okzz sorry for intarziwere, am avut multe probleme + cu scoala nu am avut prea mult timp si nici inspoiratie. capitolul nu stiu daca va fi bun, chiar nu m-am intrebat, dar probabil ca este. ehh...sper sa va placa avand in vedere ca nu mai am acea inspiratie de odata. pana imi revine, nu stiu ce voi face.
In schimb este cam scurtut dar nu stiu ce sa zis. deci va las pe voi.
Peste apa
Statea in pat, frecandu-si palmele una de alta. Se gandea la faptul ca nimeni nu-i va fi aproape atunci cand soarta o va pedepsi cu�nunta ei. I se parea absurd sa se marite, stiind ca nu il iubeste, ba mai mult il ura. Il ura pentru simplul fapt ca nu e de accord cu impiedicarea ceremoniei. Se simtea oribil, iar vremea de afara era la fel ca ea. Bruneta se ridica usor pasind spre fereastra. Se uita pe geam, vazand cum norii amenintatori isi faceau aparitia. Si-ar fi dorit sa-i alunge, dar asta nu se putea.
Ii venea totusi greu sa inteleaga ca in curand nu va mai avea liberate. Nu isi dorea un ocean de nefericire in care singura speranta s-a dus undeva departe de ea. Pleca langa masuta, scotand din micul dulap din lemn o mica forfeca. Lacrimile curgeau pe fata ei, in timp ce isi dadea parul de pe frunte. Hinata nu se simtise niciodata asa de rau, asa de groaznic. Nu ii placea sa-si arate sentimentele, in semn de slabiciune. Inchise pentru un moment ochii, deschizandu-i apoi. Isi privea incheietura mainii, incerca sa nu o faca dar trebuia. Tentatia era prea mare, doza de durere era la limita, se simtea incetinita si inecata in atata ura. Se simtea amortita�
Foarfeca era rece, iar pielea ei era la fel. Se atingeau reciproc. Metalul o strapungea, durerea era profunda, sangele tasnea. Murdarea tot ce atingea si pulsul incetinea. Ochii se inchideau, iar focul groazei o patrundea.
Cadea pe suprafata rece ca gheata, ramanand acolo. Trecuse ceva timp de la incident, iar Hinata era profound adancita intr-un somn adanc. Aparatul care ii mentinea fluxul de respiratie ticaia, iar langa ea o asistenta injecta intr-un mic tub, o solutie. Incheieturile ii erau bandajate, iar asistenta iesi din camera, lasand-o sa doarma in continuare.
Pe holul spitalului, vopsit in culoarea alba, stateau Neji, Naruto, Sakura si Sasuke, veniti din misiune deja, tatal Hinatei si Kurenai.
Toti erau nelinistiti, iar faptul ca Hinata a incercat sa se sinucida nu ii suradea bine lui Neji. Naruto ii arunca priviri de gheata, mortale parca. Neji nu parea incantat de ce se intampla, dar parca in el se dadea o batalie intre ce simte. In fond decizia ii apartinea lui Hiashi nu si lui. Vroia doar sa se supuna clanului, dar nu vroia sa o faca nefericita pe Hinata.
-Naruto, putem purta o discutie? Intreba Neji, aproape soptit.
-Bine, sa mergem la cafenea! Spuse blondul sec.
Amandoi parasira holul, ajungand in aripa de vest a spitalului, unde se asezara la o masa din colt .Pe drumul catre cafenea, amandoi nu spusera nimic, iar Naruto nici macar nu-i arunca o privire.
-Esti un nenorocit stiai? Stiai ca Hinata nu te vrea si ar fi incercat orice sa scape de aceasta idioata de nunta, ea ma iubeste pe mine intelege idiotule, ma iubeste pe mine, mereu a fost asta. Mereu m-a admirat si m-a iubit pe mine. Doreste sa se casatoreasca cu mine nu cu tine.
-Naruto�imi pare rau. Ar trebui sa-mi fie rusine de mine, dar era decizia lui Hiashi in vederea acordarii tronului. Nu vroia sa o lase doar pe Hinata iar in vederea Byakuganului�trebuia sa ramanem impreuna pentru pastrarea genelor.
-Stii ceva? Pe moment mi se pareai un nenorocit, acum esti si las? Unde iti este curajul acum? Nu poti pur si simplu sa spui �Nu� ? De ce iti este frica?
Neji nu mai spuse, doar asculta si lasa capul in jos. II era teama de ce o sa auda sau sa provoace. Poate chiar Naruto avea dreptate! Era un las! In adevaratul sens al cuvantului el nu vroia sa participle sau sa aprobe casatoria, dar decizia lui nu conta in acest joc de interese.
-Nu intelegi! Este mai mult decat o casatorie falsa. Este un joc de interese si un conflict de interese in care noi nu putem face nimic. Suntem ca marionetele ghidate de papusar, catre un nou show. Nu intelegi? Sunt si am fost o marioneta.
-Ba poti schimba asta! Poti sa faci ce vrei, doar lasandu-ti vorbele sa spuna totul.
-Naruto�multumesc mult. Aveam nevoie de un sfat care sa ma ajute sa trec peste aceasta perioada. Ii voi spune chiar acum lui Hiashi ca nu voi participa la aceasta farsa si vreau sa anulez casatoria. indata ce Hinata se va trezi, ii voi spune despre aceasta deicizie si vreau ca tu sa ma sustii.
-Am sa te sustin orice ar fi, doar stii ca poti conta pe mine la nevoie. Voi fi alaturi de tine mereu.
-Ah! Si Naruto�fa-o fericita. Merita dupa cat a suferit sa-si vada soarele cum rasare pe strada ei.
Naruto aproba dand din cap, apoi plati cafeaua comandata. Pleca la ceilalti, acestia inca asteptau vesti de la medic. Acesta nu mai aparea cu vesti, iar lucrul asta nu-l prea incant ape Naruto. Nu ii placea sa astepte si nici sa se faca asteptat. De cand cu antrenamentele si cu faptul ca era senseiul echipei lui Konohamaru, devenise mai matur, responsabil si avea chiar un character justitiar. Indata aparu si medical cu vestile. Sakura era tinuta in brate de catre Sasuke, iar ceilalti erau cu sufletul la gura.
-Hinata va fi bine. Nu a pierdut chiar foarte mult sange, dar i-am stabilizat starea. Trebuie doar sa ia niste pastile. Ii voi prescrie niste medicamente pe care trebuie sa le ia. Le veti lua voi de la farmacie si trebuie administrate de indata ce iese din spital. Cand isi va reveni ii voim administra noi, apoi poate sa plece acasa, luandu-le acolo. Cand se va trezi o vom tine totusi in spital pentru mai multe analize. Ma injrijoreaza starea ei psihologica, sunt de parere ca ceva s-a inamplat de a ajuns sa ia aceasta decizie. In a se sinucide�
Medicul pleca, lasandu-i pe restul sa astepte. Hiashi se simtea intr-un fel vinovat de ce patise fiica lui, dar vroia sa discute cu ea personal inainte de a lua o decizie. Stia prea bine ca nici Neji nu era de accord cu nunta, dar avea nevoie de instiintarea fetei lui.
In sat, toata lumea auzise despre ce se intamplase si in ciuda faptului ca Tsunade nu spuse la nimeni, fetele barfitoare incepusera sa barfeasca despre incident.
sper sa va placa si daca tot citit un coment mik ;;) tnX alot all
edit:
Eli - Oh :)) in legatura cu greselile, sunt de tastare, imi cer scuze ptr ele, stiu ca sunt mult prea evidente, iar in legatura cu exprimarea gomen ^^' am cam dat-o in bara.
Later edit Stai linistita :)) oricum stii care-i kestia? K atunci cand scriu in word, mi se fac cuvintele si trebuie apoi sa le remediez ( greseli ) :)0 ok nu m-am suparat :))