01-12-2008, 09:48 PM
Ganfirea are yb caracter abstract.
Eh prin zona.
Next:
Requiem for a dream.
Eh prin zona.
Next:
Requiem for a dream.
TYPE ! With your eyes closed
|
02-12-2008, 05:10 PM
rwquiwem for s dream
next: Dreams are real
†â€
You define The line beetwen human and divine In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary... †Aoi†you define There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you, Because every look makes me fall in love with you more, And make it so i cannot live without you.
03-12-2008, 01:30 AM
dreams are rea;
next: cine se scoala devreme, casca toata ziua.
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list*
03-12-2008, 09:57 AM
cine se sboala debreme cala tosta ziya
chiar trebuie sa mai exersez! next: stiu ca stii ca stiuca-i stiuca dar mai stiu ca stiuca-i peste ja ne
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!
Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star) Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke- chibi and monkey
04-12-2008, 05:50 PM
stiu ca sti ca stiuva-i stiuca dar mai stiv ca stiuca-i peste
next: Broken dreams can real
†â€
You define The line beetwen human and divine In this empty place intrinsic GRACE, SO necesary... †Aoi†you define There are times, {Aoi}, I wish I had never set eyes on you, Because every look makes me fall in love with you more, And make it so i cannot live without you.
04-12-2008, 11:53 PM
bruken creams can real
next : Dragostea eterna dureaza 3 luni
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari. * Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante. * Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa. *My anime list*
05-12-2008, 05:15 AM
Dragostea eterna dueaxa 4 luni
Next: Urasc perioada tezelor. When all looks lost And there's no escape ...I turn to my dreams!
05-12-2008, 05:50 AM
Pe tine ar trebui sa re bat ca sa nu mai fugo.
Next: Nu am dormit doua zile din cauza stresului. When all looks lost And there's no escape ...I turn to my dreams! |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
10 Vizitator(i) |