma fac sa ma inrosesc si sa pierd firul ratiunii . Isi maseaza gatul lung , dandu-si capul pe spate , iar cu cealalta mana incepe sa-si parcurga abdomenul , trecand cu mana peste partea inferioara pe care si-o apasa cu un deget de sus pana jos .
Ma priveste , apoi isi linge buzele cu limba , un strop de saliva curgandu-i in coltul guri .
Isi atinge sfarcurile cu aratatorul iar degetele celeilalte maini si le introduce in gura , frecandu-le de limba rosie . Inghit in sec .
- Vrei sa ma desfaci la pantaloni ? Sunt un pic cam ocupat .
Ma intreaba . Dau din cap , dintr-un motiv nu prea precis , merg in patru labe pe suprafata moale si ma asez in genunchi pe marginea parului . Ii ating cureaua si incep sa trag de ea , pana o desfac . Trag de slitul pantalonilor , apoi ma indepartez . Intre timp , barbatul isi maseaza bobitele rozalii , gemand .
- Scoate-l si ocupata de el .
Imi spune . Si ma conformez . Eu insumi sunt aproape de a ma topi cand il vad cat de provocator se misca si cum se joaca cu el insusi . Ii dau pantalonii jos , privindu-l pret de cateva secunde . Are ceva in pantaloni , nu gluma . Incep sa-i ating materialul boxerilor si in aceasi timp sa-l privesc . Incepe a geme si mai pronuntat iar organul incepe sa-i fie nelinistit . Se lasa spre mine , in pat sarutandu-mi buzele . Se intoarce pe o parte si mi-l ia in ambele maini , jucandu-se cu el . Ii trag si ultima piesa vestimentara si fac exact lucrul pe care-l face .
Isi departeaza picioarele , facandu-mi spatiu . Imi parcurge organul cu limba , de sus pana jos , concentrandu-se pe partea superioara pe care mi-o atinge incep sa tremur si sa eliberez prematur lichidul pe care-l tin in mine de cand a inceput sa se dezbrace . Eu , la primul contact de acest gen , inchid instinctiv ochii . Pielea visinie , moale , imi poate oferi pentru prima oara o viziune de ansamblu . Incerc sa nu fiu scarbit de ceea ce fac si ii ating capatul cu limba . Il umezesc , saliva curgandu-mi necontrolat , apoi , incep sa-l parcurg cat mai des de sus pana jos . Imi maresc cavitatea bucala si il iau in gura . Imi aud propriul icnet infundat in timp ce il simt cum mi se mareste in gura .
- Esti excitat rau .
Se opreste pentru cateva cuvinte , apoi cu degetul imi maseaza varful , la care eu gem liber , excitat pana in cel mai mic por .
Imi trec limba peste mucul tare si umed ce geme de excitatie , il iau in gura cu totul si-l inghit , pana simt cum imi ajunge pe cerul gurii . Imi trec degetele peste partea umeda , masandu-l , privind cum ejaculeaza . Apoi il ling inghitind lichidul combinat cu saliva .
Deodata , se ridica in genunchi , lingandu-se pe la gura .
- Esti delicios , dar nu mai rezist , daca nu intru in tine , o sa-mi para rau .
- Ai mai facut asa ceva ?
Il intreb , fiind curios . Ultima oara nu aveam urme de violenta nici semne ca as fi fost folosit intr-un act sexual .
- Nu puteam face asta , puteam ?
Ma linistesc , intr-un fel cele spuse de el . Pe neasteptate , ma trage de picioare si ajung sa stau dedesupt , corpul masiv amplecandu-se spre mine si dintr-o miscare , patrunzandu-ma
- Ahhh ...
E tot ce pot sa scot . Incepe sa execute miscari de du-te-vino , frecandu-si organul ce se mareste cu fiecare miscare , tot mai mult in interiorul meu .
Gem intr-o dorinta atat de inflacarata , straniu , cald , vibrand . Simt cum isi elibereaza produsul pasiunii pe peretii corpului meu , apasandu-si greoi si din ce in ce mai vlaguit obiectul actului , pana cadem amandoi , unul langa altul , franti in extaz . Imi cauta cu mana organul , masandu-l . O stare de explozie ma cuprinde si eliberez si ultimele picaturi din mine .
- Esti cel mai bun , de departe exceptional .
Si cu aceste cuvinte rostite , ne invelim cu cersaful inca cald , adormind .
Multumesc pentru reply . > : D <