Răspunsuri: 32
Subiecte: 4
Data înregistrării: Jul 2007
Reputație:
2
Zupi: 681 z
am vazut k printre userii forumului se afla si cativa fani LP asa ca am deschis acest topic
deci...Lp a intrat in viata mea cu melodia 'by myself' care nu mi s-a parut prea atractiva la inceput (prea multe urlete) dar apoi am auzit de 'in the end' care mi-a ajuns la suflet. crde k the rest is history...de atunci am inceput a cauta melodiile lor (care evident miau placut) iar acuma au scos noul album 'minutes to midnight' care desi....are o mik schimbare de stil, imi place. ii respect pe membrii trupei care au vrut sa apara cu ceva nou, deaorece, asa cum au spus si ei, stilul lor vechi a devenit usor de copiat, asa k o mica schimbare nu strica.
mleodiile mele preferate dp noul album sunt: leave out all the ret, in pieces, given up, no more sorrow, shadow of the day, hands held high, in between...
iar din vechile albume: in the end, numb, don't stay, easyer to sun, runaway, si lista poate continua.....
cred k ar trebui sa dau shi nishte infosrmatii despre trupa nu? well....membrii ei sunt chester, mike, david (phoenix), brad, rob, joe.
mike a fost printre cei ce au infiintat trupa (de mentionat k are shi un said project numai 'fort minor') , iar lui chester ia venit ideea cu numele trupei inspirat din numele unui parc. la inceput se numea hybrit theory..dar apoi sa schimbat in linkin park.
acum astept replay-urile voastre cu ce va place/nu va place la trupa.
Răspunsuri: 103
Subiecte: 12
Data înregistrării: Jul 2007
Reputație:
8
Zupi: 1.862 z
10-08-2007, 10:33 PM
(Ultima modificare: 10-08-2007, 10:35 PM {2} de Megiddo.)
Linkin Park este si una dintre formatiile mele preferate .
Prima melodie pe care am ascultat'o de la ei ... cred ca a fost In the End apoi Numb... prefer versiunea fara Jay-Z XD.Melodii preferate ..aici chiar ar fi foarte multe printre care : Numb,By Myself,Pushing me away,Don't stay [eram nebunita dupa melodia asta acum ceva vreme],Nobody's Listening sa nu uit de My December[melodie pe care pur si simplu o ador ]etc ..Favorite album ..dunno mie Meteora mi'a placut cel mai mult,adica de pe el mi'au placut marea majoritate a pieselor.
Si poate ca si'au schimbat un pic stilul dar mie tot imi plac ^^ ...I < 3 Chester's voice .De pe noul album Minutes to Midnight ... imi plac: Valentine's Day, Hands held high,Bleed It Out,Given Up ...No More Sorrow [cam toate piesele ]
GhostShell A scris:nu si-au pastrat stilul deloc...in special in ultimu album...melodiile sunt prea...emo...tot hybrid theory e cel mai bun album agree :thumbdown:
cand au aparut prima data cu hybrid theory eram de genu woooot :w00t:
soundu` mai hard....nah...muzica mai buna...
cand au venit cu meteora "hmm...merge...un pic pe acolo...but...meh...NOT!"
nu mi`a placut deloc....
si acu cu noua piesa What I`ve done...nah muzica nu mi`a placut...in schimbi mi`a placut clipu ...acu e la moda sa`ti faci clipuri din astea dar nah...s`au gandit bine baietii...
old linkin park ruled....now it sucks :glare:
e cam ca si green day...green day au avut soundu` foarte bun inainte...punk pur tata...acu s`au bagat as faca muzica emo sau numai coveruri...shame.
Linkin Park este una din formatiile mele preferate....
Albumul preferat:nu stiu sigur cred ca Meteora dar si Minutes to midnight...
Melodiile preferate:Somewhere i belong,In the end,Lying From You...si de pe albumul nou imi plac: Leave Out All The Rest si The Little Things Give You Away
Este adevarat ca stilul lor s-a schimbat si suna mai emo dar mie imi place foarte mult pt ca e ceva mai deosebit
Răspunsuri: 291
Subiecte: 19
Data înregistrării: Sep 2007
Reputație:
23
Zupi: 6.946 z
Mey, cand au disparut LP (dpdv al stilului, of course), eu am descoperit Thousand Foot Krutch... do get their last albume. Not like Meteora, yet just as good
ultimul album lp... uhm... se considera ca exista?!
