Răspunsuri: 162
Subiecte: 3
Data înregistrării: Jul 2008
Reputație:
38
Zupi: 3.410 z
1. Nu-l ascut..adica de ce sa fac eu ce vrea aceea persoana. daca mie imi place genu acela de muzica ma mandresc..chaer daca e galagios..daca e din 1900 toamna..sau daca altei persoane nui place..imi e de ajuns sa stiu ca imi place mie.
2. As face ori ce ca sa-l pun si pe el in aceesi situatie ca a mea ca sa vada ce simti in acel moment.
3. Nu i-as da atentie si as asculta incontinuare muzica zicand "nui asa ca e cea mai smekera melodie? "
4. I-as spune "si ce vrei ma sa ascult?...genu de muzica care il asculti tu? melodiile alea care au fost copiate si para-copiate dupa alte melodi numai ca e cantata in alta limba?"
5. As incerca sa-i arat ca muzica care o ascult eu e misto si sa ma lase in pace cu predicile lui de muzica prea galagioasa.
Next: Ce ai face daca ai fi inchisa intr-o incapere, toata alba... care nu are usi..ferestre..pur si simplu nimic doar pe undeva pe acolo, o masuta cu un cutit. Si ai fi cu cel mai mare dusman al tau..persoana care o urasti cel mai mult si care te enerveaza cel mai mult. Ce ai face?
~Thanks Rx~!~
Fa exact lucrul de care ti-e frica!