23-06-2009, 12:56 AM
De unde stii??? Sunt pro telenovele si le promovez..iar acum imi spal gura cu acid
Ai privit azi vreun anime?
Evita cuvantul DA sau NU :P:P:P
|
23-06-2009, 12:56 AM
De unde stii??? Sunt pro telenovele si le promovez..iar acum imi spal gura cu acid
23-06-2009, 01:14 AM
Am privit Nana si am tras si o portie de plans...Cascada Niagara nu alta). De ce trebuie sa se casatoreasca cu Takumi ca o strang acum de gat si ii ingrop pe amandoi? Vai saracutul Nobu [deci nu ma luati in seama]
next: esti gay? [sper ca nu deranjeze pe nimeni intr...it was just a joke]
24-06-2009, 11:00 PM
Sunt fata, deci... trage singura concluziile... Mi se pare, totusi, cam imposibil... Hmm... sima indoiesc ca as fi fost, chiar daca as fi fost baiat. Imi este imposibil sa aflu daca as fi... si sunt dezinteresata de aces subiect.(daca as fi gay daca as fi baiat)
Ochelarii tai de soare sunt cu lentile negre?
[center]No winter lasts forever; no spring skips its turn.
I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden.[/center] [center][/center]
25-06-2009, 09:47 AM
tu ma spionezi? chiar asa sunt dar de fapt majoritatea ochelarilor de soare au lentile negre whatever, ai ghicit
Q: iti place movul? :X [lipsa de inspiratie ] Intunecand intunericul,
iata portile luminii.
02-07-2009, 11:48 PM
Mai intrebi? Adooor culoarea mov. Cred ca daca as putea as colora lumea in negru si MOV!
Am si camera de culoare mov! In concluzie: Sunt inebunita dupa aceasta culoare. QIti place rock'ul?
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...! , chibi-ul lui Tasha Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?
03-07-2009, 02:39 PM
Bineinteles,hehe.A inceput sa imi placa rock-ul acum cativa ani si ma declar foarte multumita ca am descoperit acest gen =D
Q: Iti place Devil May Cry ?
LOLNOPE
03-07-2009, 02:49 PM
Anime-ul, asa si asa. Jocul il ador in special DMC2.
Q:iti plac mmo-rpg-urile ?
05-07-2009, 12:34 AM
Numai daca le joc cu prietenii, desi in general imi e tare greu sa ma tin de un mmo. Mi-a placut Requiem tho, avea un background story so to say, interesant. Iar Xenoas are waaaay too cute.
Lipsa de imaginatie: Iti place moda hippie?
07-07-2009, 11:55 AM
nush dak imi place sau de ce imi place:study: tre sa invat ce ii aiaXDD
iti place pokemon? |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Evită cuvântul DA sau Nu (2) | 324 | 83.774 |
16-08-2013, 06:58 PM Ultimul răspuns: |
||
Cuvantul preferat | 149 | 69.854 |
21-12-2010, 05:59 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |