Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Misa/Lucy e aici..

Am sosit,sunt Cristina, am 12 ani si sunt din Iasi
Imi place sa dorm,sunt o fire mai..um..autoritara si uni spun ca enervanta.Imi plac cantecele: Thinking of you, Lilium, Hot'n'Cold etc.
Imi plac anime-urile:Fata iadului, Elfen Lied, Death Note, Naruto etc.
Imi place sa fie vacanta si sa fiu lasata in pace.
Urasc scoala si sa mi se spuna Cristi,Cristina,Iulia,Stoian.Imi mai place sa mi se zica : Lucy,Ema,Misa.
Cam atat pot spune <_<.Alte intrebari?Intrebati

Heeellow Lucy hug Bine ai venit printre noi.Sper sa te acomodezi repede pe aici ^_^
Well...intrebari...
Citesti manga? 4
Ai vreun animalut in casa?Daca da,ce nume i-ai pus? 5

Alte intrebari nu mai tin de mine.Mai las si pe altii sa-si satisfaca curiozitatea 21.Anyway..inca o data bun venit si poate avem si noi odata ocazia sa mai vorbim [mai ales ca esti din Iasi si eu sunt din Bacau 105]
[center][Imagine: siggi1wf5.png][/center]

Mersi de primire:
Cred ca trebuie sa raspund la ceva intrebari <_<.
1.Pai..daca citesc mangaDa.De pe site cel mai mult.
2.Din pacate nu am animalut de casa insa mi'as dori o pisica,as numi'o Moti.
Ar fi in regula sa mai vorbim..chiar daca nu suntem amandoua din Iasi.

Buna Buna !! Ce mai faci?Hmm eu te cunosc asa ca nu este nevoie sa pun niciun alt tip de intrebaari ^^ Te cunosc foarte bine , de fapt suntem prietene foarte bune ^^'
So bine ai venit pe animezup Ai-chan>Sper sa te distrezi aici si sa iti faci cat mai multi noi prieteni ^^
Read + respect the rulls,si distreaza-te cat mai bine aici ^^ . Oricum sunt aici unele persoane pe care le stii ( hi hi hi o sa le descoperi in timp ce potezi ) asa ca probabil te vei simti in largul tau ^^
Have fun & happy posting . ( by the way in caz ca nu ti-ai dat seama eu sunt Yume )
ja :bye:

Omg...Aiiiiii`chaaaaaaaaaaaaaaan @_____________@.Bwuahaha...welcome here dear,happy posting,have fun and no spam ^_^.
Nici eu nu am intrebari pentru ca te cunosc O_O and yeah yeah..it's me Dia ^_^.
Take care si inca odata un calduros welcome.Huggies hug

Diaaaaa!:cry: @___________@.Credeam ca nu mai treci sa ma saluti . Hihihihi..mersi de primire,nu o sa fac spam,eu niciodata nu fac Spam..Spam Is Bad T^T.Ma si miram sa ai intrebari pentru mine deoarece ne cunoastem O_O..si da..Here I'm..Ai'chan ^_^.
O sa am grija si o sa raportez la tine daca ceva e in neregula ca sa bati la ei :mean: *glumesc*
Huggies hug.Si ms inca o data de primiri.Btw..iti multumesc si tie Ninno.

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sunt aici...da chiar aici...dai click?nu...nu da!!!si totusi i`m here.... Keicy 10 5.942 27-09-2008, 01:11 PM
Ultimul răspuns: Keicy

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)