01-12-2008, 12:36 PM
Rate The Song :P
|
01-12-2008, 12:53 PM
Frumoasa melodie.Mi-au placut mult versurile
iar ritmul au superb,mi-a placut la nebunie. Ii dau nota 10,no comment ^^" Next: Spineshank - Asthmatic
01-12-2008, 01:15 PM
Ce coincidenta >-) tocmai o ascult , mi-a placut ritmul foarte mult, dar ii dau 9 pt k sunt destul de severa .
next: Avril Lavigne - Nobody's home I’m not a perfect girl. Sometimes I have a broken heart and maybe some days nothing goes right. But when I think about it and take a step back I remember how amazing life truly is and that maybe, just maybe I like being unperfect ! She`s Layla, Layla luvs u 3 :X Give her candies, much candies ^^, chibi-ul lui diabolique_alien
01-12-2008, 02:06 PM
Neah,ascultam acum 6 luni Avril lavigne.
Acum nu mai e pe gustul meu,imi vine s-o killares T_T" Sa revenim la melodie,ritmul e cat de cat buncel,versurile sunt bune.Ii dau un 7. Next: Dark New Day-Fill Me Again
01-12-2008, 03:26 PM
M-a plictisit rau de tot melodia , chiar si cu ritmul ei destul de energic...
Voce care nu'mi arata nimic special , versuri emo(u)iste D : UNDE SUNT INSTRUMENTELE ????Abia se aud... Sa zicem ca imi place un pic refrenul...dar atat.. 7.50 http://www.youtube.com/watch?v=kKorrZzZSY8 Melodie pusa la misto , sincer...mi se pare penala )
02-12-2008, 04:11 PM
Chiar ca e penala o.O' Imi vevean sa ma dau cu capul de pereti numai cand am vazut un comment de acolo -__-
Cat despre melodia ... I don't like it. I don't think she's even singing >.> Singurul lucru cre l-am inteles din versuri e atunci cand zice emo emo in refren >.> Nota 4 [ma simt mai indulgenta azi ] Haggard - Eppur si Muove Nu stiu daca o sa aveti rabdare sa o ascultati XDDD
02-12-2008, 04:30 PM
Haggard - Eppur si Muove,
Rachael: What do they even say?
Ned: I don`t know, can`t understand. You? Rachael: No! Ned: Yeah well... I like it. It`s how i`m feelin` inside.
02-12-2008, 04:54 PM
Rebil...Respect!!!
As putea asculta Nirvana toata ziua,in special "Where did you sleep last night" Nota este clar 10. Next... [denny, this is for you ] Cradle of Filth & Liv Kristine-Nymphetamine http://uk.youtube.com/watch?v=nHRD0AaQnb...re=related
02-12-2008, 05:16 PM
OHHHH I love that song :X:X, Kristine are o voce de milioane, imi plac versurile foarte mult, iar titlul ce sa mai zic ^_^. Imi place cum cata baiatu ala ma amuza intr-un fel. Oricum melodia asta merita nota 10 fara indoiala.
The Howling - Within Temptation http://uk.youtube.com/watch?v=0bqRn0rLq1c sank-q tox Always keep the faith ! YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan. The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory Always Keep The Faith Deferto Neminem Hope to the End
02-12-2008, 06:32 PM
Oh, yes, yes... Really nice one O stiam de mai de mult... True, vocea superba *dreamy* and... I could say this was the very first one dld-ed on my own *grin* [btw, au scorpioooni $__$]
Kind of priceless... 9.9 ^^ Next: Your Guardian Angel - The Red Jumpsuit Apparatus |
|
Subiecte de discuție similare... | |||||
Subiect: | Autor | Răspunsuri: | Vizite: | Ultimul răspuns | |
Rate the song 2. | 369 | 162.101 |
12-01-2012, 12:47 AM Ultimul răspuns: |
||
Favourite Anime Song | 67 | 46.736 |
10-12-2011, 09:58 PM Ultimul răspuns: |
Utilizatori care citesc acest subiect: |
19 Vizitator(i) |