16-05-2009, 12:06 PM
sysule mama ce capitol mic :-w
Sa vezi tu saptamana viitoare ce iti fac cand vin la tine :-w
So incepem cu greselile :))
"Desi frumosi ochii ei erau reci"-> aha in sfarsit o greseala...numi scapa nimic :-b..."desi frumosi VIRGURA ochii ei erau reci"....o greseala minuscula dar nam ce face :-j
" ..iube..sec"-> iubesec?:))=))...gata alta greseala..."Iube...sc" =))...cea mai tare faza sysule:))...eh nu se supara sysul meu tocmai pe mine nu? ;;)
"vroia"-> nu exista verbul "a vroii" so "voia" okay? ;)
"tare greu s aimi gases"-> "sa-mi" :>...nam ce face..am gasit greseli si aici :>...jtiu jtiu nu face parte din capitol dar nam ce face :))=))
Mia placut...capitolul urmator >:)
mai mare CAPISH?
so astet nextu' si imi pare rau ca nu am mai avut ce critica dar chiar nu mai ai greseli :-?
I'm so sorry :D
bye sysule ^^
Sa vezi tu saptamana viitoare ce iti fac cand vin la tine :-w
So incepem cu greselile :))
"Desi frumosi ochii ei erau reci"-> aha in sfarsit o greseala...numi scapa nimic :-b..."desi frumosi VIRGURA ochii ei erau reci"....o greseala minuscula dar nam ce face :-j
" ..iube..sec"-> iubesec?:))=))...gata alta greseala..."Iube...sc" =))...cea mai tare faza sysule:))...eh nu se supara sysul meu tocmai pe mine nu? ;;)
"vroia"-> nu exista verbul "a vroii" so "voia" okay? ;)
"tare greu s aimi gases"-> "sa-mi" :>...nam ce face..am gasit greseli si aici :>...jtiu jtiu nu face parte din capitol dar nam ce face :))=))
Mia placut...capitolul urmator >:)
mai mare CAPISH?
so astet nextu' si imi pare rau ca nu am mai avut ce critica dar chiar nu mai ai greseli :-?
I'm so sorry :D
bye sysule ^^
Orcine ar fi spus că aşa e Sfârşitul
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Credeam c-o să fie cumplit, dureros
Când colo, sfidând la amurg răsăritul
Fu cum nu se poate mai pur, mai frumos . . .
Tanya, chibi-ul lui SaKu_AnGeLs_SaSu