Chiar asa: anyone noticed, that most fans like songs from Meteora and Hybrid Theory? just a thought... of, da... si colaborarea cu Jay-Z? Wtf? O_o
Ka, chibi-ul lui JavaLeen
Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)
Răspunsuri: 45
Subiecte: 3
Data înregistrării: Aug 2008
Reputație:
6
Zupi: 926 z
LP ... hehe ... prima mea trupa de rock ( defapt nu-metal dar nu stia creierasul meu neevoluat ce era aia la 8 ani )
In prezent am toate albumele ( chiar si 2 in original si ma mandresc u.u ) si absolut toate melodiile lor imi plac <3 . Vocile lui Chester si Mike se imbina perfect ... defapt totul este perfect la ei *____*
Ca melodii preferate as avea asa : Faint , From the Inside , Kiur 4 teh !tch ( Reanimation Album ) , H! Vltg3 ( Reanimation Album ) , Frg10 ( Reanimation Album ) , Breaking the Habbit si In The End <3 ... God cat ador piesele astea <3
So , LP raman in continuare preferatii mei ... LP FTW ! xD
[center] ~ ã²ãらã—ã®ãªãé ƒã« ~
Make me mad and you will suffer the wrath of KILLER lolis !
[/center]
Răspunsuri: 91
Subiecte: 10
Data înregistrării: Aug 2008
Reputație:
8
Zupi: 1.775 z
Well o.o' cred sa fie vreo 2-3 ani de cand ascult LP si inca imi plac foarte mult. Well eu nu am nici un album de la ei T_T doar descarcate de pe net si nici asa nu le am toate >_> asa ca DarK nu te mai mandri atat ca ma oftic T_T Si mie imi plac multe melodii de la ei @__@
Prima melodie care am ascultat-o a fost In The End parca o.O', imi mai plac mult Faint [melodie asta e geniala si imi vine sa faint pe ea ], From the inside, Somewhere i belong and many, many others @_@
So LP rulz <3 u.u'
Sincer,Linkin Park a fost printre primele trupe ascultate si una dintre trupele care mi-au deschis calea spre muzica rock.
Au un stil care este mai mereu in schimbare. Deobicei preferam stilurile si albumele lor de dubut,din simplul motiv ca pastrau un spirit mai....diferit . Acum albumele lor (ca si trupa in sine) sunt comerciale si asta imi lasa un usor gust amarui,dar trebuie sa traiasca si trupa din ceva,totusi ^_^
Nu ma apuc sa le zic si ce melodii imi plac : a se intelege ca imi place foarte mult albumul ; Hybrid Theory .
Desii o sa ramana fara dubii trupa mea de suflet,sunt o trupa foarte buna,dar au decazut foarte mult,la inceput au fost (se presupune) nu metal,apoi rock alternativ si acum presimt o cariera hip-hop -_-"
Dar mai au cateva melodii pe care le ascult aproape zilnic....Respect.
...
Răspunsuri: 263
Subiecte: 7
Data înregistrării: Sep 2008
Reputație:
160
Zupi: 3.088 z
Linkin Park... cea mai tare trupa ever...
ritmul e demential, fiecare melodie are proproa semnificatie, iar versurile.. ce pot spune.. sunt superbe. Ador mesajul pe care il trasmite fiecare melodie... ma mai aduce la realiatate...
melodiile mele preferate sunt:
~ Linkin Park-Breaking The Habit [ pe care o ascult acum ]
~ what i've done
~ Numb
~ In pieces
~In the end
lista continua...
Răspunsuri: 45
Subiecte: 2
Data înregistrării: May 2010
Reputație:
212
Zupi: 1.055 z
Poi LP este printre primele trupe de rock ascultate de mine si trupa de la care am hotarat sa ascult rock. Este a 2-a mea trupa preferata dupa BB(Breaking Benjamin). Melodii preferate: One step closer/One step closer(remix), Numb, A place for my head, Breaking the habit, What I've done, Crawling/Crawling(live), From the inside, In pieces, My december, Valentine's day, In the end, One step closer, Points of authority, New divide, Wish(live-9 inch nails cover), s.a. Albume preferate: Hybrid Theory si Meteora.
So sacrifice yourself, and let me have what's left.
I know that I can find the fire in your eyes.
I'm going all the way, get away, please.
|